workshop bachata


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Bachata workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Bachata gedanst moet worden, maar onze Bachata workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Bachata workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshopBachata houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshopBachata of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Bachata
Eenvoudig – heupbewegingen – passie

Oorsprong en achtergrond
De Bachata vindt zijn oorsprong in de Dominicaanse Republiek. In 1990 werd de bachata in Europa geïntroduceerd. Het werd direct een enorm succes.

De Bachatadans beeldt het speelse flirten tussen man en vrouw uit en is zeer hartstochtelijk. De partners spelen een spel van aantrekken en afstoten door middel van verschillende figuren. De dans wordt daardoor vooral een speelse en ritmische dans die als pittig en soms als brutaal wordt gezien.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Bachata dans.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Bachata muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Bachata docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Bachata workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Bachata workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Bachata workshop:
Mini- Bachata workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Bachata workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Bachata workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Bachata dans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Bachata dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Bachata workshop in Brussel, Bachata workshop in Gent, Bachata workshop in Brugge, Bachata workshop in Bergen, Bachata workshop in Leuven, Bachata workshop in Mechelen, Bachata workshop in Aalst, Bachata workshop in Kortrijk, Bachata workshop in Hasselt, Bachata workshop in Sint-Niklaas, Bachata workshop in Oostende, Bachata workshop in Genk, Bachata workshop in Doornik, Bachata workshop in Turnhout, Bachata workshop in Geel, Bachata workshop in Roeselare, Bachata workshop in Moeskroen, Bachata workshop in Lokeren, Bachata workshop in Sint-Truiden, Bachata workshop in Herentals, Bachata workshop in Hoogstraten, Bachata workshop in Lier, Bachata workshop in Mechelen, Bachata workshop in Mortsel, Bachata workshop in Turnhout, Bachata workshop in Aartselaar, Bachata workshop in Antwerpen, Bachata workshop in Arendonk, Bachata workshop in Baarle-Hertog, Bachata workshop in Balen, Bachata workshop in Beerse, Bachata workshop in Berlaar, Bachata workshop in Boechout, Bachata workshop in Bonheiden, Bachata workshop in Boom, Bachata workshop in Bornem, Bachata workshop in Borsbeek, Bachata workshop in Brasschaat, Bachata workshop in Brecht, Bachata workshop in Dessel, Bachata workshop in Duffel, Bachata workshop in Edegem, Bachata workshop in Essen, Bachata workshop in Geel, Bachata workshop in Grobbendonk, Bachata workshop in Heist-op-den-Berg, Bachata workshop in Hemiksem, Bachata workshop in Herentals, Bachata workshop in Herenthout, Bachata workshop in Herselt, Bachata workshop in Hoogstraten, Bachata workshop in Hove, Bachata workshop in Hulshout, Bachata workshop in Kalmthout, Bachata workshop in Kapellen, Bachata workshop in Kasterlee, Bachata workshop in Kontich, Bachata workshop in Laakdal, Bachata workshop in Lier, Bachata workshop in Lille, Bachata workshop in Lint, Bachata workshop in Malle, Bachata workshop in Mechelen, Bachata workshop in Meerhout, Bachata workshop in Merksplas, Bachata workshop in Mol, Bachata workshop in Mortsel, Bachata workshop in Niel, Bachata workshop in Nijlen, Bachata workshop in Olen, Bachata workshop in Oud-Turnhout, Bachata workshop in Putte, Bachata workshop in Puurs, Bachata workshop in Ranst, Bachata workshop in Ravels, Bachata workshop in Retie, Bachata workshop in Rijkevorsel, Bachata workshop in Rumst, Bachata workshop in Schelle, Bachata workshop in Schilde, Bachata workshop in Schoten, Bachata workshop in Sint-Amands, Bachata workshop in Sint-Katelijne-Waver, Bachata workshop in Stabroek, Bachata workshop in Turnhout, Bachata workshop in Vorselaar, Bachata workshop in Vosselaar, Bachata workshop in Westerlo, Bachata workshop in Wijnegem, Bachata workshop in Willebroek, Bachata workshop in Wommelgem, Bachata workshop in Wuustwezel, Bachata workshop in Zandhoven, Bachata workshop in Zoersel, Bachata workshop in Zwijndrecht.

Bachata workshop in Alblasserdam, Bachata workshop in Albrandswaard, Bachata workshop in Alphen aan den Rijn, Bachata workshop in Barendrecht, Bachata workshop in Bergambacht, Bachata workshop in Bernisse, Bachata workshop in Binnenmaas, Bachata workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Bachata workshop in Boskoop, Bachata workshop in Brielle, Bachata workshop in Capelle aan den Ijssel, Bachata workshop in Cromstrijen, Bachata workshop in Delft, Bachata workshop in Dirksland, Bachata workshop in Dordrecht, Bachata workshop in Giessenlanden, Bachata workshop in Goedereede, Bachata workshop in Gorinchem, Bachata workshop in Gouda, Bachata workshop in Graafstroom, Bachata workshop in Den Haag, Bachata workshop in Hardinxveld-Giessendam, Bachata workshop in Hellevoetsluis, Bachata workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Bachata workshop in Hillegom, Bachata workshop in Kaag en Braassem, Bachata workshop in Katwijk, Bachata workshop in Korendijk, Bachata workshop in Krimpen aan den Ijssel, Bachata workshop in Lansingerland, Bachata workshop in Leerdam, Bachata workshop in Leiden, Bachata workshop in Leiderdorp, Bachata workshop in Leidschendam-Voorburg, Bachata workshop in Liesveld, Bachata workshop in Lisse, Bachata workshop in Maassluis, Bachata workshop in Middelharnis, Bachata workshop in Midden-Delfland, Bachata workshop in Nederlek, Bachata workshop in Nieuw-Lekkerland, Bachata workshop in Nieuwkoop, Bachata workshop in Noordwijk, Bachata workshop in Noordwijkerhout, Bachata workshop in Oegstgeest, Bachata workshop in Oostflakkee, Bachata workshop in Oud-Beijerland, Bachata workshop in Ouderkerk, Bachata workshop in Papendrecht, Bachata workshop in Pijnacker-Nootdorp, Bachata workshop in Ridderkerk, Bachata workshop in Rijnwoude, Bachata workshop in Rijswijk, Bachata workshop in Rotterdam, Bachata workshop in Schiedam, Bachata workshop in Schoonhoven, Bachata workshop in Sliedrecht, Bachata workshop in Spijkenisse, Bachata workshop in Strijen, Bachata workshop in Teylingen, Bachata workshop in Vlaardingen, Bachata workshop in Vlist, Bachata workshop in Voorschoten, Bachata workshop in Waddinxveen, Bachata workshop in Wassenaar, Bachata workshop in Westland, Bachata workshop in Westvoorne, Bachata workshop in Zederik, Bachata workshop in Zoetermeer, Bachata workshop in Zoeterwoude, Bachata workshop in Zuidplas, Bachata workshop in Zwijndrecht, Bachata workshop in Aalsmeer, Bachata workshop in Alkmaar, Bachata workshop in Amstelveen, Bachata workshop in Amsterdam, Bachata workshop in Anna Paulowna, Bachata workshop in Beemster, Bachata workshop in Bergen, Bachata workshop in Beverwijk, Bachata workshop in Blaricum, Bachata workshop in Bloemendaal, Bachata workshop in Bussum, Bachata workshop in Castricum, Bachata workshop in Den Helder, Bachata workshop in Diemen, Bachata workshop in Drechterland, Bachata workshop in Edam-Volendam, Bachata workshop in Enkhuizen, Bachata workshop in Graft-De Rijp, Bachata workshop in Haarlem, Bachata workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Bachata workshop in Haarlemmermeer, Bachata workshop in Harenkarspel, Bachata workshop in Heemskerk, Bachata workshop in Heemstede, Bachata workshop in Heerhugowaard, Bachata workshop in Heiloo, Bachata workshop in Hilversum, Bachata workshop in Hoorn, Bachata workshop in Huizen, Bachata workshop in Koggenland, Bachata workshop in Landsmeer, Bachata workshop in Langedijk, Bachata workshop in Laren, Bachata workshop in Medemblik, Bachata workshop in Muiden, Bachata workshop in Naarden, Bachata workshop in Niedorp, Bachata workshop in Oostzaan, Bachata workshop in Opmeer, Bachata workshop in Ouder-Amstel, Bachata workshop in Purmerend, Bachata workshop in Schagen, Bachata workshop in Schermer, Bachata workshop in Stede Broec, Bachata workshop in Texel, Bachata workshop in Uitgeest, Bachata workshop in Uithoorn, Bachata workshop in Velsen, Bachata workshop in Waterland, Bachata workshop in Weesp, Bachata workshop in Wieringen, Bachata workshop in Wieringermeer, Bachata workshop in Wijdemeren, Bachata workshop in Wormerland, Bachata workshop in Zaanstad, Bachata workshop in Zandvoort, Bachata workshop in Zeevang, Bachata workshop in Zijpe, Bachata workshop in 's-Hertogenbosch, Bachata workshop in Aalburg, Bachata workshop in Alphen-Chaam, Bachata workshop in Asten, Bachata workshop in Baarle-Nassau, Bachata workshop in Bergeijk, Bachata workshop in Bergen op Zoom, Bachata workshop in Bernheze, Bachata workshop in Best, Bachata workshop in Bladel, Bachata workshop in Boekel, Bachata workshop in Boxmeer, Bachata workshop in Boxtel, Bachata workshop in Breda, Bachata workshop in Cranendonck, Bachata workshop in Cuijk, Bachata workshop in Deurne, Bachata workshop in Dongen, Bachata workshop in Drimmelen, Bachata workshop in Eersel, Bachata workshop in Eindhoven, Bachata workshop in Etten-Leur, Bachata workshop in Geertruidenberg, Bachata workshop in Geldrop-Mierlo, Bachata workshop in Gemert-Bakel, Bachata workshop in Gilze en Rijen, Bachata workshop in Goirle, Bachata workshop in Grave, Bachata workshop in Haaren, Bachata workshop in Halderberge, Bachata workshop in Heeze-Leende, Bachata workshop in Helmond, Bachata workshop in Heusden, Bachata workshop in Hilvarenbeek, Bachata workshop in Laarbeek, Bachata workshop in Landerd, Bachata workshop in Loon op Zand, Bachata workshop in Maasdonk, Bachata workshop in Mill en Sint Hubert, Bachata workshop in Moerdijk, Bachata workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bachata workshop in Oirschot, Bachata workshop in Oisterwijk, Bachata workshop in Oosterhout, Bachata workshop in Oss, Bachata workshop in Reusel-De Mierden, Bachata workshop in Roosendaal, Bachata workshop in Rucphen, Bachata workshop in Schijndel, Bachata workshop in Sint Anthonis, Bachata workshop in Sint-Michielsgestel, Bachata workshop in Sint-Oedenrode, Bachata workshop in Someren, Bachata workshop in Son en Breugel, Bachata workshop in Steenbergen, Bachata workshop in Tilburg, Bachata workshop in Uden, Bachata workshop in Valkenswaard, Bachata workshop in Veghel, Bachata workshop in Veldhoven, Bachata workshop in Vught, Bachata workshop in Waalre, Bachata workshop in Waalwijk, Bachata workshop in Werkendam, Bachata workshop in Woensdrecht, Bachata workshop in Woudrichem, Bachata workshop in Zundert, Bachata workshop in Almelo, Bachata workshop in Borne, Bachata workshop in Dalfsen, Bachata workshop in Dinkelland, Bachata workshop in Deventer, Bachata workshop in Enschede, Bachata workshop in Haaksbergen, Bachata workshop in Hardenberg, Bachata workshop in Hellendoorn, Bachata workshop in Hengelo, Bachata workshop in Hof van Twente, Bachata workshop in Kampen, Bachata workshop in Losser, Bachata workshop in Oldenzaal, Bachata workshop in Olst-Wijhe, Bachata workshop in Ommen, Bachata workshop in Raalte, Bachata workshop in Rijssen-Holten, Bachata workshop in Staphorst, Bachata workshop in Steenwijkerland, Bachata workshop in Tubbergen, Bachata workshop in Twenterand, Bachata workshop in Wierden, Bachata workshop in Zwartewaterland, Bachata workshop in Zwolle, Bachata workshop in Almere, Bachata workshop in Dronten, Bachata workshop in Lelystad, Bachata workshop in Noordoostpolder, Bachata workshop in Urk, Bachata workshop in Zeewolde, Bachata workshop in Axel, Bachata workshop in Borsele, Bachata workshop in Goes, Bachata workshop in Hulst, Bachata workshop in Kapelle, Bachata workshop in Middelburg, Bachata workshop in Noord-Beveland, Bachata workshop in Oost-Souburg, Bachata workshop in Reimerswaal, Bachata workshop in Schouwen-Duiveland, Bachata workshop in Sluis, Bachata workshop in Terneuzen, Bachata workshop in Tholen, Bachata workshop in Veere, Bachata workshop in Vlissingen, Bachata workshop in Zierikzee, Bachata workshop in Beek, Bachata workshop in Beesel, Bachata workshop in Bergen, Bachata workshop in Brunssum, Bachata workshop in Echt-Susteren, Bachata workshop in Eijsden-Margraten, Bachata workshop in Gennep, Bachata workshop in Gulpen-Wittem, Bachata workshop in Heerlen, Bachata workshop in Horst aan de Maas, Bachata workshop in Kerkrade, Bachata workshop in Landgraaf, Bachata workshop in Leudal, Bachata workshop in Maasgouw, Bachata workshop in Maastricht, Bachata workshop in Meerssen, Bachata workshop in Mook en Middelaar, Bachata workshop in Nederweert, Bachata workshop in Nuth, Bachata workshop in Onderbanken, Bachata workshop in Peel en Maas, Bachata workshop in Roerdalen, Bachata workshop in Roermond, Bachata workshop in Schinnen, Bachata workshop in Simpelveld, Bachata workshop in Sittard-Geleen, Bachata workshop in Stein, Bachata workshop in Vaals, Bachata workshop in Valkenburg aan de Geul, Bachata workshop in Venlo, Bachata workshop in Venray, Bachata workshop in Voerendaal, Bachata workshop in Weert, Bachata workshop in Abcoude, Bachata workshop in Amersfoort, Bachata workshop in Bunnik, Bachata workshop in Bunschoten, Bachata workshop in De Bilt, Bachata workshop in De Ronde Venen, Bachata workshop in Eemnes, Bachata workshop in Renswoude, Bachata workshop in Rhenen, Bachata workshop in Soest, Bachata workshop in Stichtse Vecht, Bachata workshop in Utrecht, Bachata workshop in Utrechtse Heuvelrug, Bachata workshop in Houten, Bachata workshop in Ijsselstein, Bachata workshop in Leusden, Bachata workshop in Lopik, Bachata workshop in Montfoort, Bachata workshop in Nieuwegein, Bachata workshop in Oudewater, Bachata workshop in Veenendaal, Bachata workshop in Vianen, Bachata workshop in Wijk bij Duurstede, Bachata workshop in Woerden, Bachata workshop in Woudenberg, Bachata workshop in Zeist, Bachata workshop in Achterberg, Bachata workshop in Achterwetering, Bachata workshop in Achthoven, Bachata workshop in Amerongen, Bachata workshop in Austerlitz, Bachata workshop in Baambrugge, Bachata workshop in Baarn, Bachata workshop in Benschop, Bachata workshop in Spakenburg, Bachata workshop in De Birkt, Bachata workshop in Bilthoven, Bachata workshop in Blokland, Bachata workshop in Bosch en Duin, Bachata workshop in Breudijk, Bachata workshop in Breukelen, Bachata workshop in Buurtsdijk, Bachata workshop in Cabauw, Bachata workshop in Cattenbroek, Bachata workshop in Cothen, Bachata workshop in Den Dolder, Bachata workshop in Diemerbroek, Bachata workshop in Doorn, Bachata workshop in Driebergen, Bachata workshop in Rijsenburg, Bachata workshop in Achtkarspelen, Bachata workshop in Ameland, Bachata workshop in Het Bildt, Bachata workshop in Boornsterhem, Bachata workshop in Dantumadeel, Bachata workshop in Dongeradeel, Bachata workshop in Ferwerderadeel, Bachata workshop in Franekeradeel, Bachata workshop in Gaasterland-Sloten, Bachata workshop in Harlingen, Bachata workshop in Heerenveen, Bachata workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Bachata workshop in Leeuwarden, Bachata workshop in Leeuwarderadeel, Bachata workshop in Lemsterland, Bachata workshop in Littenseradeel, Bachata workshop in Menaldumadeel, Bachata workshop in Ooststellingwerf, Bachata workshop in Opsterland, Bachata workshop in Schiermonnikoog, Bachata workshop in Skarsterlân, Bachata workshop in Smallingerland, Bachata workshop in Súdwest-Fryslân, Bachata workshop in Terschelling, Bachata workshop in Tietjerksteradeel, Bachata workshop in Vlieland, Bachata workshop in Weststellingwerf, Bachata workshop in Aalten, Bachata workshop in Apeldoorn, Bachata workshop in Arnhem, Bachata workshop in Barneveld, Bachata workshop in Berkelland, Bachata workshop in Beuningen, Bachata workshop in Bronckhorst, Bachata workshop in Brummen, Bachata workshop in Buren, Bachata workshop in Culemborg, Bachata workshop in Doesburg, Bachata workshop in Doetinchem, Bachata workshop in Druten, Bachata workshop in Duiven, Bachata workshop in Ede, Bachata workshop in Elburg, Bachata workshop in Epe, Bachata workshop in Ermelo, Bachata workshop in Geldermalsen, Bachata workshop in Groesbeek, Bachata workshop in Harderwijk, Bachata workshop in Hattem, Bachata workshop in Heerde, Bachata workshop in Heumen, Bachata workshop in Lingewaal, Bachata workshop in Lingewaard, Bachata workshop in Lochem, Bachata workshop in Maasdriel, Bachata workshop in Millingen aan de Rijn, Bachata workshop in Montferland, Bachata workshop in Neder-Betuwe, Bachata workshop in Neerijnen, Bachata workshop in Nijkerk, Bachata workshop in Nijmegen, Bachata workshop in Nunspeet, Bachata workshop in Oldebroek, Bachata workshop in Oost Gelre, Bachata workshop in Oude Ijsselstreek, Bachata workshop in Overbetuwe, Bachata workshop in Putten, Bachata workshop in Renkum, Bachata workshop in Rheden, Bachata workshop in Rijnwaarden, Bachata workshop in Rozendaal, Bachata workshop in Scherpenzeel, Bachata workshop in Tiel, Bachata workshop in Ubbergen, Bachata workshop in Voorst, Bachata workshop in Wageningen, Bachata workshop in West Maas en Waal, Bachata workshop in Westervoort, Bachata workshop in Wijchen, Bachata workshop in Winterswijk, Bachata workshop in Zaltbommel, Bachata workshop in Zevenaar, Bachata workshop in Zutphen, Bachata workshop in Aa en Hunze, Bachata workshop in Assen, Bachata workshop in Borger-Odoorn, Bachata workshop in Coevorden, Bachata workshop in Emmen, Bachata workshop in Hoogeveen, Bachata workshop in Meppel, Bachata workshop in Midden-Drenthe, Bachata workshop in Noordenveld, Bachata workshop in Tynaarlo, Bachata workshop in Westerveld, Bachata workshop in De Wolden.