workshop capoeira


Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardag, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Capoeira workshop?

Natuurlijk leer je hoe de Capoeira gedanst moet worden, maar onze Capoeira workshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Capoeira workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop Capoeira houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je echt iets origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop Capoeira of voor één van onze andere workshops.

Beschrijving workshop Capoeira
Vechtsport – acrobatiek – zang – dans

Oorsprong en achtergrond
De geschiedenis van Capoeira vindt zijn oorsprong in Brazilië. In de 16e eeuw werden duizenden slaven uit Afrika gehaald en verscheept naar Brazilië om te werken. Zij bleken gewillige mensen, onderdanig en hardwerkend. De Portugezen probeerden elke vorm van Afrikaanse cultuur te onderdrukken en de communicatie onder de slaven bleek moeizaam doordat ze uit andere delen van Afrika gehaald waren en dus verschillende talen spraken. Door hun lichaamstaal konden ze toch nog veel van elkaar begrijpen en hier liggen dan ook de grondbeginselen van Capoeira.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Capoeira dans.

We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Capoeira muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een Capoeira dans komen.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Capoeira docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Capoeira workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Capoeira workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Capoeira workshop:
Mini- Capoeira workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Capoeira workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Capoeira workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Braziliaanse dans Capoeira en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Capoeira workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

 Braziliaanse dans Capoeira workshop in Brussel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gent,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Brugge,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leuven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mechelen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Aalst,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kortrijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hasselt,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sint-Niklaas,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oostende,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Genk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Doornik,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Turnhout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Geel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Roeselare,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Moeskroen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lokeren,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sint-Truiden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Herentals,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hoogstraten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lier,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mechelen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mortsel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Turnhout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Aartselaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Antwerpen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Arendonk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Baarle-Hertog,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Balen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Beerse,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Berlaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Boechout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bonheiden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Boom,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bornem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Borsbeek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Brasschaat,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Brecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dessel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Duffel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Edegem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Essen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Geel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Grobbendonk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heist-op-den-Berg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hemiksem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Herentals,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Herenthout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Herselt,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hoogstraten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hove,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hulshout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kalmthout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kapellen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kasterlee,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kontich,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Laakdal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lier,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lille,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lint,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Malle,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mechelen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Meerhout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Merksplas,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mol,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mortsel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Niel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nijlen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Olen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oud-Turnhout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Putte,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Puurs,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ranst,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ravels,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Retie,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rijkevorsel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rumst,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schelle,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schilde,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schoten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sint-Amands,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sint-Katelijne-Waver,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Stabroek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Turnhout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vorselaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vosselaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Westerlo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wijnegem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Willebroek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wommelgem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wuustwezel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zandhoven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zoersel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zwijndrecht.

 Braziliaanse dans Capoeira workshop in Alblasserdam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Albrandswaard,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Alphen aan den Rijn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Barendrecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bergambacht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bernisse,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Binnenmaas,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bodegraven-Reeuwijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Boskoop,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Brielle,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Capelle aan den Ijssel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Cromstrijen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Delft,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dirksland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dordrecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Giessenlanden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Goedereede,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gorinchem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gouda,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Graafstroom,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Den Haag,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hardinxveld-Giessendam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hellevoetsluis,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hendrik-Ido-Ambacht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hillegom,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kaag en Braassem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Katwijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Korendijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Krimpen aan den Ijssel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lansingerland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leerdam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leiden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leiderdorp,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leidschendam-Voorburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Liesveld,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lisse,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Maassluis,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Middelharnis,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Midden-Delfland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nederlek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nieuw-Lekkerland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nieuwkoop,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Noordwijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Noordwijkerhout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oegstgeest,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oostflakkee,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oud-Beijerland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ouderkerk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Papendrecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Pijnacker-Nootdorp,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ridderkerk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rijnwoude,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rijswijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rotterdam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schiedam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schoonhoven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sliedrecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Spijkenisse,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Strijen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Teylingen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vlaardingen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vlist,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Voorschoten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Waddinxveen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wassenaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Westland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Westvoorne,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zederik,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zoetermeer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zoeterwoude,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zuidplas,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zwijndrecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Aalsmeer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Alkmaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Amstelveen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Amsterdam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Anna Paulowna,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Beemster,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Beverwijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Blaricum,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bloemendaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bussum,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Castricum,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Den Helder,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Diemen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Drechterland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Edam-Volendam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Enkhuizen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Graft-De Rijp,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Haarlem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Haarlemmermeer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Harenkarspel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heemskerk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heemstede,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heerhugowaard,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heiloo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hilversum,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hoorn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Huizen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Koggenland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Landsmeer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Langedijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Laren,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Medemblik,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Muiden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Naarden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Niedorp,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oostzaan,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Opmeer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ouder-Amstel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Purmerend,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schagen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schermer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Stede Broec,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Texel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Uitgeest,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Uithoorn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Velsen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Waterland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Weesp,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wieringen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wieringermeer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wijdemeren,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wormerland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zaanstad,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zandvoort,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zeevang,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zijpe,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in 's-Hertogenbosch,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Aalburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Alphen-Chaam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Asten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Baarle-Nassau,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bergeijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bergen op Zoom,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bernheze,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Best,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bladel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Boekel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Boxmeer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Boxtel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Breda,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Cranendonck,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Cuijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Deurne,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dongen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Drimmelen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Eersel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Eindhoven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Etten-Leur,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Geertruidenberg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Geldrop-Mierlo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gemert-Bakel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gilze en Rijen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Goirle,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Grave,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Haaren,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Halderberge,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heeze-Leende,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Helmond,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heusden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hilvarenbeek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Laarbeek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Landerd,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Loon op Zand,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Maasdonk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mill en Sint Hubert,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Moerdijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oirschot,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oisterwijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oosterhout,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oss,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Reusel-De Mierden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Roosendaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rucphen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schijndel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sint Anthonis,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sint-Michielsgestel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sint-Oedenrode,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Someren,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Son en Breugel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Steenbergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Tilburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Uden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Valkenswaard,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Veghel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Veldhoven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vught,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Waalre,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Waalwijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Werkendam,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Woensdrecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Woudrichem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zundert,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Almelo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Borne,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dalfsen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dinkelland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Deventer,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Enschede,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Haaksbergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hardenberg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hellendoorn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hengelo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hof van Twente,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kampen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Losser,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oldenzaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Olst-Wijhe,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ommen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Raalte,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rijssen-Holten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Staphorst,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Steenwijkerland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Tubbergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Twenterand,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wierden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zwartewaterland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zwolle,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Almere,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dronten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lelystad,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Noordoostpolder,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Urk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zeewolde,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Axel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Borsele,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Goes,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hulst,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kapelle,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Middelburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Noord-Beveland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oost-Souburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Reimerswaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schouwen-Duiveland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sluis,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Terneuzen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Tholen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Veere,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vlissingen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zierikzee,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Beek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Beesel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Brunssum,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Echt-Susteren,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Eijsden-Margraten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gennep,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gulpen-Wittem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heerlen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Horst aan de Maas,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kerkrade,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Landgraaf,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leudal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Maasgouw,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Maastricht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Meerssen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Mook en Middelaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nederweert,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nuth,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Onderbanken,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Peel en Maas,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Roerdalen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Roermond,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schinnen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Simpelveld,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Sittard-Geleen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Stein,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vaals,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Valkenburg aan de Geul,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Venlo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Venray,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Voerendaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Weert,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Abcoude,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Amersfoort,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bunnik,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bunschoten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in De Bilt,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in De Ronde Venen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Eemnes,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Renswoude,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rhenen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Soest,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Stichtse Vecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Utrecht,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Utrechtse Heuvelrug,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Houten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ijsselstein,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leusden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lopik,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Montfoort,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nieuwegein,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oudewater,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Veenendaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vianen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wijk bij Duurstede,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Woerden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Woudenberg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zeist,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Achterberg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Achterwetering,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Achthoven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Amerongen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Austerlitz,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Baambrugge,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Baarn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Benschop,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Spakenburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in De Birkt,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bilthoven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Blokland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bosch en Duin,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Breudijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Breukelen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Buurtsdijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Cabauw,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Cattenbroek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Cothen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Den Dolder,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Diemerbroek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Doorn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Driebergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rijsenburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Achtkarspelen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ameland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Het Bildt,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Boornsterhem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dantumadeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Dongeradeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ferwerderadeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Franekeradeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Gaasterland-Sloten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Harlingen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heerenveen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leeuwarden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Leeuwarderadeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lemsterland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Littenseradeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Menaldumadeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ooststellingwerf,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Opsterland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Schiermonnikoog,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Skarsterlân,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Smallingerland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Súdwest-Fryslân,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Terschelling,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Tietjerksteradeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Vlieland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Weststellingwerf,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Aalten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Apeldoorn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Arnhem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Barneveld,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Berkelland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Beuningen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Bronckhorst,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Brummen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Buren,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Culemborg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Doesburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Doetinchem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Druten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Duiven,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ede,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Elburg,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Epe,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ermelo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Geldermalsen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Groesbeek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Harderwijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hattem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heerde,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Heumen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lingewaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lingewaard,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Lochem,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Maasdriel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Millingen aan de Rijn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Montferland,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Neder-Betuwe,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Neerijnen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nijkerk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nijmegen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Nunspeet,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oldebroek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oost Gelre,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Oude Ijsselstreek,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Overbetuwe,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Putten,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Renkum,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rheden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rijnwaarden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Rozendaal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Scherpenzeel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Tiel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Ubbergen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Voorst,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wageningen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in West Maas en Waal,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Westervoort,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Wijchen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Winterswijk,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zaltbommel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zevenaar,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Zutphen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Aa en Hunze,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Assen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Borger-Odoorn,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Coevorden,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Emmen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Hoogeveen,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Meppel,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Midden-Drenthe,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Noordenveld,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Tynaarlo,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in Westerveld,  Braziliaanse dans Capoeira workshop in De Wolden.