workshop Braziliaanse dans Axe Bahia


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Braziliaanse dans Axé Bahia workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Braziliaanse dans Axé Bahia gedanst moet worden, maar onze Braziliaanse dans Axé Bahia workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Braziliaanse dans Axeworkshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop Braziliaanse dans Axé Bahia houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Braziliaanse dans Axé Bahia of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Braziliaanse dans Axé Bahia
Plezier – vrolijkheid – zomers – losse heupen

Oorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de Brazilaanse dans Axé Bahia gaat terug naar het begin van de jaren 80 en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur zoals bij de Samba. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. De Brazilaanse dans Axé Bahia word veel gedanst tijdens de carnaval van Recife in Pernambuco, deze dansstijl is een mix van Samba, Salsa, Reggae, Marcha. Deze populair Brazilaanse dans dans je alleen, één danspartner is niet nodig en je kunt helemaal los gaan.

Net zoals bij de Samba, in Axé Bahia de buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Braziliaanse dans Axé Bahia.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Braziliaanse Axé Bahia muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Braziliaanse dans Axé Bahia docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Braziliaanse dans Axé Bahia workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Braziliaanse dans Axé Bahia workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Braziliaanse dans Axé Bahia workshop:
Mini- Braziliaanse dans Axé workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Braziliaanse dans Axé workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Braziliaanse dans Axé workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Braziliaanse dans Axé Bahia en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Braziliaanse dans Axé Bahia workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Braziliaanse dans Axé workshop in Brussel, Braziliaanse dans Axé workshop in Gent, Braziliaanse dans Axé workshop in Brugge, Braziliaanse dans Axé workshop in Bergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Leuven, Braziliaanse dans Axé workshop in Mechelen, Braziliaanse dans Axé workshop in Aalst, Braziliaanse dans Axé workshop in Kortrijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Hasselt, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint-Niklaas, Braziliaanse dans Axé workshop in Oostende, Braziliaanse dans Axé workshop in Genk, Braziliaanse dans Axé workshop in Doornik, Braziliaanse dans Axé workshop in Turnhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Geel, Braziliaanse dans Axé workshop in Roeselare, Braziliaanse dans Axé workshop in Moeskroen, Braziliaanse dans Axé workshop in Lokeren, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint-Truiden, Braziliaanse dans Axé workshop in Herentals, Braziliaanse dans Axé workshop in Hoogstraten, Braziliaanse dans Axé workshop in Lier, Braziliaanse dans Axé workshop in Mechelen, Braziliaanse dans Axé workshop in Mortsel, Braziliaanse dans Axé workshop in Turnhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Aartselaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Antwerpen, Braziliaanse dans Axé workshop in Arendonk, Braziliaanse dans Axé workshop in Baarle-Hertog, Braziliaanse dans Axé workshop in Balen, Braziliaanse dans Axé workshop in Beerse, Braziliaanse dans Axé workshop in Berlaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Boechout, Braziliaanse dans Axé workshop in Bonheiden, Braziliaanse dans Axé workshop in Boom, Braziliaanse dans Axé workshop in Bornem, Braziliaanse dans Axé workshop in Borsbeek, Braziliaanse dans Axé workshop in Brasschaat, Braziliaanse dans Axé workshop in Brecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Dessel, Braziliaanse dans Axé workshop in Duffel, Braziliaanse dans Axé workshop in Edegem, Braziliaanse dans Axé workshop in Essen, Braziliaanse dans Axé workshop in Geel, Braziliaanse dans Axé workshop in Grobbendonk, Braziliaanse dans Axé workshop in Heist-op-den-Berg, Braziliaanse dans Axé workshop in Hemiksem, Braziliaanse dans Axé workshop in Herentals, Braziliaanse dans Axé workshop in Herenthout, Braziliaanse dans Axé workshop in Herselt, Braziliaanse dans Axé workshop in Hoogstraten, Braziliaanse dans Axé workshop in Hove, Braziliaanse dans Axé workshop in Hulshout, Braziliaanse dans Axé workshop in Kalmthout, Braziliaanse dans Axé workshop in Kapellen, Braziliaanse dans Axé workshop in Kasterlee, Braziliaanse dans Axé workshop in Kontich, Braziliaanse dans Axé workshop in Laakdal, Braziliaanse dans Axé workshop in Lier, Braziliaanse dans Axé workshop in Lille, Braziliaanse dans Axé workshop in Lint, Braziliaanse dans Axé workshop in Malle, Braziliaanse dans Axé workshop in Mechelen, Braziliaanse dans Axé workshop in Meerhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Merksplas, Braziliaanse dans Axé workshop in Mol, Braziliaanse dans Axé workshop in Mortsel, Braziliaanse dans Axé workshop in Niel, Braziliaanse dans Axé workshop in Nijlen, Braziliaanse dans Axé workshop in Olen, Braziliaanse dans Axé workshop in Oud-Turnhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Putte, Braziliaanse dans Axé workshop in Puurs, Braziliaanse dans Axé workshop in Ranst, Braziliaanse dans Axé workshop in Ravels, Braziliaanse dans Axé workshop in Retie, Braziliaanse dans Axé workshop in Rijkevorsel, Braziliaanse dans Axé workshop in Rumst, Braziliaanse dans Axé workshop in Schelle, Braziliaanse dans Axé workshop in Schilde, Braziliaanse dans Axé workshop in Schoten, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint-Amands, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint-Katelijne-Waver, Braziliaanse dans Axé workshop in Stabroek, Braziliaanse dans Axé workshop in Turnhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Vorselaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Vosselaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Westerlo, Braziliaanse dans Axé workshop in Wijnegem, Braziliaanse dans Axé workshop in Willebroek, Braziliaanse dans Axé workshop in Wommelgem, Braziliaanse dans Axé workshop in Wuustwezel, Braziliaanse dans Axé workshop in Zandhoven, Braziliaanse dans Axé workshop in Zoersel, Braziliaanse dans Axé workshop in Zwijndrecht.

Braziliaanse dans Axé workshop in Alblasserdam, Braziliaanse dans Axé workshop in Albrandswaard, Braziliaanse dans Axé workshop in Alphen aan den Rijn, Braziliaanse dans Axé workshop in Barendrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Bergambacht, Braziliaanse dans Axé workshop in Bernisse, Braziliaanse dans Axé workshop in Binnenmaas, Braziliaanse dans Axé workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Boskoop, Braziliaanse dans Axé workshop in Brielle, Braziliaanse dans Axé workshop in Capelle aan den Ijssel, Braziliaanse dans Axé workshop in Cromstrijen, Braziliaanse dans Axé workshop in Delft, Braziliaanse dans Axé workshop in Dirksland, Braziliaanse dans Axé workshop in Dordrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Giessenlanden, Braziliaanse dans Axé workshop in Goedereede, Braziliaanse dans Axé workshop in Gorinchem, Braziliaanse dans Axé workshop in Gouda, Braziliaanse dans Axé workshop in Graafstroom, Braziliaanse dans Axé workshop in Den Haag, Braziliaanse dans Axé workshop in Hardinxveld-Giessendam, Braziliaanse dans Axé workshop in Hellevoetsluis, Braziliaanse dans Axé workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Braziliaanse dans Axé workshop in Hillegom, Braziliaanse dans Axé workshop in Kaag en Braassem, Braziliaanse dans Axé workshop in Katwijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Korendijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Krimpen aan den Ijssel, Braziliaanse dans Axé workshop in Lansingerland, Braziliaanse dans Axé workshop in Leerdam, Braziliaanse dans Axé workshop in Leiden, Braziliaanse dans Axé workshop in Leiderdorp, Braziliaanse dans Axé workshop in Leidschendam-Voorburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Liesveld, Braziliaanse dans Axé workshop in Lisse, Braziliaanse dans Axé workshop in Maassluis, Braziliaanse dans Axé workshop in Middelharnis, Braziliaanse dans Axé workshop in Midden-Delfland, Braziliaanse dans Axé workshop in Nederlek, Braziliaanse dans Axé workshop in Nieuw-Lekkerland, Braziliaanse dans Axé workshop in Nieuwkoop, Braziliaanse dans Axé workshop in Noordwijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Noordwijkerhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Oegstgeest, Braziliaanse dans Axé workshop in Oostflakkee, Braziliaanse dans Axé workshop in Oud-Beijerland, Braziliaanse dans Axé workshop in Ouderkerk, Braziliaanse dans Axé workshop in Papendrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Pijnacker-Nootdorp, Braziliaanse dans Axé workshop in Ridderkerk, Braziliaanse dans Axé workshop in Rijnwoude, Braziliaanse dans Axé workshop in Rijswijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Rotterdam, Braziliaanse dans Axé workshop in Schiedam, Braziliaanse dans Axé workshop in Schoonhoven, Braziliaanse dans Axé workshop in Sliedrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Spijkenisse, Braziliaanse dans Axé workshop in Strijen, Braziliaanse dans Axé workshop in Teylingen, Braziliaanse dans Axé workshop in Vlaardingen, Braziliaanse dans Axé workshop in Vlist, Braziliaanse dans Axé workshop in Voorschoten, Braziliaanse dans Axé workshop in Waddinxveen, Braziliaanse dans Axé workshop in Wassenaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Westland, Braziliaanse dans Axé workshop in Westvoorne, Braziliaanse dans Axé workshop in Zederik, Braziliaanse dans Axé workshop in Zoetermeer, Braziliaanse dans Axé workshop in Zoeterwoude, Braziliaanse dans Axé workshop in Zuidplas, Braziliaanse dans Axé workshop in Zwijndrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Aalsmeer, Braziliaanse dans Axé workshop in Alkmaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Amstelveen, Braziliaanse dans Axé workshop in Amsterdam, Braziliaanse dans Axé workshop in Anna Paulowna, Braziliaanse dans Axé workshop in Beemster, Braziliaanse dans Axé workshop in Bergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Beverwijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Blaricum, Braziliaanse dans Axé workshop in Bloemendaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Bussum, Braziliaanse dans Axé workshop in Castricum, Braziliaanse dans Axé workshop in Den Helder, Braziliaanse dans Axé workshop in Diemen, Braziliaanse dans Axé workshop in Drechterland, Braziliaanse dans Axé workshop in Edam-Volendam, Braziliaanse dans Axé workshop in Enkhuizen, Braziliaanse dans Axé workshop in Graft-De Rijp, Braziliaanse dans Axé workshop in Haarlem, Braziliaanse dans Axé workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Braziliaanse dans Axé workshop in Haarlemmermeer, Braziliaanse dans Axé workshop in Harenkarspel, Braziliaanse dans Axé workshop in Heemskerk, Braziliaanse dans Axé workshop in Heemstede, Braziliaanse dans Axé workshop in Heerhugowaard, Braziliaanse dans Axé workshop in Heiloo, Braziliaanse dans Axé workshop in Hilversum, Braziliaanse dans Axé workshop in Hoorn, Braziliaanse dans Axé workshop in Huizen, Braziliaanse dans Axé workshop in Koggenland, Braziliaanse dans Axé workshop in Landsmeer, Braziliaanse dans Axé workshop in Langedijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Laren, Braziliaanse dans Axé workshop in Medemblik, Braziliaanse dans Axé workshop in Muiden, Braziliaanse dans Axé workshop in Naarden, Braziliaanse dans Axé workshop in Niedorp, Braziliaanse dans Axé workshop in Oostzaan, Braziliaanse dans Axé workshop in Opmeer, Braziliaanse dans Axé workshop in Ouder-Amstel, Braziliaanse dans Axé workshop in Purmerend, Braziliaanse dans Axé workshop in Schagen, Braziliaanse dans Axé workshop in Schermer, Braziliaanse dans Axé workshop in Stede Broec, Braziliaanse dans Axé workshop in Texel, Braziliaanse dans Axé workshop in Uitgeest, Braziliaanse dans Axé workshop in Uithoorn, Braziliaanse dans Axé workshop in Velsen, Braziliaanse dans Axé workshop in Waterland, Braziliaanse dans Axé workshop in Weesp, Braziliaanse dans Axé workshop in Wieringen, Braziliaanse dans Axé workshop in Wieringermeer, Braziliaanse dans Axé workshop in Wijdemeren, Braziliaanse dans Axé workshop in Wormerland, Braziliaanse dans Axé workshop in Zaanstad, Braziliaanse dans Axé workshop in Zandvoort, Braziliaanse dans Axé workshop in Zeevang, Braziliaanse dans Axé workshop in Zijpe, Braziliaanse dans Axé workshop in 's-Hertogenbosch, Braziliaanse dans Axé workshop in Aalburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Alphen-Chaam, Braziliaanse dans Axé workshop in Asten, Braziliaanse dans Axé workshop in Baarle-Nassau, Braziliaanse dans Axé workshop in Bergeijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Bergen op Zoom, Braziliaanse dans Axé workshop in Bernheze, Braziliaanse dans Axé workshop in Best, Braziliaanse dans Axé workshop in Bladel, Braziliaanse dans Axé workshop in Boekel, Braziliaanse dans Axé workshop in Boxmeer, Braziliaanse dans Axé workshop in Boxtel, Braziliaanse dans Axé workshop in Breda, Braziliaanse dans Axé workshop in Cranendonck, Braziliaanse dans Axé workshop in Cuijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Deurne, Braziliaanse dans Axé workshop in Dongen, Braziliaanse dans Axé workshop in Drimmelen, Braziliaanse dans Axé workshop in Eersel, Braziliaanse dans Axé workshop in Eindhoven, Braziliaanse dans Axé workshop in Etten-Leur, Braziliaanse dans Axé workshop in Geertruidenberg, Braziliaanse dans Axé workshop in Geldrop-Mierlo, Braziliaanse dans Axé workshop in Gemert-Bakel, Braziliaanse dans Axé workshop in Gilze en Rijen, Braziliaanse dans Axé workshop in Goirle, Braziliaanse dans Axé workshop in Grave, Braziliaanse dans Axé workshop in Haaren, Braziliaanse dans Axé workshop in Halderberge, Braziliaanse dans Axé workshop in Heeze-Leende, Braziliaanse dans Axé workshop in Helmond, Braziliaanse dans Axé workshop in Heusden, Braziliaanse dans Axé workshop in Hilvarenbeek, Braziliaanse dans Axé workshop in Laarbeek, Braziliaanse dans Axé workshop in Landerd, Braziliaanse dans Axé workshop in Loon op Zand, Braziliaanse dans Axé workshop in Maasdonk, Braziliaanse dans Axé workshop in Mill en Sint Hubert, Braziliaanse dans Axé workshop in Moerdijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Braziliaanse dans Axé workshop in Oirschot, Braziliaanse dans Axé workshop in Oisterwijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Oosterhout, Braziliaanse dans Axé workshop in Oss, Braziliaanse dans Axé workshop in Reusel-De Mierden, Braziliaanse dans Axé workshop in Roosendaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Rucphen, Braziliaanse dans Axé workshop in Schijndel, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint Anthonis, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint-Michielsgestel, Braziliaanse dans Axé workshop in Sint-Oedenrode, Braziliaanse dans Axé workshop in Someren, Braziliaanse dans Axé workshop in Son en Breugel, Braziliaanse dans Axé workshop in Steenbergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Tilburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Uden, Braziliaanse dans Axé workshop in Valkenswaard, Braziliaanse dans Axé workshop in Veghel, Braziliaanse dans Axé workshop in Veldhoven, Braziliaanse dans Axé workshop in Vught, Braziliaanse dans Axé workshop in Waalre, Braziliaanse dans Axé workshop in Waalwijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Werkendam, Braziliaanse dans Axé workshop in Woensdrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Woudrichem, Braziliaanse dans Axé workshop in Zundert, Braziliaanse dans Axé workshop in Almelo, Braziliaanse dans Axé workshop in Borne, Braziliaanse dans Axé workshop in Dalfsen, Braziliaanse dans Axé workshop in Dinkelland, Braziliaanse dans Axé workshop in Deventer, Braziliaanse dans Axé workshop in Enschede, Braziliaanse dans Axé workshop in Haaksbergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Hardenberg, Braziliaanse dans Axé workshop in Hellendoorn, Braziliaanse dans Axé workshop in Hengelo, Braziliaanse dans Axé workshop in Hof van Twente, Braziliaanse dans Axé workshop in Kampen, Braziliaanse dans Axé workshop in Losser, Braziliaanse dans Axé workshop in Oldenzaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Olst-Wijhe, Braziliaanse dans Axé workshop in Ommen, Braziliaanse dans Axé workshop in Raalte, Braziliaanse dans Axé workshop in Rijssen-Holten, Braziliaanse dans Axé workshop in Staphorst, Braziliaanse dans Axé workshop in Steenwijkerland, Braziliaanse dans Axé workshop in Tubbergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Twenterand, Braziliaanse dans Axé workshop in Wierden, Braziliaanse dans Axé workshop in Zwartewaterland, Braziliaanse dans Axé workshop in Zwolle, Braziliaanse dans Axé workshop in Almere, Braziliaanse dans Axé workshop in Dronten, Braziliaanse dans Axé workshop in Lelystad, Braziliaanse dans Axé workshop in Noordoostpolder, Braziliaanse dans Axé workshop in Urk, Braziliaanse dans Axé workshop in Zeewolde, Braziliaanse dans Axé workshop in Axel, Braziliaanse dans Axé workshop in Borsele, Braziliaanse dans Axé workshop in Goes, Braziliaanse dans Axé workshop in Hulst, Braziliaanse dans Axé workshop in Kapelle, Braziliaanse dans Axé workshop in Middelburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Noord-Beveland, Braziliaanse dans Axé workshop in Oost-Souburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Reimerswaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Schouwen-Duiveland, Braziliaanse dans Axé workshop in Sluis, Braziliaanse dans Axé workshop in Terneuzen, Braziliaanse dans Axé workshop in Tholen, Braziliaanse dans Axé workshop in Veere, Braziliaanse dans Axé workshop in Vlissingen, Braziliaanse dans Axé workshop in Zierikzee, Braziliaanse dans Axé workshop in Beek, Braziliaanse dans Axé workshop in Beesel, Braziliaanse dans Axé workshop in Bergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Brunssum, Braziliaanse dans Axé workshop in Echt-Susteren, Braziliaanse dans Axé workshop in Eijsden-Margraten, Braziliaanse dans Axé workshop in Gennep, Braziliaanse dans Axé workshop in Gulpen-Wittem, Braziliaanse dans Axé workshop in Heerlen, Braziliaanse dans Axé workshop in Horst aan de Maas, Braziliaanse dans Axé workshop in Kerkrade, Braziliaanse dans Axé workshop in Landgraaf, Braziliaanse dans Axé workshop in Leudal, Braziliaanse dans Axé workshop in Maasgouw, Braziliaanse dans Axé workshop in Maastricht, Braziliaanse dans Axé workshop in Meerssen, Braziliaanse dans Axé workshop in Mook en Middelaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Nederweert, Braziliaanse dans Axé workshop in Nuth, Braziliaanse dans Axé workshop in Onderbanken, Braziliaanse dans Axé workshop in Peel en Maas, Braziliaanse dans Axé workshop in Roerdalen, Braziliaanse dans Axé workshop in Roermond, Braziliaanse dans Axé workshop in Schinnen, Braziliaanse dans Axé workshop in Simpelveld, Braziliaanse dans Axé workshop in Sittard-Geleen, Braziliaanse dans Axé workshop in Stein, Braziliaanse dans Axé workshop in Vaals, Braziliaanse dans Axé workshop in Valkenburg aan de Geul, Braziliaanse dans Axé workshop in Venlo, Braziliaanse dans Axé workshop in Venray, Braziliaanse dans Axé workshop in Voerendaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Weert, Braziliaanse dans Axé workshop in Abcoude, Braziliaanse dans Axé workshop in Amersfoort, Braziliaanse dans Axé workshop in Bunnik, Braziliaanse dans Axé workshop in Bunschoten, Braziliaanse dans Axé workshop in De Bilt, Braziliaanse dans Axé workshop in De Ronde Venen, Braziliaanse dans Axé workshop in Eemnes, Braziliaanse dans Axé workshop in Renswoude, Braziliaanse dans Axé workshop in Rhenen, Braziliaanse dans Axé workshop in Soest, Braziliaanse dans Axé workshop in Stichtse Vecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Utrecht, Braziliaanse dans Axé workshop in Utrechtse Heuvelrug, Braziliaanse dans Axé workshop in Houten, Braziliaanse dans Axé workshop in Ijsselstein, Braziliaanse dans Axé workshop in Leusden, Braziliaanse dans Axé workshop in Lopik, Braziliaanse dans Axé workshop in Montfoort, Braziliaanse dans Axé workshop in Nieuwegein, Braziliaanse dans Axé workshop in Oudewater, Braziliaanse dans Axé workshop in Veenendaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Vianen, Braziliaanse dans Axé workshop in Wijk bij Duurstede, Braziliaanse dans Axé workshop in Woerden, Braziliaanse dans Axé workshop in Woudenberg, Braziliaanse dans Axé workshop in Zeist, Braziliaanse dans Axé workshop in Achterberg, Braziliaanse dans Axé workshop in Achterwetering, Braziliaanse dans Axé workshop in Achthoven, Braziliaanse dans Axé workshop in Amerongen, Braziliaanse dans Axé workshop in Austerlitz, Braziliaanse dans Axé workshop in Baambrugge, Braziliaanse dans Axé workshop in Baarn, Braziliaanse dans Axé workshop in Benschop, Braziliaanse dans Axé workshop in Spakenburg, Braziliaanse dans Axé workshop in De Birkt, Braziliaanse dans Axé workshop in Bilthoven, Braziliaanse dans Axé workshop in Blokland, Braziliaanse dans Axé workshop in Bosch en Duin, Braziliaanse dans Axé workshop in Breudijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Breukelen, Braziliaanse dans Axé workshop in Buurtsdijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Cabauw, Braziliaanse dans Axé workshop in Cattenbroek, Braziliaanse dans Axé workshop in Cothen, Braziliaanse dans Axé workshop in Den Dolder, Braziliaanse dans Axé workshop in Diemerbroek, Braziliaanse dans Axé workshop in Doorn, Braziliaanse dans Axé workshop in Driebergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Rijsenburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Achtkarspelen, Braziliaanse dans Axé workshop in Ameland, Braziliaanse dans Axé workshop in Het Bildt, Braziliaanse dans Axé workshop in Boornsterhem, Braziliaanse dans Axé workshop in Dantumadeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Dongeradeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Ferwerderadeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Franekeradeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Gaasterland-Sloten, Braziliaanse dans Axé workshop in Harlingen, Braziliaanse dans Axé workshop in Heerenveen, Braziliaanse dans Axé workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Braziliaanse dans Axé workshop in Leeuwarden, Braziliaanse dans Axé workshop in Leeuwarderadeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Lemsterland, Braziliaanse dans Axé workshop in Littenseradeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Menaldumadeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Ooststellingwerf, Braziliaanse dans Axé workshop in Opsterland, Braziliaanse dans Axé workshop in Schiermonnikoog, Braziliaanse dans Axé workshop in Skarsterlân, Braziliaanse dans Axé workshop in Smallingerland, Braziliaanse dans Axé workshop in Súdwest-Fryslân, Braziliaanse dans Axé workshop in Terschelling, Braziliaanse dans Axé workshop in Tietjerksteradeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Vlieland, Braziliaanse dans Axé workshop in Weststellingwerf, Braziliaanse dans Axé workshop in Aalten, Braziliaanse dans Axé workshop in Apeldoorn, Braziliaanse dans Axé workshop in Arnhem, Braziliaanse dans Axé workshop in Barneveld, Braziliaanse dans Axé workshop in Berkelland, Braziliaanse dans Axé workshop in Beuningen, Braziliaanse dans Axé workshop in Bronckhorst, Braziliaanse dans Axé workshop in Brummen, Braziliaanse dans Axé workshop in Buren, Braziliaanse dans Axé workshop in Culemborg, Braziliaanse dans Axé workshop in Doesburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Doetinchem, Braziliaanse dans Axé workshop in Druten, Braziliaanse dans Axé workshop in Duiven, Braziliaanse dans Axé workshop in Ede, Braziliaanse dans Axé workshop in Elburg, Braziliaanse dans Axé workshop in Epe, Braziliaanse dans Axé workshop in Ermelo, Braziliaanse dans Axé workshop in Geldermalsen, Braziliaanse dans Axé workshop in Groesbeek, Braziliaanse dans Axé workshop in Harderwijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Hattem, Braziliaanse dans Axé workshop in Heerde, Braziliaanse dans Axé workshop in Heumen, Braziliaanse dans Axé workshop in Lingewaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Lingewaard, Braziliaanse dans Axé workshop in Lochem, Braziliaanse dans Axé workshop in Maasdriel, Braziliaanse dans Axé workshop in Millingen aan de Rijn, Braziliaanse dans Axé workshop in Montferland, Braziliaanse dans Axé workshop in Neder-Betuwe, Braziliaanse dans Axé workshop in Neerijnen, Braziliaanse dans Axé workshop in Nijkerk, Braziliaanse dans Axé workshop in Nijmegen, Braziliaanse dans Axé workshop in Nunspeet, Braziliaanse dans Axé workshop in Oldebroek, Braziliaanse dans Axé workshop in Oost Gelre, Braziliaanse dans Axé workshop in Oude Ijsselstreek, Braziliaanse dans Axé workshop in Overbetuwe, Braziliaanse dans Axé workshop in Putten, Braziliaanse dans Axé workshop in Renkum, Braziliaanse dans Axé workshop in Rheden, Braziliaanse dans Axé workshop in Rijnwaarden, Braziliaanse dans Axé workshop in Rozendaal, Braziliaanse dans Axé workshop in Scherpenzeel, Braziliaanse dans Axé workshop in Tiel, Braziliaanse dans Axé workshop in Ubbergen, Braziliaanse dans Axé workshop in Voorst, Braziliaanse dans Axé workshop in Wageningen, Braziliaanse dans Axé workshop in West Maas en Waal, Braziliaanse dans Axé workshop in Westervoort, Braziliaanse dans Axé workshop in Wijchen, Braziliaanse dans Axé workshop in Winterswijk, Braziliaanse dans Axé workshop in Zaltbommel, Braziliaanse dans Axé workshop in Zevenaar, Braziliaanse dans Axé workshop in Zutphen, Braziliaanse dans Axé workshop in Aa en Hunze, Braziliaanse dans Axé workshop in Assen, Braziliaanse dans Axé workshop in Borger-Odoorn, Braziliaanse dans Axé workshop in Coevorden, Braziliaanse dans Axé workshop in Emmen, Braziliaanse dans Axé workshop in Hoogeveen, Braziliaanse dans Axé workshop in Meppel, Braziliaanse dans Axé workshop in Midden-Drenthe, Braziliaanse dans Axé workshop in Noordenveld, Braziliaanse dans Axé workshop in Tynaarlo, Braziliaanse dans Axé workshop in Westerveld, Braziliaanse dans Axé workshop in De Wolden.