workshop breakdance


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Breakdance workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Breakdance gedanst moet worden, maar onze Breakdance workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Breakdance workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshopBreakdance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshopBreakdance of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Breakdance
Energiek – Jong – uitdagend – dynamish

Oorsprong en achtergrond
Breakdance is ontstaan uit de Afrikaanse cultuur. Afrikanen dansten gezamenlijk in een cirkel, de Lyndi Hop genaamd. Dit wordt ook bij breakdance gedaan. Breakdance werd populair door de film Flashdance.  Breakdance is een lichaamstaal van het hiphoppen, daarbij is het een mix van grond- en vechtsport, acrobatische- en dansbewegingen. De breakdance van nu komt uit Amerika. Aanhangers waren vooral kansarme jongeren uit de getto’s. Het is een strijd tussen bendes die in plaats van klappen uit te delen, de uitdaging aangaan om elkaar te overtreffen in dansen. Er wordt meestal gedanst op rap muziek of breakbeat. Het is een soort schijngevecht met de gekste bewegingen.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Breakdance.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Hip hop en R&B muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Breakdance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Breakdance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Breakdance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Breakdance workshop:
Mini- Breakdance workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Breakdance workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Breakdance workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Breakdance en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Breakdance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Breakdance workshop in Brussel, Breakdance workshop in Gent, Breakdance workshop in Brugge, Breakdance workshop in Bergen, Breakdance workshop in Leuven, Breakdance workshop in Mechelen, Breakdance workshop in Aalst, Breakdance workshop in Kortrijk, Breakdance workshop in Hasselt, Breakdance workshop in Sint-Niklaas, Breakdance workshop in Oostende, Breakdance workshop in Genk, Breakdance workshop in Doornik, Breakdance workshop in Turnhout, Breakdance workshop in Geel, Breakdance workshop in Roeselare, Breakdance workshop in Moeskroen, Breakdance workshop in Lokeren, Breakdance workshop in Sint-Truiden, Breakdance workshop in Herentals, Breakdance workshop in Hoogstraten, Breakdance workshop in Lier, Breakdance workshop in Mechelen, Breakdance workshop in Mortsel, Breakdance workshop in Turnhout, Breakdance workshop in Aartselaar, Breakdance workshop in Antwerpen, Breakdance workshop in Arendonk, Breakdance workshop in Baarle-Hertog, Breakdance workshop in Balen, Breakdance workshop in Beerse, Breakdance workshop in Berlaar, Breakdance workshop in Boechout, Breakdance workshop in Bonheiden, Breakdance workshop in Boom, Breakdance workshop in Bornem, Breakdance workshop in Borsbeek, Breakdance workshop in Brasschaat, Breakdance workshop in Brecht, Breakdance workshop in Dessel, Breakdance workshop in Duffel, Breakdance workshop in Edegem, Breakdance workshop in Essen, Breakdance workshop in Geel, Breakdance workshop in Grobbendonk, Breakdance workshop in Heist-op-den-Berg, Breakdance workshop in Hemiksem, Breakdance workshop in Herentals, Breakdance workshop in Herenthout, Breakdance workshop in Herselt, Breakdance workshop in Hoogstraten, Breakdance workshop in Hove, Breakdance workshop in Hulshout, Breakdance workshop in Kalmthout, Breakdance workshop in Kapellen, Breakdance workshop in Kasterlee, Breakdance workshop in Kontich, Breakdance workshop in Laakdal, Breakdance workshop in Lier, Breakdance workshop in Lille, Breakdance workshop in Lint, Breakdance workshop in Malle, Breakdance workshop in Mechelen, Breakdance workshop in Meerhout, Breakdance workshop in Merksplas, Breakdance workshop in Mol, Breakdance workshop in Mortsel, Breakdance workshop in Niel, Breakdance workshop in Nijlen, Breakdance workshop in Olen, Breakdance workshop in Oud-Turnhout, Breakdance workshop in Putte, Breakdance workshop in Puurs, Breakdance workshop in Ranst, Breakdance workshop in Ravels, Breakdance workshop in Retie, Breakdance workshop in Rijkevorsel, Breakdance workshop in Rumst, Breakdance workshop in Schelle, Breakdance workshop in Schilde, Breakdance workshop in Schoten, Breakdance workshop in Sint-Amands, Breakdance workshop in Sint-Katelijne-Waver, Breakdance workshop in Stabroek, Breakdance workshop in Turnhout, Breakdance workshop in Vorselaar, Breakdance workshop in Vosselaar, Breakdance workshop in Westerlo, Breakdance workshop in Wijnegem, Breakdance workshop in Willebroek, Breakdance workshop in Wommelgem, Breakdance workshop in Wuustwezel, Breakdance workshop in Zandhoven, Breakdance workshop in Zoersel, Breakdance workshop in Zwijndrecht.

Breakdance workshop in Alblasserdam, Breakdance workshop in Albrandswaard, Breakdance workshop in Alphen aan den Rijn, Breakdance workshop in Barendrecht, Breakdance workshop in Bergambacht, Breakdance workshop in Bernisse, Breakdance workshop in Binnenmaas, Breakdance workshop in Bodegraven-Reeuwijk, Breakdance workshop in Boskoop, Breakdance workshop in Brielle, Breakdance workshop in Capelle aan den Ijssel, Breakdance workshop in Cromstrijen, Breakdance workshop in Delft, Breakdance workshop in Dirksland, Breakdance workshop in Dordrecht, Breakdance workshop in Giessenlanden, Breakdance workshop in Goedereede, Breakdance workshop in Gorinchem, Breakdance workshop in Gouda, Breakdance workshop in Graafstroom, Breakdance workshop in Den Haag, Breakdance workshop in Hardinxveld-Giessendam, Breakdance workshop in Hellevoetsluis, Breakdance workshop in Hendrik-Ido-Ambacht, Breakdance workshop in Hillegom, Breakdance workshop in Kaag en Braassem, Breakdance workshop in Katwijk, Breakdance workshop in Korendijk, Breakdance workshop in Krimpen aan den Ijssel, Breakdance workshop in Lansingerland, Breakdance workshop in Leerdam, Breakdance workshop in Leiden, Breakdance workshop in Leiderdorp, Breakdance workshop in Leidschendam-Voorburg, Breakdance workshop in Liesveld, Breakdance workshop in Lisse, Breakdance workshop in Maassluis, Breakdance workshop in Middelharnis, Breakdance workshop in Midden-Delfland, Breakdance workshop in Nederlek, Breakdance workshop in Nieuw-Lekkerland, Breakdance workshop in Nieuwkoop, Breakdance workshop in Noordwijk, Breakdance workshop in Noordwijkerhout, Breakdance workshop in Oegstgeest, Breakdance workshop in Oostflakkee, Breakdance workshop in Oud-Beijerland, Breakdance workshop in Ouderkerk, Breakdance workshop in Papendrecht, Breakdance workshop in Pijnacker-Nootdorp, Breakdance workshop in Ridderkerk, Breakdance workshop in Rijnwoude, Breakdance workshop in Rijswijk, Breakdance workshop in Rotterdam, Breakdance workshop in Schiedam, Breakdance workshop in Schoonhoven, Breakdance workshop in Sliedrecht, Breakdance workshop in Spijkenisse, Breakdance workshop in Strijen, Breakdance workshop in Teylingen, Breakdance workshop in Vlaardingen, Breakdance workshop in Vlist, Breakdance workshop in Voorschoten, Breakdance workshop in Waddinxveen, Breakdance workshop in Wassenaar, Breakdance workshop in Westland, Breakdance workshop in Westvoorne, Breakdance workshop in Zederik, Breakdance workshop in Zoetermeer, Breakdance workshop in Zoeterwoude, Breakdance workshop in Zuidplas, Breakdance workshop in Zwijndrecht, Breakdance workshop in Aalsmeer, Breakdance workshop in Alkmaar, Breakdance workshop in Amstelveen, Breakdance workshop in Amsterdam, Breakdance workshop in Anna Paulowna, Breakdance workshop in Beemster, Breakdance workshop in Bergen, Breakdance workshop in Beverwijk, Breakdance workshop in Blaricum, Breakdance workshop in Bloemendaal, Breakdance workshop in Bussum, Breakdance workshop in Castricum, Breakdance workshop in Den Helder, Breakdance workshop in Diemen, Breakdance workshop in Drechterland, Breakdance workshop in Edam-Volendam, Breakdance workshop in Enkhuizen, Breakdance workshop in Graft-De Rijp, Breakdance workshop in Haarlem, Breakdance workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Breakdance workshop in Haarlemmermeer, Breakdance workshop in Harenkarspel, Breakdance workshop in Heemskerk, Breakdance workshop in Heemstede, Breakdance workshop in Heerhugowaard, Breakdance workshop in Heiloo, Breakdance workshop in Hilversum, Breakdance workshop in Hoorn, Breakdance workshop in Huizen, Breakdance workshop in Koggenland, Breakdance workshop in Landsmeer, Breakdance workshop in Langedijk, Breakdance workshop in Laren, Breakdance workshop in Medemblik, Breakdance workshop in Muiden, Breakdance workshop in Naarden, Breakdance workshop in Niedorp, Breakdance workshop in Oostzaan, Breakdance workshop in Opmeer, Breakdance workshop in Ouder-Amstel, Breakdance workshop in Purmerend, Breakdance workshop in Schagen, Breakdance workshop in Schermer, Breakdance workshop in Stede Broec, Breakdance workshop in Texel, Breakdance workshop in Uitgeest, Breakdance workshop in Uithoorn, Breakdance workshop in Velsen, Breakdance workshop in Waterland, Breakdance workshop in Weesp, Breakdance workshop in Wieringen, Breakdance workshop in Wieringermeer, Breakdance workshop in Wijdemeren, Breakdance workshop in Wormerland, Breakdance workshop in Zaanstad, Breakdance workshop in Zandvoort, Breakdance workshop in Zeevang, Breakdance workshop in Zijpe, Breakdance workshop in 's-Hertogenbosch, Breakdance workshop in Aalburg, Breakdance workshop in Alphen-Chaam, Breakdance workshop in Asten, Breakdance workshop in Baarle-Nassau, Breakdance workshop in Bergeijk, Breakdance workshop in Bergen op Zoom, Breakdance workshop in Bernheze, Breakdance workshop in Best, Breakdance workshop in Bladel, Breakdance workshop in Boekel, Breakdance workshop in Boxmeer, Breakdance workshop in Boxtel, Breakdance workshop in Breda, Breakdance workshop in Cranendonck, Breakdance workshop in Cuijk, Breakdance workshop in Deurne, Breakdance workshop in Dongen, Breakdance workshop in Drimmelen, Breakdance workshop in Eersel, Breakdance workshop in Eindhoven, Breakdance workshop in Etten-Leur, Breakdance workshop in Geertruidenberg, Breakdance workshop in Geldrop-Mierlo, Breakdance workshop in Gemert-Bakel, Breakdance workshop in Gilze en Rijen, Breakdance workshop in Goirle, Breakdance workshop in Grave, Breakdance workshop in Haaren, Breakdance workshop in Halderberge, Breakdance workshop in Heeze-Leende, Breakdance workshop in Helmond, Breakdance workshop in Heusden, Breakdance workshop in Hilvarenbeek, Breakdance workshop in Laarbeek, Breakdance workshop in Landerd, Breakdance workshop in Loon op Zand, Breakdance workshop in Maasdonk, Breakdance workshop in Mill en Sint Hubert, Breakdance workshop in Moerdijk, Breakdance workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Breakdance workshop in Oirschot, Breakdance workshop in Oisterwijk, Breakdance workshop in Oosterhout, Breakdance workshop in Oss, Breakdance workshop in Reusel-De Mierden, Breakdance workshop in Roosendaal, Breakdance workshop in Rucphen, Breakdance workshop in Schijndel, Breakdance workshop in Sint Anthonis, Breakdance workshop in Sint-Michielsgestel, Breakdance workshop in Sint-Oedenrode, Breakdance workshop in Someren, Breakdance workshop in Son en Breugel, Breakdance workshop in Steenbergen, Breakdance workshop in Tilburg, Breakdance workshop in Uden, Breakdance workshop in Valkenswaard, Breakdance workshop in Veghel, Breakdance workshop in Veldhoven, Breakdance workshop in Vught, Breakdance workshop in Waalre, Breakdance workshop in Waalwijk, Breakdance workshop in Werkendam, Breakdance workshop in Woensdrecht, Breakdance workshop in Woudrichem, Breakdance workshop in Zundert, Breakdance workshop in Almelo, Breakdance workshop in Borne, Breakdance workshop in Dalfsen, Breakdance workshop in Dinkelland, Breakdance workshop in Deventer, Breakdance workshop in Enschede, Breakdance workshop in Haaksbergen, Breakdance workshop in Hardenberg, Breakdance workshop in Hellendoorn, Breakdance workshop in Hengelo, Breakdance workshop in Hof van Twente, Breakdance workshop in Kampen, Breakdance workshop in Losser, Breakdance workshop in Oldenzaal, Breakdance workshop in Olst-Wijhe, Breakdance workshop in Ommen, Breakdance workshop in Raalte, Breakdance workshop in Rijssen-Holten, Breakdance workshop in Staphorst, Breakdance workshop in Steenwijkerland, Breakdance workshop in Tubbergen, Breakdance workshop in Twenterand, Breakdance workshop in Wierden, Breakdance workshop in Zwartewaterland, Breakdance workshop in Zwolle, Breakdance workshop in Almere, Breakdance workshop in Dronten, Breakdance workshop in Lelystad, Breakdance workshop in Noordoostpolder, Breakdance workshop in Urk, Breakdance workshop in Zeewolde, Breakdance workshop in Axel, Breakdance workshop in Borsele, Breakdance workshop in Goes, Breakdance workshop in Hulst, Breakdance workshop in Kapelle, Breakdance workshop in Middelburg, Breakdance workshop in Noord-Beveland, Breakdance workshop in Oost-Souburg, Breakdance workshop in Reimerswaal, Breakdance workshop in Schouwen-Duiveland, Breakdance workshop in Sluis, Breakdance workshop in Terneuzen, Breakdance workshop in Tholen, Breakdance workshop in Veere, Breakdance workshop in Vlissingen, Breakdance workshop in Zierikzee, Breakdance workshop in Beek, Breakdance workshop in Beesel, Breakdance workshop in Bergen, Breakdance workshop in Brunssum, Breakdance workshop in Echt-Susteren, Breakdance workshop in Eijsden-Margraten, Breakdance workshop in Gennep, Breakdance workshop in Gulpen-Wittem, Breakdance workshop in Heerlen, Breakdance workshop in Horst aan de Maas, Breakdance workshop in Kerkrade, Breakdance workshop in Landgraaf, Breakdance workshop in Leudal, Breakdance workshop in Maasgouw, Breakdance workshop in Maastricht, Breakdance workshop in Meerssen, Breakdance workshop in Mook en Middelaar, Breakdance workshop in Nederweert, Breakdance workshop in Nuth, Breakdance workshop in Onderbanken, Breakdance workshop in Peel en Maas, Breakdance workshop in Roerdalen, Breakdance workshop in Roermond, Breakdance workshop in Schinnen, Breakdance workshop in Simpelveld, Breakdance workshop in Sittard-Geleen, Breakdance workshop in Stein, Breakdance workshop in Vaals, Breakdance workshop in Valkenburg aan de Geul, Breakdance workshop in Venlo, Breakdance workshop in Venray, Breakdance workshop in Voerendaal, Breakdance workshop in Weert, Breakdance workshop in Abcoude, Breakdance workshop in Amersfoort, Breakdance workshop in Bunnik, Breakdance workshop in Bunschoten, Breakdance workshop in De Bilt, Breakdance workshop in De Ronde Venen, Breakdance workshop in Eemnes, Breakdance workshop in Renswoude, Breakdance workshop in Rhenen, Breakdance workshop in Soest, Breakdance workshop in Stichtse Vecht, Breakdance workshop in Utrecht, Breakdance workshop in Utrechtse Heuvelrug, Breakdance workshop in Houten, Breakdance workshop in Ijsselstein, Breakdance workshop in Leusden, Breakdance workshop in Lopik, Breakdance workshop in Montfoort, Breakdance workshop in Nieuwegein, Breakdance workshop in Oudewater, Breakdance workshop in Veenendaal, Breakdance workshop in Vianen, Breakdance workshop in Wijk bij Duurstede, Breakdance workshop in Woerden, Breakdance workshop in Woudenberg, Breakdance workshop in Zeist, Breakdance workshop in Achterberg, Breakdance workshop in Achterwetering, Breakdance workshop in Achthoven, Breakdance workshop in Amerongen, Breakdance workshop in Austerlitz, Breakdance workshop in Baambrugge, Breakdance workshop in Baarn, Breakdance workshop in Benschop, Breakdance workshop in Spakenburg, Breakdance workshop in De Birkt, Breakdance workshop in Bilthoven, Breakdance workshop in Blokland, Breakdance workshop in Bosch en Duin, Breakdance workshop in Breudijk, Breakdance workshop in Breukelen, Breakdance workshop in Buurtsdijk, Breakdance workshop in Cabauw, Breakdance workshop in Cattenbroek, Breakdance workshop in Cothen, Breakdance workshop in Den Dolder, Breakdance workshop in Diemerbroek, Breakdance workshop in Doorn, Breakdance workshop in Driebergen, Breakdance workshop in Rijsenburg, Breakdance workshop in Achtkarspelen, Breakdance workshop in Ameland, Breakdance workshop in Het Bildt, Breakdance workshop in Boornsterhem, Breakdance workshop in Dantumadeel, Breakdance workshop in Dongeradeel, Breakdance workshop in Ferwerderadeel, Breakdance workshop in Franekeradeel, Breakdance workshop in Gaasterland-Sloten, Breakdance workshop in Harlingen, Breakdance workshop in Heerenveen, Breakdance workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, Breakdance workshop in Leeuwarden, Breakdance workshop in Leeuwarderadeel, Breakdance workshop in Lemsterland, Breakdance workshop in Littenseradeel, Breakdance workshop in Menaldumadeel, Breakdance workshop in Ooststellingwerf, Breakdance workshop in Opsterland, Breakdance workshop in Schiermonnikoog, Breakdance workshop in Skarsterlân, Breakdance workshop in Smallingerland, Breakdance workshop in Súdwest-Fryslân, Breakdance workshop in Terschelling, Breakdance workshop in Tietjerksteradeel, Breakdance workshop in Vlieland, Breakdance workshop in Weststellingwerf, Breakdance workshop in Aalten, Breakdance workshop in Apeldoorn, Breakdance workshop in Arnhem, Breakdance workshop in Barneveld, Breakdance workshop in Berkelland, Breakdance workshop in Beuningen, Breakdance workshop in Bronckhorst, Breakdance workshop in Brummen, Breakdance workshop in Buren, Breakdance workshop in Culemborg, Breakdance workshop in Doesburg, Breakdance workshop in Doetinchem, Breakdance workshop in Druten, Breakdance workshop in Duiven, Breakdance workshop in Ede, Breakdance workshop in Elburg, Breakdance workshop in Epe, Breakdance workshop in Ermelo, Breakdance workshop in Geldermalsen, Breakdance workshop in Groesbeek, Breakdance workshop in Harderwijk, Breakdance workshop in Hattem, Breakdance workshop in Heerde, Breakdance workshop in Heumen, Breakdance workshop in Lingewaal, Breakdance workshop in Lingewaard, Breakdance workshop in Lochem, Breakdance workshop in Maasdriel, Breakdance workshop in Millingen aan de Rijn, Breakdance workshop in Montferland, Breakdance workshop in Neder-Betuwe, Breakdance workshop in Neerijnen, Breakdance workshop in Nijkerk, Breakdance workshop in Nijmegen, Breakdance workshop in Nunspeet, Breakdance workshop in Oldebroek, Breakdance workshop in Oost Gelre, Breakdance workshop in Oude Ijsselstreek, Breakdance workshop in Overbetuwe, Breakdance workshop in Putten, Breakdance workshop in Renkum, Breakdance workshop in Rheden, Breakdance workshop in Rijnwaarden, Breakdance workshop in Rozendaal, Breakdance workshop in Scherpenzeel, Breakdance workshop in Tiel, Breakdance workshop in Ubbergen, Breakdance workshop in Voorst, Breakdance workshop in Wageningen, Breakdance workshop in West Maas en Waal, Breakdance workshop in Westervoort, Breakdance workshop in Wijchen, Breakdance workshop in Winterswijk, Breakdance workshop in Zaltbommel, Breakdance workshop in Zevenaar, Breakdance workshop in Zutphen, Breakdance workshop in Aa en Hunze, Breakdance workshop in Assen, Breakdance workshop in Borger-Odoorn, Breakdance workshop in Coevorden, Breakdance workshop in Emmen, Breakdance workshop in Hoogeveen, Breakdance workshop in Meppel, Breakdance workshop in Midden-Drenthe, Breakdance workshop in Noordenveld, Breakdance workshop in Tynaarlo, Breakdance workshop in Westerveld, Breakdance workshop in De Wolden.