cocktails maken workshopWorkshop cocktails maken bij je thuis|
cocktails maken vrijgezellenfeest op locatie|
Cocktails maken op een zelf gekozen locatie
Cocktailworkshop op locatie| Cocktails maken vrijgezellenfeest op locatie met workshop cocktails maken bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.Ga je een cocktailworkshop bij thuis of locatie voor een vrijgezellenfeest organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Okapi Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop cocktails maken ? Met onze cocktailsmaken workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen cocktailsmaken initiatie.Met onze cocktailsmaken initiatie leer je op een vrijgezellenfavond gedurende een uur of langer met veel plezier samen cocktails maken.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is cocktails maken. Natuurlijk geniet je van het cocktails maken met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop salsa dansen om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Okapi Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze cocktails maken avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een cocktails maken workshop, of een diner, of een salsaworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een salsa workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Natuurlijk leer je hoe de cocktails gemaakt moet worden, maar onze cocktailworkshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte vrijgezellenfeest met cocktails maken ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze cocktails maken workshop kan worden gegeven op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:
In Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

In België:
Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop cocktails maken houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.


vgz_cocktai_shaken_01

Om de foto's van de cocktail workshop te bekijken klik op de foto


   


Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Cocktails shaken workshop of voor één van onze andere workshops zoals salsa workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Om meer cocktails films te bekijken klik op de foto een van de foto's

     


Beschrijving workshop Cocktail shaken
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest

vgz_cocktai_shaken_01
Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

vgz_cocktai_shaken_01

Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktails maken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktails maken workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail stamper, shaker, mixglas, strainer en meer. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktails en niet gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail zeker een aanrader!

Elk van onze cocktail docent heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.

vgz_cocktai_shaken_01

Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben
Wat regelt Okapi Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Okapi Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele cocktail docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
cocktailworkshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, Mini-cocktail workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de cocktail workshop:

vgz_workshopcocktail_01

Mini- cocktail workshop (60 minuten)
Iedere deelnemers kan 2 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 4 verschillende cocktails

Super- cocktailsworkshop (90 minuten)
Iedere deelnemers kan 3 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 6 verschillende cocktails

Luxe- cocktails workshop (120 minuten)
Iedere deelnemers kan 4 soorten cocktails maken.
Demonstratie van 8 verschillende cocktailsCombinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Salsa dansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor workshop cocktails maken:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktails maken workshop, je naam, e-mailadres, het adres waar de workshop gaat plaats vinden en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@okapi-events.com

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+31 (0)612925882) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Unieke cocktails maken workshop landelijk op locatie:
Okapi Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een dansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop cocktails maken in Antwerpen, workshop cocktails maken in Brussel, workshop cocktails maken in Aalst, workshop cocktails maken in Gent, workshop cocktails maken in Sint-Niklaas, workshop cocktails maken in Hasselt, workshop cocktails maken in Brugge, workshop cocktails maken in Oostende, workshop cocktails maken in Leuven, workshop cocktails maken in Tongeren, workshop cocktails maken in Dendermonde, workshop cocktails maken in Turnhout, workshop cocktails maken in Kortrijk, workshop cocktails maken in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend cocktails maken in Antwerpen of cocktails maken cursus in Antwerpen. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi Foundation (www.bayabi-foundation.com).

ws_salsa05

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken
  • Schooldaken
  • Schoolborden
  • Sport op school
  • Varkensfokkerij
  • Schoolmateriaal

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

ACE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

OE_NL_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

SDE_NL_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

SUE_NL_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Amsterdam, cocktails maken workshop in Rotterdam, cocktails maken workshop in Den Haag, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Eindhoven, cocktails maken workshop in Tilburg, cocktails maken workshop in Groningen, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Breda, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Enschede, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Haarlem, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE
cocktails maken groepsuitje in Amsterdam, cocktails maken groepsuitje in Rotterdam, cocktails maken groepsuitje in Den Haag, cocktails maken groepsuitje in Utrecht, cocktails maken groepsuitje in Eindhoven, cocktails maken groepsuitje in Tilburg, cocktails maken groepsuitje in Groningen, cocktails maken groepsuitje in Almere, cocktails maken groepsuitje in Breda, cocktails maken groepsuitje in Nijmegen, cocktails maken groepsuitje in Enschede, cocktails maken groepsuitje in Apeldoorn, cocktails maken groepsuitje in Haarlem, cocktails maken groepsuitje in Arnhem, cocktails maken groepsuitje in Amersfoort, cocktails maken groepsuitje in Zaanstad, cocktails maken groepsuitje in Zaandam, cocktails maken groepsuitje in Haarlemmermeer, cocktails maken groepsuitje in Hoofddorp, cocktails maken groepsuitje in ‘s-Hertogenbosch, cocktails maken groepsuitje in Zoetermeer, cocktails maken groepsuitje in Zwolle, cocktails maken groepsuitje in Maastricht, cocktails maken groepsuitje in Leiden, cocktails maken groepsuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND
cocktails maken vrijgezellenavond in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellenavond in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellenavond in Den Haag, cocktails maken vrijgezellenavond in Utrecht, cocktails maken vrijgezellenavond in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellenavond in Tilburg, cocktails maken vrijgezellenavond in Groningen, cocktails maken vrijgezellenavond in Almere, cocktails maken vrijgezellenavond in Breda, cocktails maken vrijgezellenavond in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellenavond in Enschede, cocktails maken vrijgezellenavond in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellenavond in Haarlem, cocktails maken vrijgezellenavond in Arnhem, cocktails maken vrijgezellenavond in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellenavond in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellenavond in Zaandam, cocktails maken vrijgezellenavond in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellenavond in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellenavond in ‘s-Hertogenbosch, cocktails maken vrijgezellenavond in Zoetermeer, cocktails maken vrijgezellenavond in Zwolle, cocktails maken vrijgezellenavond in Maastricht, cocktails maken vrijgezellenavond in Leiden, cocktails maken vrijgezellenavond in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG
cocktails maken vrijgezellendag in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellendag in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellendag in Den Haag, cocktails maken vrijgezellendag in Utrecht, cocktails maken vrijgezellendag in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellendag in Tilburg, cocktails maken vrijgezellendag in Groningen, cocktails maken vrijgezellendag in Almere, cocktails maken vrijgezellendag in Breda, cocktails maken vrijgezellendag in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellendag in Enschede, cocktails maken vrijgezellendag in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellendag in Haarlem, cocktails maken vrijgezellendag in Arnhem, cocktails maken vrijgezellendag in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellendag in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellendag in Zaandam, cocktails maken vrijgezellendag in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellendag in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellendag in ‘s-Hertogenbosch, cocktails maken vrijgezellendag in Zoetermeer, cocktails maken vrijgezellendag in Zwolle, cocktails maken vrijgezellendag in Maastricht, cocktails maken vrijgezellendag in Leiden, cocktails maken vrijgezellendag in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST
cocktails maken vrijgezellenfeest in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellenfeest in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellenfeest in Den Haag, cocktails maken vrijgezellenfeest in Utrecht, cocktails maken vrijgezellenfeest in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellenfeest in Tilburg, cocktails maken vrijgezellenfeest in Groningen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Almere, cocktails maken vrijgezellenfeest in Breda, cocktails maken vrijgezellenfeest in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Enschede, cocktails maken vrijgezellenfeest in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellenfeest in Haarlem, cocktails maken vrijgezellenfeest in Arnhem, cocktails maken vrijgezellenfeest in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellenfeest in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellenfeest in Zaandam, cocktails maken vrijgezellenfeest in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellenfeest in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellenfeest in ‘s-Hertogenbosch, cocktails maken vrijgezellenfeest in Zoetermeer, cocktails maken vrijgezellenfeest in Zwolle, cocktails maken vrijgezellenfeest in Maastricht, cocktails maken vrijgezellenfeest in Leiden, cocktails maken vrijgezellenfeest in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE
cocktails maken vrijgezellenuitje in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellenuitje in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellenuitje in Den Haag, cocktails maken vrijgezellenuitje in Utrecht, cocktails maken vrijgezellenuitje in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellenuitje in Tilburg, cocktails maken vrijgezellenuitje in Groningen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Almere, cocktails maken vrijgezellenuitje in Breda, cocktails maken vrijgezellenuitje in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Enschede, cocktails maken vrijgezellenuitje in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellenuitje in Haarlem, cocktails maken vrijgezellenuitje in Arnhem, cocktails maken vrijgezellenuitje in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellenuitje in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellenuitje in Zaandam, cocktails maken vrijgezellenuitje in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellenuitje in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellenuitje in ‘s-Hertogenbosch, cocktails maken vrijgezellenuitje in Zoetermeer, cocktails maken vrijgezellenuitje in Zwolle, cocktails maken vrijgezellenuitje in Maastricht, cocktails maken vrijgezellenuitje in Leiden, cocktails maken vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DAE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Mechelen.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
workshop Cocktails maken in Amsterdam, workshop Cocktails maken in Rotterdam, workshop Cocktails maken in Den Haag, workshop Cocktails maken in Utrecht, workshop Cocktails maken in Eindhoven, workshop Cocktails maken in Tilburg, workshop Cocktails maken in Groningen, workshop Cocktails maken in Almere, workshop Cocktails maken in Breda, workshop Cocktails maken in Nijmegen, workshop Cocktails maken in Enschede, workshop Cocktails maken in Apeldoorn, workshop Cocktails maken in Haarlem, workshop Cocktails maken in Arnhem, workshop Cocktails maken in Amersfoort, workshop Cocktails maken in Zaanstad, workshop Cocktails maken in Zaandam, workshop Cocktails maken in Haarlemmermeer, workshop Cocktails maken in Hoofddorp, workshop Cocktails maken in 's-Hertogenbosch, workshop Cocktails maken in Zoetermeer, workshop Cocktails maken in Zwolle, workshop Cocktails maken in Maastricht, workshop Cocktails maken in Leiden, workshop Cocktails maken in Dordrecht, workshop Cocktails maken in Ede, workshop Cocktails maken in Emmen, workshop Cocktails maken in Westland, workshop Cocktails maken in Naaldwijk, workshop Cocktails maken in Venlo, workshop Cocktails maken in Delft, workshop Cocktails maken in Deventer, workshop Cocktails maken in Leeuwarden, workshop Cocktails maken in Alkmaar, workshop Cocktails maken in Sittard-Geleen, workshop Cocktails maken in Helmond, workshop Cocktails maken in Heerlen, workshop Cocktails maken in Hilversum, workshop Cocktails maken in Oss, workshop Cocktails maken in Amstelveen, workshop Cocktails maken in Súdwest-Fryslân, workshop Cocktails maken in Sneek, workshop Cocktails maken in Hengelo, workshop Cocktails maken in Purmerend, workshop Cocktails maken in Roosendaal, workshop Cocktails maken in Schiedam, workshop Cocktails maken in Lelystad, workshop Cocktails maken in Alphen aan den Rijn, workshop Cocktails maken in Almelo, workshop Cocktails maken in Leidschendam, workshop Cocktails maken in Voorburg, workshop Cocktails maken in Spijkenisse, workshop Cocktails maken in Hoorn, workshop Cocktails maken in Gouda, workshop Cocktails maken in Vlaardingen, workshop Cocktails maken in Alblasserdam, workshop Cocktails maken in Albrandswaard, workshop Cocktails maken in Alphen aan den Rijn, workshop Cocktails maken in Barendrecht, workshop Cocktails maken in Bergambacht, workshop Cocktails maken in Bernisse, workshop Cocktails maken in Binnenmaas, workshop Cocktails maken in Bodegraven-Reeuwijk, workshop Cocktails maken in Boskoop, workshop Cocktails maken in Brielle, workshop Cocktails maken in Capelle aan den Ijssel, workshop Cocktails maken in Cromstrijen, workshop Cocktails maken in Delft, workshop Cocktails maken in Dirksland, workshop Cocktails maken in Dordrecht, workshop Cocktails maken in Giessenlanden, workshop Cocktails maken in Goedereede, workshop Cocktails maken in Gorinchem, workshop Cocktails maken in Gouda, workshop Cocktails maken in Graafstroom, workshop Cocktails maken in Den Haag, workshop Cocktails maken in Hardinxveld-Giessendam, workshop Cocktails maken in Hellevoetsluis, workshop Cocktails maken in Hendrik-Ido-Ambacht, workshop Cocktails maken in Hillegom, workshop Cocktails maken in Kaag en Braassem, workshop Cocktails maken in Katwijk, workshop Cocktails maken in Korendijk, workshop Cocktails maken in Krimpen aan den Ijssel, workshop Cocktails maken in Lansingerland, workshop Cocktails maken in Leerdam, workshop Cocktails maken in Leiden, workshop Cocktails maken in Leiderdorp, workshop Cocktails maken in Leidschendam-Voorburg, workshop Cocktails maken in Liesveld, workshop Cocktails maken in Lisse, workshop Cocktails maken in Maassluis, workshop Cocktails maken in Middelharnis, workshop Cocktails maken in Midden-Delfland, workshop Cocktails maken in Nederlek, workshop Cocktails maken in Nieuw-Lekkerland, workshop Cocktails maken in Nieuwkoop, workshop Cocktails maken in Noordwijk, workshop Cocktails maken in Noordwijkerhout, workshop Cocktails maken in Oegstgeest, workshop Cocktails maken in Oostflakkee, workshop Cocktails maken in Oud-Beijerland, workshop Cocktails maken in Ouderkerk, workshop Cocktails maken in Papendrecht, workshop Cocktails maken in Pijnacker-Nootdorp, workshop Cocktails maken in Ridderkerk, workshop Cocktails maken in Rijnwoude, workshop Cocktails maken in Rijswijk,  workshop Cocktails maken in Rotterdam, workshop Cocktails maken in Schiedam, workshop Cocktails maken in Schoonhoven, workshop Cocktails maken in Sliedrecht, workshop Cocktails maken in Spijkenisse, workshop Cocktails maken in Strijen, workshop Cocktails maken in Teylingen, workshop Cocktails maken in Vlaardingen, workshop Cocktails maken in Vlist, workshop Cocktails maken in Voorschoten, workshop Cocktails maken in Waddinxveen, workshop Cocktails maken in Wassenaar, workshop Cocktails maken in Westland, workshop Cocktails maken in Westvoorne, workshop Cocktails maken in Zederik, workshop Cocktails maken in Zoetermeer, workshop Cocktails maken in Zoeterwoude, workshop Cocktails maken in Zuidplas, workshop Cocktails maken in Zwijndrecht, workshop Cocktails maken in Aalsmeer, workshop Cocktails maken in Alkmaar, workshop Cocktails maken in Amstelveen, workshop Cocktails maken in Amsterdam, workshop Cocktails maken in Anna Paulowna, workshop Cocktails maken in Beemster, workshop Cocktails maken in Bergen, workshop Cocktails maken in Beverwijk, workshop Cocktails maken in Blaricum, workshop Cocktails maken in Bloemendaal, workshop Cocktails maken in Bussum, workshop Cocktails maken in Castricum, workshop Cocktails maken in Den Helder, workshop Cocktails maken in Diemen, workshop Cocktails maken in Drechterland, workshop Cocktails maken in Edam-Volendam, workshop Cocktails maken in Enkhuizen, workshop Cocktails maken in Graft-De Rijp, workshop Cocktails maken in Haarlem, workshop Cocktails maken in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, workshop Cocktails maken in Haarlemmermeer, workshop Cocktails maken in Harenkarspel, workshop Cocktails maken in Heemskerk, workshop Cocktails maken in Heemstede, workshop Cocktails maken in Heerhugowaard, workshop Cocktails maken in Heiloo, workshop Cocktails maken in Hilversum, workshop Cocktails maken in Hoorn, workshop Cocktails maken in Huizen, workshop Cocktails maken in Koggenland, workshop Cocktails maken in Landsmeer, workshop Cocktails maken in Langedijk, workshop Cocktails maken in Laren, workshop Cocktails maken in Medemblik, workshop Cocktails maken in Muiden, workshop Cocktails maken in Naarden, workshop Cocktails maken in Niedorp, workshop Cocktails maken in Oostzaan, workshop Cocktails maken in Opmeer, workshop Cocktails maken in Ouder-Amstel, workshop Cocktails maken in Purmerend, workshop Cocktails maken in Schagen, workshop Cocktails maken in Schermer, workshop Cocktails maken in Stede Broec, workshop Cocktails maken in Texel, workshop Cocktails maken in Uitgeest, workshop Cocktails maken in Uithoorn, workshop Cocktails maken in Velsen, workshop Cocktails maken in Waterland, workshop Cocktails maken in Weesp, workshop Cocktails maken in Wieringen, workshop Cocktails maken in Wieringermeer, workshop Cocktails maken in Wijdemeren, workshop Cocktails maken in Wormerland, workshop Cocktails maken in Zaanstad, workshop Cocktails maken in Zandvoort, workshop Cocktails maken in Zeevang, workshop Cocktails maken in Zijpe, workshop Cocktails maken in 's-Hertogenbosch, workshop Cocktails maken in Aalburg, workshop Cocktails maken in Alphen-Chaam, workshop Cocktails maken in Asten, workshop Cocktails maken in Baarle-Nassau, workshop Cocktails maken in Bergeijk, workshop Cocktails maken in Bergen op Zoom, workshop Cocktails maken in Bernheze, workshop Cocktails maken in Best, workshop Cocktails maken in Bladel, workshop Cocktails maken in Boekel, workshop Cocktails maken in Boxmeer, workshop Cocktails maken in Boxtel, workshop Cocktails maken in Breda, workshop Cocktails maken in Cranendonck, workshop Cocktails maken in Cuijk, workshop Cocktails maken in Deurne, workshop Cocktails maken in Dongen, workshop Cocktails maken in Drimmelen, workshop Cocktails maken in Eersel, workshop Cocktails maken in Eindhoven, workshop Cocktails maken in Etten-Leur, workshop Cocktails maken in Geertruidenberg, workshop Cocktails maken in Geldrop-Mierlo, workshop Cocktails maken in Gemert-Bakel, workshop Cocktails maken in Gilze en Rijen, workshop Cocktails maken in Goirle, workshop Cocktails maken in Grave, workshop Cocktails maken in Haaren, workshop Cocktails maken in Halderberge, workshop Cocktails maken in Heeze-Leende, workshop Cocktails maken in Helmond, workshop Cocktails maken in Heusden, workshop Cocktails maken in Hilvarenbeek, workshop Cocktails maken in Laarbeek, workshop Cocktails maken in Landerd, workshop Cocktails maken in Loon op Zand, workshop Cocktails maken in Maasdonk, workshop Cocktails maken in Mill en Sint Hubert, workshop Cocktails maken in Moerdijk, workshop Cocktails maken in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, workshop Cocktails maken in Oirschot, workshop Cocktails maken in Oisterwijk, workshop Cocktails maken in Oosterhout, workshop Cocktails maken in Oss, workshop Cocktails maken in Reusel-De Mierden, workshop Cocktails maken in Roosendaal, workshop Cocktails maken in Rucphen, workshop Cocktails maken in Schijndel, workshop Cocktails maken in Sint Anthonis, workshop Cocktails maken in Sint-Michielsgestel, workshop Cocktails maken in Sint-Oedenrode, workshop Cocktails maken in Someren, workshop Cocktails maken in Son en Breugel, workshop Cocktails maken in Steenbergen, workshop Cocktails maken in Tilburg, workshop Cocktails maken in Uden, workshop Cocktails maken in Valkenswaard, workshop Cocktails maken in Veghel, workshop Cocktails maken in Veldhoven, workshop Cocktails maken in Vught, workshop Cocktails maken in Waalre, workshop Cocktails maken in Waalwijk, workshop Cocktails maken in Werkendam, workshop Cocktails maken in Woensdrecht, workshop Cocktails maken in Woudrichem, workshop Cocktails maken in Zundert, workshop Cocktails maken in Almelo, workshop Cocktails maken in Borne, workshop Cocktails maken in Dalfsen, workshop Cocktails maken in Dinkelland, workshop Cocktails maken in Deventer, workshop Cocktails maken in Enschede, workshop Cocktails maken in Haaksbergen, workshop Cocktails maken in Hardenberg, workshop Cocktails maken in Hellendoorn, workshop Cocktails maken in Hengelo, workshop Cocktails maken in Hof van Twente, workshop Cocktails maken in Kampen, workshop Cocktails maken in Losser, workshop Cocktails maken in Oldenzaal, workshop Cocktails maken in Olst-Wijhe, workshop Cocktails maken in Ommen, workshop Cocktails maken in Raalte, workshop Cocktails maken in Rijssen-Holten, workshop Cocktails maken in Staphorst, workshop Cocktails maken in Steenwijkerland, workshop Cocktails maken in Tubbergen, workshop Cocktails maken in Twenterand, workshop Cocktails maken in Wierden, workshop Cocktails maken in Zwartewaterland, workshop Cocktails maken in Zwolle, cocktails maken workshop in Almere, cocktails maken workshop in Dronten, cocktails maken workshop in Lelystad, cocktails maken workshop in Noordoostpolder, cocktails maken workshop in Urk, cocktails maken workshop in Zeewolde, cocktails maken workshop in Axel, cocktails maken workshop in Borsele, cocktails maken workshop in Goes, cocktails maken workshop in Hulst, cocktails maken workshop in Kapelle, cocktails maken workshop in Middelburg, cocktails maken workshop in Noord-Beveland, cocktails maken workshop in Oost-Souburg, cocktails maken workshop in Reimerswaal, cocktails maken workshop in Schouwen-Duiveland, cocktails maken workshop in Sluis, cocktails maken workshop in Terneuzen, cocktails maken workshop in Tholen, cocktails maken workshop in Veere, cocktails maken workshop in Vlissingen, cocktails maken workshop in Zierikzee, cocktails maken workshop in Beek, cocktails maken workshop in Beesel, cocktails maken workshop in Bergen, cocktails maken workshop in Brunssum, cocktails maken workshop in Echt-Susteren, cocktails maken workshop in Eijsden-Margraten, cocktails maken workshop in Gennep, cocktails maken workshop in Gulpen-Wittem, cocktails maken workshop in Heerlen, cocktails maken workshop in Horst aan de Maas, cocktails maken workshop in Kerkrade, cocktails maken workshop in Landgraaf, cocktails maken workshop in Leudal, cocktails maken workshop in Maasgouw, cocktails maken workshop in Maastricht, cocktails maken workshop in Meerssen, cocktails maken workshop in Mook en Middelaar, cocktails maken workshop in Nederweert, cocktails maken workshop in Nuth, cocktails maken workshop in Onderbanken, cocktails maken workshop in Peel en Maas, cocktails maken workshop in Roerdalen, cocktails maken workshop in Roermond, cocktails maken workshop in Schinnen, cocktails maken workshop in Simpelveld, cocktails maken workshop in Sittard-Geleen, cocktails maken workshop in Stein, cocktails maken workshop in Vaals, cocktails maken workshop in Valkenburg aan de Geul, cocktails maken workshop in Venlo, cocktails maken workshop in Venray, cocktails maken workshop in Voerendaal, cocktails maken workshop in Weert, cocktails maken workshop in Abcoude, cocktails maken workshop in Amersfoort, cocktails maken workshop in Bunnik, cocktails maken workshop in Bunschoten, cocktails maken workshop in De Bilt, cocktails maken workshop in De Ronde Venen, cocktails maken workshop in Eemnes, cocktails maken workshop in Renswoude, cocktails maken workshop in Rhenen, cocktails maken workshop in Soest, cocktails maken workshop in Stichtse Vecht, cocktails maken workshop in Utrecht, cocktails maken workshop in Utrechtse Heuvelrug, cocktails maken workshop in Houten, cocktails maken workshop in Ijsselstein, cocktails maken workshop in Leusden, cocktails maken workshop in Lopik, cocktails maken workshop in Montfoort, cocktails maken workshop in Nieuwegein, cocktails maken workshop in Oudewater, cocktails maken workshop in Veenendaal, cocktails maken workshop in Vianen, cocktails maken workshop in Wijk bij Duurstede, cocktails maken workshop in Woerden, cocktails maken workshop in Woudenberg, cocktails maken workshop in Zeist, cocktails maken workshop in Achterberg, cocktails maken workshop in Achterwetering, cocktails maken workshop in Achthoven, cocktails maken workshop in Amerongen, cocktails maken workshop in Austerlitz, cocktails maken workshop in Baambrugge, cocktails maken workshop in Baarn, cocktails maken workshop in Benschop, cocktails maken workshop in Spakenburg, cocktails maken workshop in De Birkt, cocktails maken workshop in Bilthoven, cocktails maken workshop in Blokland, cocktails maken workshop in Bosch en Duin, cocktails maken workshop in Breudijk, cocktails maken workshop in Breukelen, cocktails maken workshop in Buurtsdijk, cocktails maken workshop in Cabauw, cocktails maken workshop in Cattenbroek, cocktails maken workshop in Cothen, cocktails maken workshop in Den Dolder, cocktails maken workshop in Diemerbroek, cocktails maken workshop in Doorn, cocktails maken workshop in Driebergen, cocktails maken workshop in Rijsenburg, cocktails maken workshop in Achtkarspelen, cocktails maken workshop in Ameland, cocktails maken workshop in Het Bildt, cocktails maken workshop in Boornsterhem, cocktails maken workshop in Dantumadeel, cocktails maken workshop in Dongeradeel, cocktails maken workshop in Ferwerderadeel, cocktails maken workshop in Franekeradeel, cocktails maken workshop in Gaasterland-Sloten, cocktails maken workshop in Harlingen, cocktails maken workshop in Heerenveen, cocktails maken workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland, cocktails maken workshop in Leeuwarden, cocktails maken workshop in Leeuwarderadeel, cocktails maken workshop in Lemsterland, cocktails maken workshop in Littenseradeel, cocktails maken workshop in Menaldumadeel, cocktails maken workshop in Ooststellingwerf, cocktails maken workshop in Opsterland, cocktails maken workshop in Schiermonnikoog, cocktails maken workshop in Skarsterlân, cocktails maken workshop in Smallingerland, cocktails maken workshop in Súdwest-Fryslân, cocktails maken workshop in Terschelling, cocktails maken workshop in Tietjerksteradeel, cocktails maken workshop in Vlieland, cocktails maken workshop in Weststellingwerf, cocktails maken workshop in Aalten, cocktails maken workshop in Apeldoorn, cocktails maken workshop in Arnhem, cocktails maken workshop in Barneveld, cocktails maken workshop in Berkelland, cocktails maken workshop in Beuningen, cocktails maken workshop in Bronckhorst, cocktails maken workshop in Brummen, cocktails maken workshop in Buren, cocktails maken workshop in Culemborg, cocktails maken workshop in Doesburg, cocktails maken workshop in Doetinchem, cocktails maken workshop in Druten, cocktails maken workshop in Duiven, cocktails maken workshop in Ede, cocktails maken workshop in Elburg, cocktails maken workshop in Ermelo, cocktails maken workshop in Geldermalsen, cocktails maken workshop in Groesbeek, cocktails maken workshop in Harderwijk, cocktails maken workshop in Hattem, cocktails maken workshop in Heerde, cocktails maken workshop in Heumen, cocktails maken workshop in Lingewaal, cocktails maken workshop in Lingewaard, cocktails maken workshop in Lochem, cocktails maken workshop in Maasdriel, cocktails maken workshop in Millingen aan de Rijn, cocktails maken workshop in Montferland, cocktails maken workshop in Neder-Betuwe, cocktails maken workshop in Neerijnen, cocktails maken workshop in Nijkerk, cocktails maken workshop in Nijmegen, cocktails maken workshop in Nunspeet, cocktails maken workshop in Oldebroek, cocktails maken workshop in Oost Gelre, cocktails maken workshop in Oude Ijsselstreek, cocktails maken workshop in Overbetuwe, cocktails maken workshop in Putten, cocktails maken workshop in Renkum, cocktails maken workshop in Rheden, cocktails maken workshop in Rijnwaarden, cocktails maken workshop in Rozendaal, cocktails maken workshop in Scherpenzeel, cocktails maken workshop in Tiel, cocktails maken workshop in Ubbergen, cocktails maken workshop in Voorst, cocktails maken workshop in Wageningen, cocktails maken workshop in West Maas en Waal, cocktails maken workshop in Westervoort, cocktails maken workshop in Wijchen, cocktails maken workshop in Winterswijk, cocktails maken workshop in Zaltbommel, cocktails maken workshop in Zevenaar, cocktails maken workshop in Zutphen, cocktails maken workshop in Aa en Hunze, cocktails maken workshop in Assen, cocktails maken workshop in Borger-Odoorn, cocktails maken workshop in Coevorden, cocktails maken workshop in Emmen, cocktails maken workshop in Hoogeveen, cocktails maken workshop in Meppel, cocktails maken workshop in Midden-Drenthe, cocktails maken workshop in Noordenveld, cocktails maken workshop in Tynaarlo, cocktails maken workshop in Westerveld, cocktails maken workshop in De Wolden.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Charleroi, cocktails maken workshop in Luik, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Namen, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Bergen, cocktails maken workshop in Mechelen, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in La Louvière, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Doornik, cocktails maken workshop in Genk, cocktails maken workshop in Seraing, cocktails maken workshop in Roeselare, cocktails maken workshop in Moeskroen, cocktails maken workshop in Verviers, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Beringen, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Vilvoorde, cocktails maken workshop in Lokeren, cocktails maken workshop in Sint-Truiden, cocktails maken workshop in Herstal, cocktails maken workshop in Geel, cocktails maken workshop in Ninove, cocktails maken workshop in Halle, cocktails maken workshop in Waregem, cocktails maken workshop in Châtelet, cocktails maken workshop in Ieper, cocktails maken workshop in Lier, cocktails maken workshop in Lommel, cocktails maken workshop in Waver, cocktails maken workshop in Binche, cocktails maken workshop in Tienen, cocktails maken workshop in Menen, cocktails maken workshop in Geraardsbergen, cocktails maken workshop in Bilzen, cocktails maken workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Oudenaarde, cocktails maken workshop in Deinze, cocktails maken workshop in Aarschot, cocktails maken workshop in Aat, cocktails maken workshop in Aarlen, cocktails maken workshop in Herentals, cocktails maken workshop in Izegem, cocktails maken workshop in Harelbeke, cocktails maken workshop in Nijvel, cocktails maken workshop in Zinnik, cocktails maken workshop in Andenne, cocktails maken workshop in Ronse, cocktails maken workshop in Zottegem, cocktails maken workshop in Mortsel, cocktails maken workshop in Maaseik, cocktails maken workshop in Gembloers, cocktails maken workshop in Diest, cocktails maken workshop in Saint-Ghislain, cocktails maken workshop in Fleurus, cocktails maken workshop in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken workshop in 's-Gravenbrakel, cocktails maken workshop in Hoei, cocktails maken workshop in Hoogstraten, cocktails maken workshop in Eeklo, cocktails maken workshop in Torhout, cocktails maken workshop in Poperinge, cocktails maken workshop in Dilsen-Stokkem, cocktails maken workshop in Tielt, cocktails maken workshop in Blankenberge, cocktails maken workshop in Eupen, cocktails maken workshop in Lessen, cocktails maken workshop in Wervik, cocktails maken workshop in Walcourt, cocktails maken workshop in Komen-Waasten, cocktails maken workshop in Marche-en-Famenne.

cocktails maken workshop in Aartselaar, cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Arendonk, cocktails maken workshop in Baarle-Hertog, cocktails maken workshop in Balen, cocktails maken workshop in Beerse, cocktails maken workshop in Berlaar, cocktails maken workshop in Boechout, cocktails maken workshop in Bonheiden, cocktails maken workshop in Boom, cocktails maken workshop in Bornem, cocktails maken workshop in Borsbeek, cocktails maken workshop in Brasschaat, cocktails maken workshop in Brecht, cocktails maken workshop in Dessel, cocktails maken workshop in Duffel, cocktails maken workshop in Edegem, cocktails maken workshop in Essen, cocktails maken workshop in Geel, cocktails maken workshop in Grobbendonk, cocktails maken workshop in Heist-op-den-Berg, cocktails maken workshop in Hemiksem, cocktails maken workshop in Herentals, cocktails maken workshop in Herenthout, cocktails maken workshop in Herselt, cocktails maken workshop in Hoogstraten, cocktails maken workshop in Hove, cocktails maken workshop in Hulshout, cocktails maken workshop in Kalmthout, cocktails maken workshop in Kapellen, cocktails maken workshop in Kasterlee, cocktails maken workshop in Kontich, cocktails maken workshop in Laakdal, cocktails maken workshop in Lier, cocktails maken workshop in Lille, cocktails maken workshop in Lint, cocktails maken workshop in Malle, cocktails maken workshop in Mechelen, cocktails maken workshop in Meerhout, cocktails maken workshop in Merksplas, cocktails maken workshop in Mol, cocktails maken workshop in Mortsel, cocktails maken workshop in Niel, cocktails maken workshop in Nijlen, cocktails maken workshop in Olen, cocktails maken workshop in Oud-Turnhout, cocktails maken workshop in Putte, cocktails maken workshop in Puurs, cocktails maken workshop in Ranst, cocktails maken workshop in Ravels, cocktails maken workshop in Retie, cocktails maken workshop in Rijkevorsel, cocktails maken workshop in Rumst, cocktails maken workshop in Schelle, cocktails maken workshop in Schilde, cocktails maken workshop in Schoten, cocktails maken workshop in Sint-Amands, cocktails maken workshop in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken workshop in Stabroek, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Vorselaar, cocktails maken workshop in Vosselaar, cocktails maken workshop in Westerlo, cocktails maken workshop in Wijnegem, cocktails maken workshop in Willebroek, cocktails maken workshop in Wommelgem, cocktails maken workshop in Wuustwezel, cocktails maken workshop in Zandhoven, cocktails maken workshop in Zoersel, cocktails maken workshop in Zwijndrecht, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Genk, cocktails maken workshop in Doornik, cocktails maken workshop in Roeselare, cocktails maken workshop in Moeskroen, cocktails maken workshop in Lokeren, cocktails maken workshop in Sint-Truiden, cocktails maken workshop in Mariakerke, cocktails maken workshop in Drongen, cocktails maken workshop in Wondelgem, cocktails maken workshop in Sint-Amandsberg, cocktails maken workshop in Oostakker, cocktails maken workshop in Ledeberg, cocktails maken workshop in Gentbrugge, cocktails maken workshop in Afsnee, cocktails maken workshop in Sint-Denijs-Westrem, cocktails maken workshop in Zwijnaarde, cocktails maken workshop in Wachtebeke, cocktails maken workshop in Lochristi, cocktails maken workshop in Destelbergen, cocktails maken workshop in Melle, cocktails maken workshop in Merelbeke, cocktails maken workshop in Heusden, cocktails maken workshop in Zevergem, cocktails maken workshop in De Pinte, cocktails maken workshop in Sint-Martens-Latem, cocktails maken workshop in Sint-Martens-Leerne, cocktails maken workshop in Deinze, cocktails maken workshop in Vosselare, cocktails maken workshop in Nevele, cocktails maken workshop in Landegem, cocktails maken workshop in Merendree, cocktails maken workshop in Alken, cocktails maken workshop in As, cocktails maken workshop in Beringen, cocktails maken workshop in Bilzen, cocktails maken workshop in Bocholt, cocktails maken workshop in Borgloon, cocktails maken workshop in Bree, cocktails maken workshop in Diepenbeek, cocktails maken workshop in Dilsen-Stokkem, cocktails maken workshop in Genk, cocktails maken workshop in Gingelom, cocktails maken workshop in Halen, cocktails maken workshop in Ham, cocktails maken workshop in Hamont-Achel, cocktails maken workshop in Hechtel-Eksel, cocktails maken workshop in Heers, cocktails maken workshop in Herk-de-Stad, cocktails maken workshop in Herstappe, cocktails maken workshop in Heusden-Zolder, cocktails maken workshop in Hoeselt, cocktails maken workshop in Houthalen-Helchteren, cocktails maken workshop in Kinrooi, cocktails maken workshop in Kortessem, cocktails maken workshop in Lanaken, cocktails maken workshop in Leopoldsburg, cocktails maken workshop in Lommel, cocktails maken workshop in Lummen, cocktails maken workshop in Maaseik, cocktails maken workshop in Maasmechelen, cocktails maken workshop in Meeuwen-Gruitrode, cocktails maken workshop in Neerpelt, cocktails maken workshop in Nieuwerkerken, cocktails maken workshop in Opglabbeek, cocktails maken workshop in Overpelt, cocktails maken workshop in Peer, cocktails maken workshop in Riemst, cocktails maken workshop in Sint-Truiden, cocktails maken workshop in Tessenderlo, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Voeren, cocktails maken workshop in Wellen, cocktails maken workshop in Zonhoven, cocktails maken workshop in Zutendaal, cocktails maken workshop in Aarschot, cocktails maken workshop in Affligem, cocktails maken workshop in Asse, cocktails maken workshop in Beersel, cocktails maken workshop in Begijnendijk, cocktails maken workshop in Bekkevoort, cocktails maken workshop in Bertem, cocktails maken workshop in Bever, cocktails maken workshop in Bierbeek, cocktails maken workshop in Boortmeerbeek, cocktails maken workshop in Boutersem, cocktails maken workshop in Diest, cocktails maken workshop in Dilbeek, cocktails maken workshop in Drogenbos, cocktails maken workshop in Galmaarden, cocktails maken workshop in Geetbets, cocktails maken workshop in Glabbeek, cocktails maken workshop in Gooik, cocktails maken workshop in Grimbergen, cocktails maken workshop in Haacht, cocktails maken workshop in Halle, cocktails maken workshop in Herent, cocktails maken workshop in Herne, cocktails maken workshop in Hoegaarden, cocktails maken workshop in Hoeilaart, cocktails maken workshop in Holsbeek, cocktails maken workshop in Huldenberg, cocktails maken workshop in Kampenhout, cocktails maken workshop in Kapelle-op-den-Bos, cocktails maken workshop in Keerbergen, cocktails maken workshop in Kortenaken, cocktails maken workshop in Kortenberg, cocktails maken workshop in Kraainem, cocktails maken workshop in Landen, cocktails maken workshop in Lennik, cocktails maken workshop in Liedekerke, cocktails maken workshop in Linkebeek, cocktails maken workshop in Linter, cocktails maken workshop in Londerzeel, cocktails maken workshop in Lubbeek, cocktails maken workshop in Machelen, cocktails maken workshop in Meise, cocktails maken workshop in Merchtem, cocktails maken workshop in Opwijk, cocktails maken workshop in Oud-Heverlee, cocktails maken workshop in Overijse, cocktails maken workshop in Pepingen, cocktails maken workshop in Roosdaal, cocktails maken workshop in Rotselaar, cocktails maken workshop in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken workshop in Sint-Genesius-Rode, cocktails maken workshop in Sint-Pieters-Leeuw, cocktails maken workshop in Steenokkerzeel, cocktails maken workshop in Ternat, cocktails maken workshop in Tervuren, cocktails maken workshop in Tielt-Winge, cocktails maken workshop in Tienen, cocktails maken workshop in Tremelo, cocktails maken workshop in Vilvoorde, cocktails maken workshop in Wemmel, cocktails maken workshop in Wezembeek-Oppem, cocktails maken workshop in Zaventem, cocktails maken workshop in Zemst, cocktails maken workshop in Zoutleeuw, cocktails maken workshop in Alveringem, cocktails maken workshop in Anzegem, cocktails maken workshop in Ardooie, cocktails maken workshop in Avelgem, cocktails maken workshop in Beernem, cocktails maken workshop in Blankenberge, cocktails maken workshop in Bredene, cocktails maken workshop in Damme, cocktails maken workshop in De Haan, cocktails maken workshop in De Panne, cocktails maken workshop in Deerlijk, cocktails maken workshop in Dentergem, cocktails maken workshop in Diksmuide, cocktails maken workshop in Gistel, cocktails maken workshop in Harelbeke, cocktails maken workshop in Heuvelland, cocktails maken workshop in Hooglede, cocktails maken workshop in Houthulst, cocktails maken workshop in Ichtegem, cocktails maken workshop in Ieper, cocktails maken workshop in Ingelmunster, cocktails maken workshop in Izegem, cocktails maken workshop in Jabbeke, cocktails maken workshop in Knokke-Heist, cocktails maken workshop in Koekelare, cocktails maken workshop in Koksijde, cocktails maken workshop in Kortemark, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Kuurne, cocktails maken workshop in Langemark-Poelkapelle, cocktails maken workshop in Ledegem, cocktails maken workshop in Lendelede, cocktails maken workshop in Lichtervelde, cocktails maken workshop in Lo-Reninge, cocktails maken workshop in Menen, cocktails maken workshop in Mesen, cocktails maken workshop in Meulebeke, cocktails maken workshop in Middelkerke, cocktails maken workshop in Moorslede, cocktails maken workshop in Nieuwpoort, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Oostkamp, cocktails maken workshop in Oostrozebeke, cocktails maken workshop in Oudenburg, cocktails maken workshop in Pittem, cocktails maken workshop in Poperinge, cocktails maken workshop in Roeselare, cocktails maken workshop in Ruiselede, cocktails maken workshop in Spiere-Helkijn, cocktails maken workshop in Staden, cocktails maken workshop in Tielt, cocktails maken workshop in Torhout, cocktails maken workshop in Veurne, cocktails maken workshop in Vleteren, cocktails maken workshop in Waregem, cocktails maken workshop in Wervik, cocktails maken workshop in Wevelgem, cocktails maken workshop in Wielsbeke, cocktails maken workshop in Wingene, cocktails maken workshop in Zedelgem, cocktails maken workshop in Zonnebeke, cocktails maken workshop in Zuienkerke, cocktails maken workshop in Zwevegem, cocktails maken workshop in Aarlen, cocktails maken workshop in Attert, cocktails maken workshop in Aubange, cocktails maken workshop in Bastenaken, cocktails maken workshop in Bertogne, cocktails maken workshop in Bertrix, cocktails maken workshop in Bouillon, cocktails maken workshop in Chiny, cocktails maken workshop in Daverdisse, cocktails maken workshop in Durbuy, cocktails maken workshop in Érezée, cocktails maken workshop in Étalle, cocktails maken workshop in Fauvillers, cocktails maken workshop in Florenville, cocktails maken workshop in Gouvy, cocktails maken workshop in Habay, cocktails maken workshop in Herbeumont, cocktails maken workshop in Hotton, cocktails maken workshop in Houffalize, cocktails maken workshop in La Roche-en-Ardenne, cocktails maken workshop in Léglise, cocktails maken workshop in Libin, cocktails maken workshop in Libramont-Chevigny, cocktails maken workshop in Manhay, cocktails maken workshop in Marche-en-Famenne, cocktails maken workshop in Martelange, cocktails maken workshop in Meix-devant-Virton, cocktails maken workshop in Messancy, cocktails maken workshop in Musson, cocktails maken workshop in Nassogne, cocktails maken workshop in Neufchâteau, cocktails maken workshop in Paliseul, cocktails maken workshop in Rendeux, cocktails maken workshop in Rouvroy, cocktails maken workshop in Sainte-Ode, cocktails maken workshop in Saint-Hubert, cocktails maken workshop in Saint-Léger, cocktails maken workshop in Tellin, cocktails maken workshop in Tenneville, cocktails maken workshop in Tintigny, cocktails maken workshop in Vaux-sur-Sûre, cocktails maken workshop in Vielsalm, cocktails maken workshop in Virton, cocktails maken workshop in Wellin, cocktails maken workshop in Aiseau-Presles, cocktails maken workshop in Anderlues, cocktails maken workshop in Antoing, cocktails maken workshop in Aat, cocktails maken workshop in Beaumont, cocktails maken workshop in Belœil, cocktails maken workshop in Bernissart, cocktails maken workshop in Binche, cocktails maken workshop in Boussu, cocktails maken workshop in 's-Gravenbrakel, cocktails maken workshop in Brugelette, cocktails maken workshop in Brunehaut, cocktails maken workshop in Celles, cocktails maken workshop in Chapelle-lez-Herlaimont, cocktails maken workshop in Charleroi, cocktails maken workshop in Châtelet.