dans workshops


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Dansworkshops zoals:
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dans, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dans, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dans, samba dans, streetdance, striptease dans, zouk dans
?

Onze Dans workshops zijn vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Dansworkshops kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshops dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je dansworkshop of voor één van onze andere workshops.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene dansworkshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-dansworkshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de dansworkshops:
Mini- dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- dans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Salsa en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Dansworkshops in Brussel, Dansworkshops in Gent, Dansworkshops in Brugge, Dansworkshops in Bergen, Dansworkshops in Leuven, Dansworkshops in Mechelen, Dansworkshops in Aalst, Dansworkshops in Kortrijk, Dansworkshops in Hasselt, Dansworkshops in Sint-Niklaas, Dansworkshops in Oostende, Dansworkshops in Genk, Dansworkshops in Doornik, Dansworkshops in Turnhout, Dansworkshops in Geel, Dansworkshops in Roeselare, Dansworkshops in Moeskroen, Dansworkshops in Lokeren, Dansworkshops in Sint-Truiden, Dansworkshops in Herentals, Dansworkshops in Hoogstraten, Dansworkshops in Lier, Dansworkshops in Mechelen, Dansworkshops in Mortsel, Dansworkshops in Turnhout, Dansworkshops in Aartselaar, Dansworkshops in Antwerpen, Dansworkshops in Arendonk, Dansworkshops in Baarle-Hertog, Dansworkshops in Balen, Dansworkshops in Beerse, Dansworkshops in Berlaar, Dansworkshops in Boechout, Dansworkshops in Bonheiden, Dansworkshops in Boom, Dansworkshops in Bornem, Dansworkshops in Borsbeek, Dansworkshops in Brasschaat, Dansworkshops in Brecht, Dansworkshops in Dessel, Dansworkshops in Duffel, Dansworkshops in Edegem, Dansworkshops in Essen, Dansworkshops in Geel, Dansworkshops in Grobbendonk, Dansworkshops in Heist-op-den-Berg, Dansworkshops in Hemiksem, Dansworkshops in Herentals, Dansworkshops in Herenthout, Dansworkshops in Herselt, Dansworkshops in Hoogstraten, Dansworkshops in Hove, Dansworkshops in Hulshout, Dansworkshops in Kalmthout, Dansworkshops in Kapellen, Dansworkshops in Kasterlee, Dansworkshops in Kontich, Dansworkshops in Laakdal, Dansworkshops in Lier, Dansworkshops in Lille, Dansworkshops in Lint, Dansworkshops in Malle, Dansworkshops in Mechelen, Dansworkshops in Meerhout, Dansworkshops in Merksplas, Dansworkshops in Mol, Dansworkshops in Mortsel, Dansworkshops in Niel, Dansworkshops in Nijlen, Dansworkshops in Olen, Dansworkshops in Oud-Turnhout, Dansworkshops in Putte, Dansworkshops in Puurs, Dansworkshops in Ranst, Dansworkshops in Ravels, Dansworkshops in Retie, Dansworkshops in Rijkevorsel, Dansworkshops in Rumst, Dansworkshops in Schelle, Dansworkshops in Schilde, Dansworkshops in Schoten, Dansworkshops in Sint-Amands, Dansworkshops in Sint-Katelijne-Waver, Dansworkshops in Stabroek, Dansworkshops in Turnhout, Dansworkshops in Vorselaar, Dansworkshops in Vosselaar, Dansworkshops in Westerlo, Dansworkshops in Wijnegem, Dansworkshops in Willebroek, Dansworkshops in Wommelgem, Dansworkshops in Wuustwezel, Dansworkshops in Zandhoven, Dansworkshops in Zoersel, Dansworkshops in Zwijndrecht.

Dansworkshops in Alblasserdam, Dansworkshops in Albrandswaard, Dansworkshops in Alphen aan den Rijn, Dansworkshops in Barendrecht, Dansworkshops in Bergambacht, Dansworkshops in Bernisse, Dansworkshops in Binnenmaas, Dansworkshops in Bodegraven-Reeuwijk, Dansworkshops in Boskoop, Dansworkshops in Brielle, Dansworkshops in Capelle aan den Ijssel, Dansworkshops in Cromstrijen, Dansworkshops in Delft, Dansworkshops in Dirksland, Dansworkshops in Dordrecht, Dansworkshops in Giessenlanden, Dansworkshops in Goedereede, Dansworkshops in Gorinchem, Dansworkshops in Gouda, Dansworkshops in Graafstroom, Dansworkshops in Den Haag, Dansworkshops in Hardinxveld-Giessendam, Dansworkshops in Hellevoetsluis, Dansworkshops in Hendrik-Ido-Ambacht, Dansworkshops in Hillegom, Dansworkshops in Kaag en Braassem, Dansworkshops in Katwijk, Dansworkshops in Korendijk, Dansworkshops in Krimpen aan den Ijssel, Dansworkshops in Lansingerland, Dansworkshops in Leerdam, Dansworkshops in Leiden, Dansworkshops in Leiderdorp, Dansworkshops in Leidschendam-Voorburg, Dansworkshops in Liesveld, Dansworkshops in Lisse, Dansworkshops in Maassluis, Dansworkshops in Middelharnis, Dansworkshops in Midden-Delfland, Dansworkshops in Nederlek, Dansworkshops in Nieuw-Lekkerland, Dansworkshops in Nieuwkoop, Dansworkshops in Noordwijk, Dansworkshops in Noordwijkerhout, Dansworkshops in Oegstgeest, Dansworkshops in Oostflakkee, Dansworkshops in Oud-Beijerland, Dansworkshops in Ouderkerk, Dansworkshops in Papendrecht, Dansworkshops in Pijnacker-Nootdorp, Dansworkshops in Ridderkerk, Dansworkshops in Rijnwoude, Dansworkshops in Rijswijk, Dansworkshops in Rotterdam, Dansworkshops in Schiedam, Dansworkshops in Schoonhoven, Dansworkshops in Sliedrecht, Dansworkshops in Spijkenisse, Dansworkshops in Strijen, Dansworkshops in Teylingen, Dansworkshops in Vlaardingen, Dansworkshops in Vlist, Dansworkshops in Voorschoten, Dansworkshops in Waddinxveen, Dansworkshops in Wassenaar, Dansworkshops in Westland, Dansworkshops in Westvoorne, Dansworkshops in Zederik, Dansworkshops in Zoetermeer, Dansworkshops in Zoeterwoude, Dansworkshops in Zuidplas, Dansworkshops in Zwijndrecht, Dansworkshops in Aalsmeer, Dansworkshops in Alkmaar, Dansworkshops in Amstelveen, Dansworkshops in Amsterdam, Dansworkshops in Anna Paulowna, Dansworkshops in Beemster, Dansworkshops in Bergen, Dansworkshops in Beverwijk, Dansworkshops in Blaricum, Dansworkshops in Bloemendaal, Dansworkshops in Bussum, Dansworkshops in Castricum, Dansworkshops in Den Helder, Dansworkshops in Diemen, Dansworkshops in Drechterland, Dansworkshops in Edam-Volendam, Dansworkshops in Enkhuizen, Dansworkshops in Graft-De Rijp, Dansworkshops in Haarlem, Dansworkshops in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Dansworkshops in Haarlemmermeer, Dansworkshops in Harenkarspel, Dansworkshops in Heemskerk, Dansworkshops in Heemstede, Dansworkshops in Heerhugowaard, Dansworkshops in Heiloo, Dansworkshops in Hilversum, Dansworkshops in Hoorn, Dansworkshops in Huizen, Dansworkshops in Koggenland, Dansworkshops in Landsmeer, Dansworkshops in Langedijk, Dansworkshops in Laren, Dansworkshops in Medemblik, Dansworkshops in Muiden, Dansworkshops in Naarden, Dansworkshops in Niedorp, Dansworkshops in Oostzaan, Dansworkshops in Opmeer, Dansworkshops in Ouder-Amstel, Dansworkshops in Purmerend, Dansworkshops in Schagen, Dansworkshops in Schermer, Dansworkshops in Stede Broec, Dansworkshops in Texel, Dansworkshops in Uitgeest, Dansworkshops in Uithoorn, Dansworkshops in Velsen, Dansworkshops in Waterland, Dansworkshops in Weesp, Dansworkshops in Wieringen, Dansworkshops in Wieringermeer, Dansworkshops in Wijdemeren, Dansworkshops in Wormerland, Dansworkshops in Zaanstad, Dansworkshops in Zandvoort, Dansworkshops in Zeevang, Dansworkshops in Zijpe, Dansworkshops in 's-Hertogenbosch, Dansworkshops in Aalburg, Dansworkshops in Alphen-Chaam, Dansworkshops in Asten, Dansworkshops in Baarle-Nassau, Dansworkshops in Bergeijk, Dansworkshops in Bergen op Zoom, Dansworkshops in Bernheze, Dansworkshops in Best, Dansworkshops in Bladel, Dansworkshops in Boekel, Dansworkshops in Boxmeer, Dansworkshops in Boxtel, Dansworkshops in Breda, Dansworkshops in Cranendonck, Dansworkshops in Cuijk, Dansworkshops in Deurne, Dansworkshops in Dongen, Dansworkshops in Drimmelen, Dansworkshops in Eersel, Dansworkshops in Eindhoven, Dansworkshops in Etten-Leur, Dansworkshops in Geertruidenberg, Dansworkshops in Geldrop-Mierlo, Dansworkshops in Gemert-Bakel, Dansworkshops in Gilze en Rijen, Dansworkshops in Goirle, Dansworkshops in Grave, Dansworkshops in Haaren, Dansworkshops in Halderberge, Dansworkshops in Heeze-Leende, Dansworkshops in Helmond, Dansworkshops in Heusden, Dansworkshops in Hilvarenbeek, Dansworkshops in Laarbeek, Dansworkshops in Landerd, Dansworkshops in Loon op Zand, Dansworkshops in Maasdonk, Dansworkshops in Mill en Sint Hubert, Dansworkshops in Moerdijk, Dansworkshops in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Dansworkshops in Oirschot, Dansworkshops in Oisterwijk, Dansworkshops in Oosterhout, Dansworkshops in Oss, Dansworkshops in Reusel-De Mierden, Dansworkshops in Roosendaal, Dansworkshops in Rucphen, Dansworkshops in Schijndel, Dansworkshops in Sint Anthonis, Dansworkshops in Sint-Michielsgestel, Dansworkshops in Sint-Oedenrode, Dansworkshops in Someren, Dansworkshops in Son en Breugel, Dansworkshops in Steenbergen, Dansworkshops in Tilburg, Dansworkshops in Uden, Dansworkshops in Valkenswaard, Dansworkshops in Veghel, Dansworkshops in Veldhoven, Dansworkshops in Vught, Dansworkshops in Waalre, Dansworkshops in Waalwijk, Dansworkshops in Werkendam, Dansworkshops in Woensdrecht, Dansworkshops in Woudrichem, Dansworkshops in Zundert, Dansworkshops in Almelo, Dansworkshops in Borne, Dansworkshops in Dalfsen, Dansworkshops in Dinkelland, Dansworkshops in Deventer, Dansworkshops in Enschede, Dansworkshops in Haaksbergen, Dansworkshops in Hardenberg, Dansworkshops in Hellendoorn, Dansworkshops in Hengelo, Dansworkshops in Hof van Twente, Dansworkshops in Kampen, Dansworkshops in Losser, Dansworkshops in Oldenzaal, Dansworkshops in Olst-Wijhe, Dansworkshops in Ommen, Dansworkshops in Raalte, Dansworkshops in Rijssen-Holten, Dansworkshops in Staphorst, Dansworkshops in Steenwijkerland, Dansworkshops in Tubbergen, Dansworkshops in Twenterand, Dansworkshops in Wierden, Dansworkshops in Zwartewaterland, Dansworkshops in Zwolle, Dansworkshops in Almere, Dansworkshops in Dronten, Dansworkshops in Lelystad, Dansworkshops in Noordoostpolder, Dansworkshops in Urk, Dansworkshops in Zeewolde, Dansworkshops in Axel, Dansworkshops in Borsele, Dansworkshops in Goes, Dansworkshops in Hulst, Dansworkshops in Kapelle, Dansworkshops in Middelburg, Dansworkshops in Noord-Beveland, Dansworkshops in Oost-Souburg, Dansworkshops in Reimerswaal, Dansworkshops in Schouwen-Duiveland, Dansworkshops in Sluis, Dansworkshops in Terneuzen, Dansworkshops in Tholen, Dansworkshops in Veere, Dansworkshops in Vlissingen, Dansworkshops in Zierikzee, Dansworkshops in Beek, Dansworkshops in Beesel, Dansworkshops in Bergen, Dansworkshops in Brunssum, Dansworkshops in Echt-Susteren, Dansworkshops in Eijsden-Margraten, Dansworkshops in Gennep, Dansworkshops in Gulpen-Wittem, Dansworkshops in Heerlen, Dansworkshops in Horst aan de Maas, Dansworkshops in Kerkrade, Dansworkshops in Landgraaf, Dansworkshops in Leudal, Dansworkshops in Maasgouw, Dansworkshops in Maastricht, Dansworkshops in Meerssen, Dansworkshops in Mook en Middelaar, Dansworkshops in Nederweert, Dansworkshops in Nuth, Dansworkshops in Onderbanken, Dansworkshops in Peel en Maas, Dansworkshops in Roerdalen, Dansworkshops in Roermond, Dansworkshops in Schinnen, Dansworkshops in Simpelveld, Dansworkshops in Sittard-Geleen, Dansworkshops in Stein, Dansworkshops in Vaals, Dansworkshops in Valkenburg aan de Geul, Dansworkshops in Venlo, Dansworkshops in Venray, Dansworkshops in Voerendaal, Dansworkshops in Weert, Dansworkshops in Abcoude, Dansworkshops in Amersfoort, Dansworkshops in Bunnik, Dansworkshops in Bunschoten, Dansworkshops in De Bilt, Dansworkshops in De Ronde Venen, Dansworkshops in Eemnes, Dansworkshops in Renswoude, Dansworkshops in Rhenen, Dansworkshops in Soest, Dansworkshops in Stichtse Vecht, Dansworkshops in Utrecht, Dansworkshops in Utrechtse Heuvelrug, Dansworkshops in Houten, Dansworkshops in Ijsselstein, Dansworkshops in Leusden, Dansworkshops in Lopik, Dansworkshops in Montfoort, Dansworkshops in Nieuwegein, Dansworkshops in Oudewater, Dansworkshops in Veenendaal, Dansworkshops in Vianen, Dansworkshops in Wijk bij Duurstede, Dansworkshops in Woerden, Dansworkshops in Woudenberg, Dansworkshops in Zeist, Dansworkshops in Achterberg, Dansworkshops in Achterwetering, Dansworkshops in Achthoven, Dansworkshops in Amerongen, Dansworkshops in Austerlitz, Dansworkshops in Baambrugge, Dansworkshops in Baarn, Dansworkshops in Benschop, Dansworkshops in Spakenburg, Dansworkshops in De Birkt, Dansworkshops in Bilthoven, Dansworkshops in Blokland, Dansworkshops in Bosch en Duin, Dansworkshops in Breudijk, Dansworkshops in Breukelen, Dansworkshops in Buurtsdijk, Dansworkshops in Cabauw, Dansworkshops in Cattenbroek, Dansworkshops in Cothen, Dansworkshops in Den Dolder, Dansworkshops in Diemerbroek, Dansworkshops in Doorn, Dansworkshops in Driebergen, Dansworkshops in Rijsenburg, Dansworkshops in Achtkarspelen, Dansworkshops in Ameland, Dansworkshops in Het Bildt, Dansworkshops in Boornsterhem, Dansworkshops in Dantumadeel, Dansworkshops in Dongeradeel, Dansworkshops in Ferwerderadeel, Dansworkshops in Franekeradeel, Dansworkshops in Gaasterland-Sloten, Dansworkshops in Harlingen, Dansworkshops in Heerenveen, Dansworkshops in Kollumerland en Nieuwkruisland, Dansworkshops in Leeuwarden, Dansworkshops in Leeuwarderadeel, Dansworkshops in Lemsterland, Dansworkshops in Littenseradeel, Dansworkshops in Menaldumadeel, Dansworkshops in Ooststellingwerf, Dansworkshops in Opsterland, Dansworkshops in Schiermonnikoog, Dansworkshops in Skarsterlân, Dansworkshops in Smallingerland, Dansworkshops in Súdwest-Fryslân, Dansworkshops in Terschelling, Dansworkshops in Tietjerksteradeel, Dansworkshops in Vlieland, Dansworkshops in Weststellingwerf, Dansworkshops in Aalten, Dansworkshops in Apeldoorn, Dansworkshops in Arnhem, Dansworkshops in Barneveld, Dansworkshops in Berkelland, Dansworkshops in Beuningen, Dansworkshops in Bronckhorst, Dansworkshops in Brummen, Dansworkshops in Buren, Dansworkshops in Culemborg, Dansworkshops in Doesburg, Dansworkshops in Doetinchem, Dansworkshops in Druten, Dansworkshops in Duiven, Dansworkshops in Ede, Dansworkshops in Elburg, Dansworkshops in Epe, Dansworkshops in Ermelo, Dansworkshops in Geldermalsen, Dansworkshops in Groesbeek, Dansworkshops in Harderwijk, Dansworkshops in Hattem, Dansworkshops in Heerde, Dansworkshops in Heumen, Dansworkshops in Lingewaal, Dansworkshops in Lingewaard, Dansworkshops in Lochem, Dansworkshops in Maasdriel, Dansworkshops in Millingen aan de Rijn, Dansworkshops in Montferland, Dansworkshops in Neder-Betuwe, Dansworkshops in Neerijnen, Dansworkshops in Nijkerk, Dansworkshops in Nijmegen, Dansworkshops in Nunspeet, Dansworkshops in Oldebroek, Dansworkshops in Oost Gelre, Dansworkshops in Oude Ijsselstreek, Dansworkshops in Overbetuwe, Dansworkshops in Putten, Dansworkshops in Renkum, Dansworkshops in Rheden, Dansworkshops in Rijnwaarden, Dansworkshops in Rozendaal, Dansworkshops in Scherpenzeel, Dansworkshops in Tiel, Dansworkshops in Ubbergen, Dansworkshops in Voorst, Dansworkshops in Wageningen, Dansworkshops in West Maas en Waal, Dansworkshops in Westervoort, Dansworkshops in Wijchen, Dansworkshops in Winterswijk, Dansworkshops in Zaltbommel, Dansworkshops in Zevenaar, Dansworkshops in Zutphen, Dansworkshops in Aa en Hunze, Dansworkshops in Assen, Dansworkshops in Borger-Odoorn, Dansworkshops in Coevorden, Dansworkshops in Emmen, Dansworkshops in Hoogeveen, Dansworkshops in Meppel, Dansworkshops in Midden-Drenthe, Dansworkshops in Noordenveld, Dansworkshops in Tynaarlo, Dansworkshops in Westerveld, Dansworkshops in De Wolden.