workshop street dance


Streetdance workshop bij je thuis|
Streetdance verjaardagsfeest op locatie|
Workshop streetdance op een zelf gekozen locatieworkshop hip-hop dance op locatie|
streetdance verjaardagsfeest op locatie, streetdance teambuilding op locatie, streetdance vrijgezellenfeest op locatie, streetdance bedrijfsuitje op locatie, streetdance vriendinnenuitje op locatie met
streetdance dansworkshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Zoek je een streetdance workshop op locatie voor een bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, communiefeest, familiedag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop streetdance op locatie?

Hip Hop streetdance workshop:
Samen met je groep ga je de wereld van Hip Hop dans cultuur verkennen. In deze streetdanceworkshop de nadruk ligt op een brede kennismaking met Hip hop dans, muziek, ritmes en de mogelijkheden om dit met elkaar te mixen. Kortom: een leerzame moment van de straat traditie en cultuur met deze workshopstreetdance!Natuurlijk leer je hoe de streetdance gedanst moet worden, maar onze streetdance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!Waarom een Hip Hop streetdance workshop
Een workshop streetdance op locatie is fun voor idereen en door met verschillende samba dansstijlen kun je deze workshop ook vaker dan 1 x doen!
Tijdens je Hip Hop themafeest of Hip Hop teambuilding of ander Hip Hop evenement worden alle voorbereidingen je uit de handen genomen. Jij en je gasten worden verwend met de heelrijkste hiphop muziek en hiphop dansen die je aan het eind van de workshop zelf kunt dansen met je groep. Wij zorgen voor de muziek installatie en de hiphop muziek, zelf brengen jullie een leuk sfeer.........

Waarom een hiphopworkshop bij Okapi Events:
Okapi Events heeft een bijzonder concept: Voor alle onze dansworkshops gebruiken we docenten die komen uit het land van de dans/muziek van de workshop of een docent die heeft daar gewoont of geleerd. Onze dansworkshop gaan niet alleen om dans maar ook om een stuk cultuur mee te geven. We maken gebruik van de danspassen en muziek uit hiphop cultuur, die daar ook worden gebruikt. Zo maakt je kennis met verschillende deel van hiphop stijl. Je proeft de sfeer letterlijk. En voor een westers tintje brengen we iets meer stuctuur in de choreografie om te zorgen dat iedereen mee kunt doen ook mensen die denken geen ritme gevoel te hebben.
Kortom: een uniek manier om de danscultuur van hiphop cultuur te leren kennen! Een buitenkans om met onze docenten het mixen van deze straat dansen te leren.

Onze website geeft veel informatie en ideeën over wat mogelijk is voor je evenement. Komt je er zelf niet uit om een keuze te maken, neem dan contact met ons op via WhatsApp (+31 (0)612925882 of
+32 (0)485/78 08 39
 of per email  info@okapi-events.com) en dan kunnen we samen een programma samenstellen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor een juiste offerte is het noodzakelijk dat wij beschikken over zoveel mogelijk informatie. Vergeet vooral niet om je naam, telefoonnummer, e-mail adres en de plaats waar je de workshop of event wilt laten plaatsvinden in te vullen!

Klik HIER om een vrijblijvende offerte op te vragen

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte hiphop streetdance workshop ondersteunt kansarme kinderenvrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05
Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is streetdance. Natuurlijk geniet je van het hip hop dance, maar ook van eventueel een diner en/of een cocktails shaken workshop met cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Onze streetdance workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

België:
Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop streetdance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop streetdance of voor één van onze andere workshops.


Beschrijving workshop streetdance
Energiek – Expressief – Dynamisch – Stoer – Hip hop muziekOorsprong en achtergrond
Streetdance is ontstaan begin jaren '80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze dansers zijn vaak gekleed in "baggy clothes". Dit is ruim en dansbaar zittende kleding. In Europa brak streetdance pas door in de jaren '90. Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu.

De streetdancebewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Een van de bekendste bewegingen is de snake. Deze is gebaseerd op de lenigheid van een slang. Het is hierbij eigenlijk de bedoeling dat men als het ware met zijn lichaam "rolt". Streetdance is "bouncen op de beat" men danst streetdance vooral op Hip Hop en R&B muziek.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de streetdance.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van hip hop muziek (afhankelijk van de docent).
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele streetdance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
streetdance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-streetdance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de streetdance workshop:Mini- streetdance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- streetdance workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- streetdance workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografieCombinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop streetdance en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: streetdance, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een streetdance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste streetdance workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@okapi-events.com

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke streetdance workshop landelijk op locatie:
Okapi Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een streetdance workshop in Antwerpen, streetdance workshop in Brussel, streetdance workshop in Aalst, streetdance workshop in Gent, streetdance workshop in Sint-Niklaas, streetdance workshop in Hasselt, streetdance workshop in Brugge, country line dance workshop in Oostende, streetdance workshop in Leuven, streetdance workshop in Tongeren, streetdance workshop in Dendermonde, streetdance workshop in Turnhout, streetdance workshop in Kortrijk, streetdance workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend streetdance op locatie of streetdance lessen op locatie . Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi-foundation.com).

ws_salsa05

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken
  • Schooldaken
  • Schoolborden
  • Sport op school
  • Varkensfokkerij
  • Schoolmateriaal

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

OE_BE_NL_WS_STREETDANCE
streetdance workshop in Amsterdam, streetdance workshop in Rotterdam, streetdance workshop in Den Haag, streetdance workshop in Utrecht, streetdance workshop in Eindhoven, streetdance workshop in Tilburg, streetdance workshop in Groningen, streetdance workshop in Almere, streetdance workshop in Breda, streetdance workshop in Nijmegen, streetdance workshop in Enschede, streetdance workshop in Apeldoorn, streetdance workshop in Haarlem, streetdance workshop in Arnhem, streetdance workshop in Amersfoort, streetdance workshop in Zaanstad, streetdance workshop in Zaandam, streetdance workshop in Haarlemmermeer, streetdance workshop in Hoofddorp, streetdance workshop in 's-Hertogenbosch, streetdance workshop in Zoetermeer, streetdance workshop in Zwolle, streetdance workshop in Maastricht, streetdance workshop in Leiden, streetdance workshop in Dordrecht, streetdance workshop in Ede, streetdance workshop in Emmen, streetdance workshop in Westland, streetdance workshop in Naaldwijk, streetdance workshop in Venlo, streetdance workshop in Delft, streetdance workshop in Deventer, streetdance workshop in Leeuwarden, streetdance workshop in Alkmaar, streetdance workshop in Sittard-Geleen, streetdance workshop in Helmond, streetdance workshop in Heerlen, streetdance workshop in Hilversum, streetdance workshop in Oss, streetdance workshop in Amstelveen, streetdance workshop in Súdwest-Fryslân, streetdance workshop in Sneek, streetdance workshop in Hengelo, streetdance workshop in Purmerend, streetdance workshop in Roosendaal, streetdance workshop in Schiedam, streetdance workshop in Lelystad, streetdance workshop in Alphen aan den Rijn, streetdance workshop in Almelo, streetdance workshop in Leidschendam, streetdance workshop in Voorburg, streetdance workshop in Spijkenisse, streetdance workshop in Hoorn, streetdance workshop in Gouda, streetdance workshop in Vlaardingen, streetdance workshop in Alblasserdam, streetdance workshop in Albrandswaard, streetdance workshop in Alphen aan den Rijn, streetdance workshop in Barendrecht, streetdance workshop in Bergambacht, streetdance workshop in Bernisse, streetdance workshop in Binnenmaas, streetdance workshop in Bodegraven-Reeuwijk, streetdance workshop in Boskoop, streetdance workshop in Brielle, streetdance workshop in Capelle aan den Ijssel, streetdance workshop in Cromstrijen, streetdance workshop in Delft, streetdance workshop in Dirksland, streetdance workshop in Dordrecht, streetdance workshop in Giessenlanden, streetdance workshop in Goedereede, streetdance workshop in Gorinchem, streetdance workshop in Gouda, streetdance workshop in Graafstroom, streetdance workshop in Den Haag, streetdance workshop in Hardinxveld-Giessendam, streetdance workshop in Hellevoetsluis,
streetdance workshop in Hendrik-Ido-Ambacht
, streetdance workshop in Hillegom, streetdance workshop in Kaag en Braassem, streetdance workshop in Katwijk, streetdance workshop in Korendijk, streetdance workshop in Krimpen aan den Ijssel, streetdance workshop in Lansingerland, streetdance workshop in Leerdam, streetdance workshop in Leiden, streetdance workshop in Leiderdorp, streetdance workshop in Leidschendam-Voorburg, streetdance workshop in Liesveld, streetdance workshop in Lisse, streetdance workshop in Maassluis, streetdance workshop in Middelharnis, streetdance workshop in Midden-Delfland, streetdance workshop in Nederlek, streetdance workshop in Nieuw-Lekkerland, streetdance workshop in Nieuwkoop, streetdance workshop in Noordwijk, streetdance workshop in Noordwijkerhout, streetdance workshop in Oegstgeest, streetdance workshop in Oostflakkee, streetdance workshop in Oud-Beijerland, streetdance workshop in Ouderkerk, streetdance workshop in Papendrecht, streetdance workshop in Pijnacker-Nootdorp, streetdance workshop in Ridderkerk, streetdance workshop in Rijnwoude, streetdance workshop in Rijswijk, streetdance workshop in Rotterdam, streetdance workshop in Schiedam, streetdance workshop in Schoonhoven, streetdance workshop in Sliedrecht, streetdance workshop in Spijkenisse, streetdance workshop in Strijen, streetdance workshop in Teylingen, streetdance workshop in Vlaardingen, streetdance workshop in Vlist, streetdance workshop in Voorschoten, streetdance workshop in Waddinxveen, streetdance workshop in Wassenaar, streetdance workshop in Westland, streetdance workshop in Westvoorne, streetdance workshop in Zederik, streetdance workshop in Zoetermeer, streetdance workshop in Zoeterwoude, streetdance workshop in Zuidplas, streetdance workshop in Zwijndrecht, streetdance workshop in Aalsmeer, streetdance workshop in Alkmaar, streetdance workshop in Amstelveen, streetdance workshop in Amsterdam, streetdance workshop in Anna Paulowna, streetdance workshop in Beemster, streetdance workshop in Bergen, streetdance workshop in Beverwijk, streetdance workshop in Blaricum, streetdance workshop in Bloemendaal, streetdance workshop in Bussum, streetdance workshop in Castricum, streetdance workshop in Den Helder
, streetdance workshop in Diemen, streetdance workshop in Drechterland, streetdance workshop in Edam-Volendam, streetdance workshop in Enkhuizen, streetdance workshop in Graft-De Rijp, streetdance workshop in Haarlem, streetdance workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, streetdance workshop in Haarlemmermeer, streetdance workshop in Harenkarspel, streetdance workshop in Heemskerk, streetdance workshop in Heemstede, streetdance workshop in Heerhugowaard, streetdance workshop in Heiloo, streetdance workshop in Hilversum, streetdance workshop in Hoorn, streetdance workshop in Huizen, streetdance workshop in Koggenland, streetdance workshop in Landsmeer, streetdance workshop in Langedijk, streetdance workshop in Laren,
streetdance workshop in Medemblik
, streetdance workshop in Muiden, streetdance workshop in Naarden, streetdance workshop in Niedorp, streetdance workshop in Oostzaan, streetdance workshop in Opmeer, streetdance workshop in Ouder-Amstel, streetdance workshop in Purmerend, streetdance workshop in Schagen, streetdance workshop in Schermer, streetdance workshop in Stede Broec, streetdance workshop in Texel, streetdance workshop in Uitgeest, streetdance workshop in Uithoorn, streetdance workshop in Velsen, streetdance workshop in Waterland, streetdance workshop in Weesp, streetdance workshop in Wieringen, streetdance workshop in Wieringermeer, streetdance workshop in Wijdemeren, streetdance workshop in Wormerland, streetdance workshop in Zaanstad, streetdance workshop in Zandvoort, streetdance workshop in Zeevang, streetdance workshop in Zijpe, streetdance workshop in 's-Hertogenbosch, streetdance workshop in Aalburg, streetdance workshop in Alphen-Chaam, streetdance workshop in Asten, streetdance workshop in Baarle-Nassau, streetdance workshop in Bergeijk, streetdance workshop in Bergen op Zoom, streetdance workshop in Bernheze, streetdance workshop in Best, streetdance workshop in Bladel, streetdance workshop in Boekel, streetdance workshop in Boxmeer, streetdance workshop in Boxtel, streetdance workshop in Breda, streetdance workshop in Cranendonck, streetdance workshop in Cuijk, streetdance workshop in Deurne, streetdance workshop in Dongen, streetdance workshop in Drimmelen, streetdance workshop in Eersel, streetdance workshop in Eindhoven, streetdance workshop in Etten-Leur, streetdance workshop in Geertruidenberg, streetdance workshop in Geldrop-Mierlo, streetdance workshop in Gemert-Bakel, streetdance workshop in Gilze en Rijen, streetdance workshop in Goirle, streetdance workshop in Grave, streetdance workshop in Haaren, streetdance workshop in Halderberge, streetdance workshop in Heeze-Leende, streetdance workshop in Helmond, streetdance workshop in Heusden, streetdance workshop in Hilvarenbeek, streetdance workshop in Laarbeek, streetdance workshop in Landerd, streetdance workshop in Loon op Zand, streetdance workshop in Maasdonk, streetdance workshop in Mill en Sint Hubert, streetdance workshop in Moerdijk, streetdance workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, streetdance workshop in Oirschot, streetdance workshop in Oisterwijk,
streetdance workshop in Oosterhout, streetdance workshop in Oss, streetdance workshop in Reusel-De Mierden, streetdance workshop in Roosendaal, streetdance workshop in Rucphen, streetdance workshop in Schijndel, streetdance workshop in Sint Anthonis, streetdance workshop in Sint-Michielsgestel, streetdance workshop in Sint-Oedenrode, streetdance workshop in Someren, streetdance workshop in Son en Breugel, streetdance workshop in Steenbergen, streetdance workshop in Tilburg, streetdance workshop in Uden, streetdance workshop in Valkenswaard, streetdance workshop in Veghel, streetdance workshop in Veldhoven, streetdance workshop in Vught, streetdance workshop in Waalre, streetdance workshop in Waalwijk, streetdance workshop in Werkendam, streetdance workshop in Woensdrecht, streetdance workshop in Woudrichem, streetdance workshop in Zundert, streetdance workshop in Almelo, streetdance workshop in Borne, streetdance workshop in Dalfsen, streetdance workshop in Dinkelland, streetdance workshop in Deventer, streetdance workshop in Enschede, streetdance workshop in Haaksbergen, streetdance workshop in Hardenberg, streetdance workshop in Hellendoorn, streetdance workshop in Hengelo, streetdance workshop in Hof van Twente, streetdance workshop in Kampen, streetdance workshop in Losser, streetdance workshop in Oldenzaal, streetdance workshop in Olst-Wijhe, streetdance workshop in Ommen, streetdance workshop in Raalte, streetdance workshop in Rijssen-Holten, streetdance workshop in Staphorst, streetdance workshop in Steenwijkerland, streetdance workshop in Tubbergen, streetdance workshop in Twenterand, streetdance workshop in Wierden, streetdance workshop in Zwartewaterland, streetdance workshop in Zwolle, streetdance workshop in Almere, streetdance workshop in Dronten, streetdance workshop in Lelystad, streetdance workshop in Noordoostpolder, streetdance workshop in Urk, streetdance workshop in Zeewolde, streetdance workshop in Axel, streetdance workshop in Borsele, streetdance workshop in Goes, streetdance workshop in Hulst, streetdance workshop in Kapelle, streetdance workshop in Middelburg, streetdance workshop in Noord-Beveland, streetdance workshop in Oost-Souburg, streetdance workshop in Reimerswaal, streetdance workshop in Schouwen-Duiveland, streetdance workshop in Sluis, streetdance workshop in Terneuzen,
streetdance workshop in Tholen
, streetdance workshop in Veere, streetdance workshop in Vlissingen, streetdance workshop in Zierikzee, streetdance workshop in Beek, streetdance workshop in Beesel, streetdance workshop in Bergen, streetdance workshop in Brunssum, streetdance workshop in Echt-Susteren, streetdance workshop in Eijsden-Margraten, streetdance workshop in Gennep, streetdance workshop in Gulpen-Wittem, streetdance workshop in Heerlen, streetdance workshop in Horst aan de Maas, streetdance workshop in Kerkrade, streetdance workshop in Landgraaf, streetdance workshop in Leudal, streetdance workshop in Maasgouw, streetdance workshop in Maastricht, streetdance workshop in Meerssen, streetdance workshop in Mook en Middelaar, streetdance workshop in Nederweert, streetdance workshop in Nuth, streetdance workshop in Onderbanken, streetdance workshop in Peel en Maas, streetdance workshop in Roerdalen, streetdance workshop in Roermond, streetdance workshop in Schinnen, streetdance workshop in Simpelveld, streetdance workshop in Sittard-Geleen, streetdance workshop in Stein, streetdance workshop in Vaals, streetdance workshop in Valkenburg aan de Geul, streetdance workshop in Venlo, streetdance workshop in Venray, streetdance workshop in Voerendaal, streetdance workshop in Weert, streetdance workshop in Abcoude, streetdance workshop in Amersfoort, streetdance workshop in Bunnik, streetdance workshop in Bunschoten, streetdance workshop in De Bilt, streetdance workshop in De Ronde Venen, streetdance workshop in Eemnes, streetdance workshop in Renswoude, streetdance workshop in Rhenen, streetdance workshop in Soest, streetdance workshop in Stichtse Vecht, streetdance workshop in Utrecht, streetdance workshop in Utrechtse Heuvelrug, streetdance workshop in Houten, streetdance workshop in Ijsselstein, streetdance workshop in Leusden, streetdance workshop in Lopik, streetdance workshop in Montfoort, streetdance workshop in Nieuwegein, streetdance workshop in Oudewater, streetdance workshop in Veenendaal, streetdance workshop in Vianen, streetdance workshop in Wijk bij Duurstede, streetdance workshop in Woerden, streetdance workshop in Woudenberg, streetdance workshop in Zeist, streetdance workshop in Achterberg, streetdance workshop in Achterwetering, streetdance workshop in Achthoven, streetdance workshop in Amerongen, streetdance workshop in Austerlitz,
streetdance workshop in Baambrugge, streetdance workshop in Baarn, streetdance workshop in Benschop, streetdance workshop in Spakenburg, streetdance workshop in De Birkt, streetdance workshop in Bilthoven, streetdance workshop in Blokland, streetdance workshop in Bosch en Duin, streetdance workshop in Breudijk, streetdance workshop in Breukelen, streetdance workshop in Buurtsdijk, streetdance workshop in Cabauw, streetdance workshop in Cattenbroek, streetdance workshop in Cothen, streetdance workshop in Den Dolder, streetdance workshop in Diemerbroek, streetdance workshop in Doorn, streetdance workshop in Driebergen, streetdance workshop in Rijsenburg, streetdance workshop in Achtkarspelen, streetdance workshop in Ameland, streetdance workshop in Het Bildt, streetdance workshop in Boornsterhem, streetdance workshop in Dantumadeel, streetdance workshop in Dongeradeel, streetdance workshop in Ferwerderadeel, streetdance workshop in Franekeradeel, streetdance workshop in Gaasterland-Sloten, streetdance workshop in Harlingen, streetdance workshop in Heerenveen, streetdance workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, streetdance workshop in Leeuwarden, streetdance workshop in Leeuwarderadeel, streetdance workshop in Lemsterland, streetdance workshop in Littenseradeel, streetdance workshop in Menaldumadeel, streetdance workshop in Ooststellingwerf, streetdance workshop in Opsterland, streetdance workshop in Schiermonnikoog, streetdance workshop in Skarsterlân, streetdance workshop in Smallingerland, streetdance workshop in Súdwest-Fryslân, streetdance workshop in Terschelling, streetdance workshop in Tietjerksteradeel, streetdance workshop in Vlieland, streetdance workshop in Weststellingwerf, streetdance workshop in Aalten, streetdance workshop in Apeldoorn, streetdance workshop in Arnhem, streetdance workshop in Barneveld, streetdance workshop in Berkelland, streetdance workshop in Beuningen, streetdance workshop in Bronckhorst, streetdance workshop in Brummen, streetdance workshop in Buren, streetdance workshop in Culemborg, streetdance workshop in Doesburg, streetdance workshop in Doetinchem, streetdance workshop in Druten, streetdance workshop in Duiven, streetdance workshop in Ede, streetdance workshop in Elburg, streetdance workshop in Ermelo, streetdance workshop in Geldermalsen, streetdance workshop in Groesbeek, streetdance workshop in Harderwijk,
streetdance workshop in Hattem
, streetdance workshop in Heerde, streetdance workshop in Heumen, streetdance workshop in Lingewaal, streetdance workshop in Lingewaard, streetdance workshop in Lochem, streetdance workshop in Maasdriel, streetdance workshop in Millingen aan de Rijn, streetdance workshop in Montferland, streetdance workshop in Neder-Betuwe, streetdance workshop in Neerijnen, streetdance workshop in Nijkerk, streetdance workshop in Nijmegen, streetdance workshop in Nunspeet, streetdance workshop in Oldebroek, streetdance workshop in Oost Gelre, streetdance workshop in Oude Ijsselstreek, streetdance workshop in Overbetuwe, streetdance workshop in Putten, streetdance workshop in Renkum, streetdance workshop in Rheden, streetdance workshop in Rijnwaarden, streetdance workshop in Rozendaal, streetdance workshop in Scherpenzeel, streetdance workshop in Tiel, streetdance workshop in Ubbergen, streetdance workshop in Voorst, streetdance workshop in Wageningen, streetdance workshop in West Maas en Waal, streetdance workshop in Westervoort, streetdance workshop in Wijchen, streetdance workshop in Winterswijk, streetdance workshop in Zaltbommel, streetdance workshop in Zevenaar, streetdance workshop in Zutphen, streetdance workshop in Aa en Hunze, streetdance workshop in Assen, streetdance workshop in Borger-Odoorn, streetdance workshop in Coevorden, streetdance workshop in Emmen, streetdance workshop in Hoogeveen, streetdance workshop in Meppel, streetdance workshop in Midden-Drenthe, streetdance workshop in Noordenveld, streetdance workshop in Tynaarlo, streetdance workshop in Westerveld, streetdance workshop in De Wolden.


OE_BE_NL_ws_streetdance
streetdance workshop in Brussel
, streetdance workshop in Antwerpen, streetdance workshop in Gent, streetdance workshop in Charleroi, streetdance workshop in Luik, streetdance workshop in Brugge, streetdance workshop in Namen, streetdance workshop in Leuven, streetdance workshop in Bergen, streetdance workshop in Mechelen, streetdance workshop in Aalst, streetdance workshop in La Louvière, streetdance workshop in Kortrijk, streetdance workshop in Hasselt, streetdance workshop in Sint-Niklaas, streetdance workshop in Oostende, streetdance workshop in Doornik, streetdance workshop in Genk, streetdance workshop in Seraing, streetdance workshop in Roeselare, streetdance workshop in Moeskroen, streetdance workshop in Verviers, streetdance workshop in Dendermonde, streetdance workshop in Beringen, streetdance workshop in Turnhout, streetdance workshop in Vilvoorde, streetdance workshop in Lokeren, streetdance workshop in Sint-Truiden, streetdance workshop in Herstal, streetdance workshop in Geel, streetdance workshop in Ninove, streetdance workshop in Halle, streetdance workshop in Waregem, streetdance workshop in Châtelet, streetdance workshop in Ieper, streetdance workshop in Lier, streetdance workshop in Lommel, streetdance workshop in Waver, streetdance workshop in Binche, streetdance workshop in Tienen, streetdance workshop in Menen, streetdance workshop in Geraardsbergen, streetdance workshop in Bilzen, streetdance workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, streetdance workshop in Tongeren, streetdance workshop in Oudenaarde, streetdance workshop in Deinze, streetdance workshop in Aarschot, streetdance workshop in Aat, streetdance workshop in Aarlen, streetdance workshop in Herentals, streetdance workshop in Izegem, streetdance workshop in Harelbeke, streetdance workshop in Nijvel, streetdance workshop in Zinnik, streetdance workshop in Andenne, streetdance workshop in Ronse, streetdance workshop in Zottegem, streetdance workshop in Mortsel, streetdance workshop in Maaseik, streetdance workshop in Gembloers, streetdance workshop in Diest, streetdance workshop in Saint-Ghislain, streetdance workshop in Fleurus, streetdance workshop in Scherpenheuvel-Zichem, streetdance workshop in 's-Gravenbrakel, streetdance workshop in Hoei, streetdance workshop in Hoogstraten,
streetdance workshop in Eeklo, streetdance workshop in Torhout, streetdance workshop in Poperinge, streetdance workshop in Dilsen-Stokkem, streetdance workshop in Tielt, streetdance workshop in Blankenberge, streetdance workshop in Eupen, streetdance workshop in Lessen, streetdance workshop in Wervik, streetdance workshop in Walcourt, streetdance workshop in Komen-Waasten, streetdance workshop in Marche-en-Famenne.

streetdance workshop in Aartselaar
, streetdance workshop in Antwerpen, streetdance workshop in Arendonk, streetdance workshop in Baarle-Hertog, streetdance workshop in Balen, streetdance workshop in Beerse, streetdance workshop in Berlaar, streetdance workshop in Boechout, streetdance workshop in Bonheiden, streetdance workshop in Boom, streetdance workshop in Bornem, streetdance workshop in Borsbeek, streetdance workshop in Brasschaat, streetdance workshop in Brecht, streetdance workshop in Dessel, streetdance workshop in Duffel, streetdance workshop in Edegem, streetdance workshop in Essen, streetdance workshop in Geel, streetdance workshop in Grobbendonk, streetdance workshop in Heist-op-den-Berg, streetdance workshop in Hemiksem, streetdance workshop in Herentals, streetdance workshop in Herenthout, streetdance workshop in Herselt, streetdance workshop in Hoogstraten, streetdance workshop in Hove, streetdance workshop in Hulshout, streetdance workshop in Kalmthout, streetdance workshop in Kapellen, streetdance workshop in Kasterlee, streetdance workshop in Kontich, streetdance workshop in Laakdal, streetdance workshop in Lier, streetdance workshop in Lille, streetdance workshop in Lint, streetdance workshop in Malle, streetdance workshop in Mechelen, streetdance workshop in Meerhout, streetdance workshop in Merksplas, streetdance workshop in Mol, streetdance workshop in Mortsel, streetdance workshop in Niel, streetdance workshop in Nijlen, streetdance workshop in Olen, streetdance workshop in Oud-Turnhout, streetdance workshop in Putte, streetdance workshop in Puurs, streetdance workshop in Ranst, streetdance workshop in Ravels, streetdance workshop in Retie, streetdance workshop in Rijkevorsel, streetdance workshop in Rumst, streetdance workshop in Schelle, streetdance workshop in Schilde, streetdance workshop in Schoten, streetdance workshop in Sint-Amands, streetdance workshop in Sint-Katelijne-Waver, streetdance workshop in Stabroek, streetdance workshop in Turnhout, streetdance workshop in Vorselaar, streetdance workshop in Vosselaar, streetdance workshop in Westerlo, streetdance workshop in Wijnegem, streetdance workshop in Willebroek, streetdance workshop in Wommelgem, streetdance workshop in Wuustwezel, streetdance workshop in Zandhoven, streetdance workshop in Zoersel, streetdance workshop in Zwijndrecht, streetdance workshop in Gent, streetdance workshop in Brussel, streetdance workshop in Brugge, streetdance workshop in Leuven,
streetdance workshop in Aalst
, streetdance workshop in Kortrijk, streetdance workshop in Hasselt, streetdance workshop in Sint-Niklaas, streetdance workshop in Oostende, streetdance workshop in Genk, streetdance workshop in Doornik, streetdance workshop in Roeselare, streetdance workshop in Moeskroen, streetdance workshop in Lokeren, streetdance workshop in Sint-Truiden, streetdance workshop in Mariakerke, streetdance workshop in Drongen, streetdance workshop in Wondelgem, streetdance workshop in Sint-Amandsberg, streetdance workshop in Oostakker, streetdance workshop in Ledeberg, streetdance workshop in Gentbrugge, streetdance workshop in Afsnee, streetdance workshop in Sint-Denijs-Westrem, streetdance workshop in Zwijnaarde, streetdance workshop in Wachtebeke, streetdance workshop in Lochristi, streetdance workshop in Destelbergen, streetdance workshop in Melle, streetdance workshop in Merelbeke, streetdance workshop in Heusden, streetdance workshop in Zevergem, streetdance workshop in De Pinte, streetdance workshop in Sint-Martens-Latem, streetdance workshop in Sint-Martens-Leerne, streetdance workshop in Deinze, streetdance workshop in Vosselare, streetdance workshop in Nevele, streetdance workshop in Landegem, streetdance workshop in Merendree, streetdance workshop in Alken, streetdance workshop in As, streetdance workshop in Beringen, streetdance workshop in Bilzen, streetdance workshop in Bocholt, streetdance workshop in Borgloon, streetdance workshop in Bree, streetdance workshop in Diepenbeek, streetdance workshop in Dilsen-Stokkem, streetdance workshop in Genk, , streetdance workshop in Gingelom, streetdance workshop in Halen, streetdance workshop in Ham, streetdance workshop in Hamont-Achel, streetdance workshop in Hechtel-Eksel, streetdance workshop in Heers, streetdance workshop in Herk-de-Stad, streetdance workshop in Herstappe, streetdance workshop in Heusden-Zolder, streetdance workshop in Hoeselt, streetdance workshop in Houthalen-Helchteren, streetdance workshop in Kinrooi, streetdance workshop in Kortessem, streetdance workshop in Lanaken, streetdance workshop in Leopoldsburg, streetdance workshop in Lommel, streetdance workshop in Lummen, streetdance workshop in Maaseik, streetdance workshop in Maasmechelen, streetdance workshop in Meeuwen-Gruitrode, streetdance workshop in Neerpelt, streetdance workshop in Nieuwerkerken,
streetdance workshop in Opglabbeek
, streetdance workshop in Overpelt, streetdance workshop in Peer, streetdance workshop in Riemst, streetdance workshop in Sint-Truiden, streetdance workshop in Tessenderlo, streetdance workshop in Tongeren, streetdance workshop in Voeren, streetdance workshop in Wellen, streetdance workshop in Zonhoven, streetdance workshop in Zutendaal, streetdance workshop in Aarschot, streetdance workshop in Affligem, streetdance workshop in Asse, streetdance workshop in Beersel, streetdance workshop in Begijnendijk, streetdance workshop in Bekkevoort, streetdance workshop in Bertem, streetdance workshop in Bever, streetdance workshop in Bierbeek, streetdance workshop in Boortmeerbeek, streetdance workshop in Boutersem, streetdance workshop in Diest, streetdance workshop in Dilbeek, streetdance workshop in Drogenbos, streetdance workshop in Galmaarden, streetdance workshop in Geetbets, streetdance workshop in Glabbeek, streetdance workshop in Gooik, streetdance workshop in Grimbergen, streetdance workshop in Haacht, streetdance workshop in Halle, streetdance workshop in Herent, streetdance workshop in Herne, streetdance workshop in Hoegaarden, streetdance workshop in Hoeilaart, streetdance workshop in Holsbeek, streetdance workshop in Huldenberg, streetdance workshop in Kampenhout, streetdance workshop in Kapelle-op-den-Bos, streetdance workshop in Keerbergen, streetdance workshop in Kortenaken, streetdance workshop in Kortenberg, streetdance workshop in Kraainem, streetdance workshop in Landen, streetdance workshop in Lennik, streetdance workshop in Liedekerke, streetdance workshop in Linkebeek, streetdance workshop in Linter, streetdance workshop in Londerzeel, streetdance workshop in Lubbeek, streetdance workshop in Machelen, streetdance workshop in Meise, streetdance workshop in Merchtem, streetdance workshop in Opwijk, streetdance workshop in Oud-Heverlee, streetdance workshop in Overijse, streetdance workshop in Pepingen, streetdance workshop in Roosdaal, streetdance workshop in Rotselaar, streetdance workshop in Scherpenheuvel-Zichem, streetdance workshop in Sint-Genesius-Rode, streetdance workshop in Sint-Pieters-Leeuw, streetdance workshop in Steenokkerzeel, streetdance workshop in Ternat, streetdance workshop in Tervuren, streetdance workshop in Tielt-Winge, streetdance workshop in Tienen,
streetdance workshop in Tremelo, streetdance workshop in Vilvoorde, streetdance workshop in Wemmel, streetdance workshop in Wezembeek-Oppem, streetdance workshop in Zaventem, streetdance workshop in Zemst, streetdance workshop in Zoutleeuw, streetdance workshop in Alveringem, streetdance workshop in Anzegem, streetdance workshop in Ardooie, streetdance workshop in Avelgem, streetdance workshop in Beernem, streetdance workshop in Blankenberge, streetdance workshop in Bredene, streetdance workshop in Damme, streetdance workshop in De Haan, streetdance workshop in De Panne, streetdance workshop in Deerlijk, streetdance workshop in Dentergem, streetdance workshop in Diksmuide, streetdance workshop in Gistel, streetdance workshop in Harelbeke, streetdance workshop in Heuvelland, streetdance workshop in Hooglede, streetdance workshop in Houthulst, streetdance workshop in Ichtegem, streetdance workshop in Ieper, streetdance workshop in Ingelmunster, streetdance workshop in Izegem, streetdance workshop in Jabbeke, streetdance workshop in Knokke-Heist, streetdance workshop in Koekelare, streetdance workshop in Koksijde, streetdance workshop in Kortemark, streetdance workshop in Kortrijk, streetdance workshop in Kuurne, streetdance workshop in Langemark-Poelkapelle, streetdance workshop in Ledegem, streetdance workshop in Lendelede, streetdance workshop in Lichtervelde, streetdance workshop in Lo-Reninge, streetdance workshop in Menen, streetdance workshop in Mesen, streetdance workshop in Meulebeke, streetdance workshop in Middelkerke, streetdance workshop in Moorslede, streetdance workshop in Nieuwpoort, streetdance workshop in Oostende, streetdance workshop in Oostkamp, streetdance workshop in Oostrozebeke, streetdance workshop in Oudenburg, streetdance workshop in Pittem, streetdance workshop in Poperinge, streetdance workshop in Roeselare, streetdance workshop in Ruiselede, streetdance workshop in Spiere-Helkijn, streetdance workshop in Staden, streetdance workshop in Tielt, streetdance workshop in Torhout, streetdance workshop in Veurne, streetdance workshop in Vleteren, streetdance workshop in Waregem, streetdance workshop in Wervik, streetdance workshop in Wevelgem, streetdance workshop in Wielsbeke, streetdance workshop in Wingene, streetdance workshop in Zedelgem,
streetdance workshop in Zonnebeke, streetdance workshop in Zuienkerke, streetdance workshop in Zwevegem, streetdance workshop in Aarlen, streetdance workshop in Attert, streetdance workshop in Aubange, streetdance workshop in Bastenaken, streetdance workshop in Bertogne, streetdance workshop in Bertrix, streetdance workshop in Bouillon, streetdance workshop in Chiny, streetdance workshop in Daverdisse, streetdance workshop in Durbuy, streetdance workshop in Érezée, streetdance workshop in Étalle, streetdance workshop in Fauvillers, streetdance workshop in Florenville, streetdance workshop in Gouvy, streetdance workshop in Habay, streetdance workshop in Herbeumont, streetdance workshop in Hotton, streetdance workshop in Houffalize, streetdance workshop in La Roche-en-Ardenne, streetdance workshop in Léglise, streetdance workshop in Libin, streetdance workshop in Libramont-Chevigny, streetdance workshop in Manhay, streetdance workshop in Marche-en-Famenne, streetdance workshop in Martelange, streetdance workshop in Meix-devant-Virton, streetdance workshop in Messancy, streetdance workshop in Musson, streetdance workshop in Nassogne, streetdance workshop in Neufchâteau, streetdance workshop in Paliseul, streetdance workshop in Rendeux, streetdance workshop in Rouvroy, streetdance workshop in Sainte-Ode, streetdance workshop in Saint-Hubert, streetdance workshop in Saint-Léger, streetdance workshop in Tellin, streetdance workshop in Tenneville, streetdance workshop in Tintigny, streetdance workshop in Vaux-sur-Sûre, streetdance workshop in Vielsalm, streetdance workshop in Virton, streetdance workshop in Wellin, streetdance workshop in Aiseau-Presles, streetdance workshop in Anderlues, streetdance workshop in Antoing, streetdance workshop in Aat, streetdance workshop in Beaumont, streetdance workshop in Belœil, streetdance workshop in Bernissart, streetdance workshop in Binche, streetdance workshop in Boussu, streetdance workshop in 's-Gravenbrakel, streetdance workshop in Brugelette, streetdance workshop in Brunehaut, streetdance workshop in Celles, streetdance workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, streetdance workshop in Charleroi, streetdance workshop in Châtelet.

OE_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW
|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW
|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS
|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE
|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS
|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS
|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_BREAKDANCE
|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

OE_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_ws_streetdance|
ws_streetdance_AFDELINGSUITJE|ws_streetdance_AFDELINGSUITJES|ws_streetdance_BEDRIJFSFEEST|ws_streetdance_BEDRIJFSFEESTEN|ws_streetdance_BEDRIJFSUITJE|ws_streetdance_GROEPSUITJE|ws_streetdance_GROEPSUITJES|ws_streetdance_PERSONEELSFEEST|ws_streetdance_PERSONEELSFEESTEN|ws_streetdance_SCHOOLUITJE|ws_streetdance_TEAMBUILDING|ws_streetdance_TEAMEVENT|ws_streetdance_TEAMUITJE|ws_streetdance_THEMAFEEST|ws_streetdance_THEMAFEESTEN|ws_streetdance_VERJAARDAGSFEEST|ws_streetdance_VRIENDINNENDAG|ws_streetdance_VRIENDINNENUITJE|ws_streetdance_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

OE_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Streetdance workshop?

Natuurlijk leer je hoe deStreetdancegedanst moet worden, maar onze Streetdance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Streetdance workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop Streetdance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Streetdance of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Streetdance
Energiek – Expressief – Dynamisch – Stoer – Hip hop muziek

Oorsprong en achtergrond
Streetdance is ontstaan begin jaren '80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze dansers zijn vaak gekleed in "baggy clothes". Dit is ruim en dansbaar zittende kleding. In Europa brak streetdance pas door in de jaren '90. Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu. De streetdancebewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Een van de bekendste bewegingen is de snake. Deze is gebaseerd op de lenigheid van een slang. Het is hierbij eigenlijk de bedoeling dat men als het ware met zijn lichaam "rolt". Streetdance is "bouncen op de beat" men danst streetdance vooral op Hip Hop en R&B muziek.

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan het gezien worden als een onderdeel van de Hip Hop en Funkdance stijlen, die hun oorsprong al in de jaren '70 hadden.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Streetdance.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Hip hop muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.