salsa workshop


Ga je een groepsuitje organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Okapi Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Salsa? Met onze salsa workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen salsa dansen.

Met onze salsa initiatie leer je op een vrijgezellenfavond gedurende een uur of langer met veel plezier samen salsadansen.

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is salsa. Natuurlijk geniet je van het salsa dansen, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.

vgz_salsa01

Okapi Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze salsa avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een salsa workshop, of een diner, of een cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een salsa workshop of een diner met workshop cocktails shaken.

Diner op locatie
Mocht je ervoor willen kiezen om het diner plaats te laten vinden op een andere locatie dan een locatie waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben, dus op een door jou gekozen locatie, dan heb je de keuze uit 3 soorten buffet: een Tapas buffet, een Braziliaans buffet of een Afrikaans buffet bij groepen vanaf 15 personen. Voor een kleinere groep betaal je hetzelfde bedrag als voor 15 personen en is de inhoud van het buffet hetzelfde. Bij groepen vanaf 25 personen geven we een nog scherpere prijs!

Onze Salsaworkshop kan worden gegeven in:
In Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België: Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop salsa dansen houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.


vgz_salsadansen_01

Om andere foto's te bekijken klik op een van de foto's
     

Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest met Salsaworkshop voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Salsa workshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Om andere filmpje te bekijken klik op een van de foto's hieronder

     


Beschrijving workshop Salsa dansen
Passievol – Romantisch – Latin muziek–Swingend

De salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada. Ze wordt niet alleen gedanst in clubs, maar ook – juist vooral – door de gewone mensen op straat.

Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’. Salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha-cha-cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun Afrikaanse instrumenten mee naar Cuba zoals de trom, bongo’s en claves, waardoor een combinatie ontstond met Spaanse muziek en Spaanse instrumenten zoals de trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in Nederland. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.

vgz_workshopsalsa_01

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Salsa dansen.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Salsa muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben
Wat regelt Okapi Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Okapi Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Salsa docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Salsa workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Salsa workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Salsa dans workshop

vgz_salsadansen_workshop_01

Mini- Salsa dans workshop [60 minuten]

In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Salsa dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Salsadans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Salsa dansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.


Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Salsa:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste salsa workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

ws_salsa05

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

  • Schoolbanken
  • Schooldaken
  • Schoolborden
  • Sport op school
  • Varkensfokkerij
  • Schoolmateriaal

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

OE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

.

OE_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

OE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Amsterdam, workshop salsa in Rotterdam, workshop salsa in Den Haag, workshop salsa in Utrecht, workshop salsa in Eindhoven, workshop salsa in Tilburg, workshop salsa in Groningen, workshop salsa in Almere, workshop salsa in Breda, workshop salsa in Nijmegen, workshop salsa in Enschede, workshop salsa in Apeldoorn, workshop salsa in Haarlem, workshop salsa in Arnhem, workshop salsa in Amersfoort, workshop salsa in Zaanstad, workshop salsa in Zaandam, workshop salsa in Haarlemmermeer, workshop salsa in Hoofddorp, workshop salsa in 's-Hertogenbosch, workshop salsa in Zoetermeer, workshop salsa in Zwolle, workshop salsa in Maastricht, workshop salsa in Leiden, workshop salsa in Dordrecht, workshop salsa in Ede, workshop salsa in Emmen, workshop salsa in Westland, workshop salsa in Naaldwijk, workshop salsa in Venlo, workshop salsa in Delft, workshop salsa in Deventer, workshop salsa in Leeuwarden, workshop salsa in Alkmaar, workshop salsa in Sittard-Geleen, workshop salsa in Helmond, workshop salsa in Heerlen, workshop salsa in Hilversum, workshop salsa in Oss, workshop salsa in Amstelveen, workshop salsa in Súdwest-Fryslân, workshop salsa in Sneek, workshop salsa in Hengelo, workshop salsa in Purmerend, workshop salsa in Roosendaal, workshop salsa in Schiedam, workshop salsa in Lelystad, workshop salsa in Alphen aan den Rijn, workshop salsa in Almelo, workshop salsa in Leidschendam, workshop salsa in Voorburg, workshop salsa in Spijkenisse, workshop salsa in Hoorn, workshop salsa in Gouda, workshop salsa in Vlaardingen.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Brussel, workshop salsa in Antwerpen, workshop salsa in Gent, workshop salsa in Charleroi, workshop salsa in Luik, workshop salsa in Brugge, workshop salsa in Namen, workshop salsa in Leuven, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Mechelen, workshop salsa in Aalst, workshop salsa in La Louvière, workshop salsa in Kortrijk, workshop salsa in Hasselt, workshop salsa in Sint-Niklaas, workshop salsa in Oostende, workshop salsa in Doornik, workshop salsa in Genk, workshop salsa in Seraing, workshop salsa in Roeselare, workshop salsa in Moeskroen, workshop salsa in Verviers, workshop salsa in Dendermonde, workshop salsa in Beringen, workshop salsa in Turnhout, workshop salsa in Vilvoorde, workshop salsa in Lokeren, workshop salsa in Sint-Truiden, workshop salsa in Herstal, workshop salsa in Geel, workshop salsa in Ninove, workshop salsa in Halle, workshop salsa in Waregem, workshop salsa in Châtelet, workshop salsa in Ieper, workshop salsa in Lier, workshop salsa in Lommel, workshop salsa in Waver, workshop salsa in Binche, workshop salsa in Tienen, workshop salsa in Menen, workshop salsa in Geraardsbergen, workshop salsa in Bilzen, workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop salsa in Tongeren, workshop salsa in Oudenaarde, workshop salsa in Deinze, workshop salsa in Aarschot, workshop salsa in Aat, workshop salsa in Aarlen.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Amsterdam, workshop salsa in Rotterdam, workshop salsa in Den Haag, workshop salsa in Utrecht, workshop salsa in Eindhoven, workshop salsa in Tilburg, workshop salsa in Groningen, workshop salsa in Almere, workshop salsa in Breda, workshop salsa in Nijmegen, workshop salsa in Enschede, workshop salsa in Apeldoorn, workshop salsa in Haarlem, workshop salsa in Arnhem, workshop salsa in Amersfoort, workshop salsa in Zaanstad, workshop salsa in Zaandam, workshop salsa in Haarlemmermeer, workshop salsa in Hoofddorp, workshop salsa in 's-Hertogenbosch, workshop salsa in Zoetermeer, workshop salsa in Zwolle, workshop salsa in Maastricht, workshop salsa in Leiden, workshop salsa in Dordrecht, workshop salsa in Ede, workshop salsa in Emmen, workshop salsa in Westland, workshop salsa in Naaldwijk, workshop salsa in Venlo, workshop salsa in Delft, workshop salsa in Deventer, workshop salsa in Leeuwarden, workshop salsa in Alkmaar, workshop salsa in Sittard-Geleen, workshop salsa in Helmond, workshop salsa in Heerlen, workshop salsa in Hilversum, workshop salsa in Oss, workshop salsa in Amstelveen, workshop salsa in Súdwest-Fryslân, workshop salsa in Sneek, workshop salsa in Hengelo, workshop salsa in Purmerend, workshop salsa in Roosendaal, workshop salsa in Schiedam, workshop salsa in Lelystad, workshop salsa in Alphen aan den Rijn, workshop salsa in Almelo, workshop salsa in Leidschendam, workshop salsa in Voorburg, workshop salsa in Spijkenisse, workshop salsa in Hoorn, workshop salsa in Gouda, workshop salsa in Vlaardingen, workshop salsa in Alblasserdam, workshop salsa in Albrandswaard, workshop salsa in Alphen aan den Rijn, workshop salsa in Barendrecht, workshop salsa in Bergambacht, workshop salsa in Bernisse, workshop salsa in Binnenmaas, workshop salsa in Bodegraven-Reeuwijk, workshop salsa in Boskoop, workshop salsa in Brielle, workshop salsa in Capelle aan den Ijssel, workshop salsa in Cromstrijen, workshop salsa in Delft, workshop salsa in Dirksland, workshop salsa in Dordrecht, workshop salsa in Giessenlanden, workshop salsa in Goedereede, workshop salsa in Gorinchem, workshop salsa in Gouda, workshop salsa in Graafstroom, workshop salsa in Den Haag, workshop salsa in Hardinxveld-Giessendam, workshop salsa in Hellevoetsluis, workshop salsa in Hendrik-Ido-Ambacht, workshop salsa in Hillegom, workshop salsa in Kaag en Braassem, workshop salsa in Katwijk, workshop salsa in Korendijk, workshop salsa in Krimpen aan den Ijssel, workshop salsa in Lansingerland, workshop salsa in Leerdam, workshop salsa in Leiden, workshop salsa in Leiderdorp, workshop salsa in Leidschendam-Voorburg, workshop salsa in Liesveld, workshop salsa in Lisse, workshop salsa in Maassluis, workshop salsa in Middelharnis, workshop salsa in Midden-Delfland, workshop salsa in Nederlek, workshop salsa in Nieuw-Lekkerland, workshop salsa in Nieuwkoop, workshop salsa in Noordwijk, workshop salsa in Noordwijkerhout, workshop salsa in Oegstgeest, workshop salsa in Oostflakkee, workshop salsa in Oud-Beijerland, workshop salsa in Ouderkerk, workshop salsa in Papendrecht, workshop salsa in Pijnacker-Nootdorp, workshop salsa in Ridderkerk, workshop salsa in Rijnwoude, workshop salsa in Rijswijk, workshop salsa in Rotterdam, workshop salsa in Schiedam, workshop salsa in Schoonhoven, workshop salsa in Sliedrecht, workshop salsa in Spijkenisse, workshop salsa in Strijen, workshop salsa in Teylingen, workshop salsa in Vlaardingen, workshop salsa in Vlist, workshop salsa in Voorschoten, workshop salsa in Waddinxveen, workshop salsa in Wassenaar, workshop salsa in Westland, workshop salsa in Westvoorne, workshop salsa in Zederik, workshop salsa in Zoetermeer, workshop salsa in Zoeterwoude, workshop salsa in Zuidplas, workshop salsa in Zwijndrecht, workshop salsa in Aalsmeer, workshop salsa in Alkmaar, workshop salsa in Amstelveen, workshop salsa in Amsterdam, workshop salsa in Anna Paulowna, workshop salsa in Beemster, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Beverwijk, workshop salsa in Blaricum, workshop salsa in Bloemendaal, workshop salsa in Bussum, workshop salsa in Castricum, workshop salsa in Den Helder, workshop salsa in Diemen, workshop salsa in Drechterland, workshop salsa in Edam-Volendam, workshop salsa in Enkhuizen, workshop salsa in Graft-De Rijp, workshop salsa in Haarlem, workshop salsa in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, workshop salsa in Haarlemmermeer, workshop salsa in Harenkarspel, workshop salsa in Heemskerk, workshop salsa in Heemstede, workshop salsa in Heerhugowaard, workshop salsa in Heiloo, workshop salsa in Hilversum, workshop salsa in Hoorn, workshop salsa in Huizen, workshop salsa in Koggenland, workshop salsa in Landsmeer, workshop salsa in Langedijk, workshop salsa in Laren, workshop salsa in Medemblik, workshop salsa in Muiden, workshop salsa in Naarden, workshop salsa in Niedorp, workshop salsa in Oostzaan, workshop salsa in Opmeer, workshop salsa in Ouder-Amstel, workshop salsa in Purmerend, workshop salsa in Schagen, workshop salsa in Schermer, workshop salsa in Stede Broec, workshop salsa in Texel, workshop salsa in Uitgeest, workshop salsa in Uithoorn, workshop salsa in Velsen, workshop salsa in Waterland, workshop salsa in Weesp, workshop salsa in Wieringen, workshop salsa in Wieringermeer, workshop salsa in Wijdemeren, workshop salsa in Wormerland, workshop salsa in Zaanstad, workshop salsa in Zandvoort, workshop salsa in Zeevang, workshop salsa in Zijpe, workshop salsa in 's-Hertogenbosch, workshop salsa in Aalburg, workshop salsa in Alphen-Chaam, workshop salsa in Asten, workshop salsa in Baarle-Nassau, workshop salsa in Bergeijk, workshop salsa in Bergen op Zoom, workshop salsa in Bernheze, workshop salsa in Best, workshop salsa in Bladel, workshop salsa in Boekel, workshop salsa in Boxmeer, workshop salsa in Boxtel, workshop salsa in Breda, workshop salsa in Cranendonck, workshop salsa in Cuijk, workshop salsa in Deurne, workshop salsa in Dongen, workshop salsa in Drimmelen, workshop salsa in Eersel, workshop salsa in Eindhoven, workshop salsa in Etten-Leur, workshop salsa in Geertruidenberg, workshop salsa in Geldrop-Mierlo, workshop salsa in Gemert-Bakel, workshop salsa in Gilze en Rijen, workshop salsa in Goirle, workshop salsa in Grave, workshop salsa in Haaren, workshop salsa in Halderberge, workshop salsa in Heeze-Leende, workshop salsa in Helmond, workshop salsa in Heusden, workshop salsa in Hilvarenbeek, workshop salsa in Laarbeek, workshop salsa in Landerd, workshop salsa in Loon op Zand, workshop salsa in Maasdonk, workshop salsa in Mill en Sint Hubert, workshop salsa in Moerdijk, workshop salsa in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, workshop salsa in Oirschot, workshop salsa in Oisterwijk, workshop salsa in Oosterhout, workshop salsa in Oss, workshop salsa in Reusel-De Mierden, workshop salsa in Roosendaal, workshop salsa in Rucphen, workshop salsa in Schijndel, workshop salsa in Sint Anthonis, workshop salsa in Sint-Michielsgestel, workshop salsa in Sint-Oedenrode, workshop salsa in Someren, workshop salsa in Son en Breugel, workshop salsa in Steenbergen, workshop salsa in Tilburg, workshop salsa in Uden, workshop salsa in Valkenswaard, workshop salsa in Veghel, workshop salsa in Veldhoven, workshop salsa in Vught, workshop salsa in Waalre, workshop salsa in Waalwijk, workshop salsa in Werkendam, workshop salsa in Woensdrecht, workshop salsa in Woudrichem, workshop salsa in Zundert, workshop salsa in Almelo, workshop salsa in Borne, workshop salsa in Dalfsen, workshop salsa in Dinkelland, workshop salsa in Deventer, workshop salsa in Enschede, workshop salsa in Haaksbergen, workshop salsa in Hardenberg, workshop salsa in Hellendoorn, workshop salsa in Hengelo, workshop salsa in Hof van Twente, workshop salsa in Kampen, workshop salsa in Losser, workshop salsa in Oldenzaal, workshop salsa in Olst-Wijhe, workshop salsa in Ommen, workshop salsa in Raalte, workshop salsa in Rijssen-Holten, workshop salsa in Staphorst, workshop salsa in Steenwijkerland, workshop salsa in Tubbergen, workshop salsa in Twenterand, workshop salsa in Wierden, workshop salsa in Zwartewaterland, workshop salsa in Zwolle, workshop salsa in Almere, workshop salsa in Dronten, workshop salsa in Lelystad, workshop salsa in Noordoostpolder, workshop salsa in Urk, workshop salsa in Zeewolde, workshop salsa in Axel, workshop salsa in Borsele, workshop salsa in Goes, workshop salsa in Hulst, workshop salsa in Kapelle, workshop salsa in Middelburg, workshop salsa in Noord-Beveland, workshop salsa in Oost-Souburg, workshop salsa in Reimerswaal, workshop salsa in Schouwen-Duiveland, workshop salsa in Sluis, workshop salsa in Terneuzen, workshop salsa in Tholen, workshop salsa in Veere, workshop salsa in Vlissingen, workshop salsa in Zierikzee, workshop salsa in Beek, workshop salsa in Beesel, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Brunssum, workshop salsa in Echt-Susteren, workshop salsa in Eijsden-Margraten, workshop salsa in Gennep, workshop salsa in Gulpen-Wittem, workshop salsa in Heerlen, workshop salsa in Horst aan de Maas, workshop salsa in Kerkrade, workshop salsa in Landgraaf, workshop salsa in Leudal, workshop salsa in Maasgouw, workshop salsa in Maastricht, workshop salsa in Meerssen, workshop salsa in Mook en Middelaar, workshop salsa in Nederweert, workshop salsa in Nuth, workshop salsa in Onderbanken, workshop salsa in Peel en Maas, workshop salsa in Roerdalen, workshop salsa in Roermond, workshop salsa in Schinnen, workshop salsa in Simpelveld, workshop salsa in Sittard-Geleen, workshop salsa in Stein, workshop salsa in Vaals, workshop salsa in Valkenburg aan de Geul, workshop salsa in Venlo, workshop salsa in Venray, workshop salsa in Voerendaal, workshop salsa in Weert, workshop salsa in Abcoude, workshop salsa in Amersfoort, workshop salsa in Bunnik, workshop salsa in Bunschoten, workshop salsa in De Bilt, workshop salsa in De Ronde Venen, workshop salsa in Eemnes, workshop salsa in Renswoude, workshop salsa in Rhenen, workshop salsa in Soest, workshop salsa in Stichtse Vecht, workshop salsa in Utrecht, workshop salsa in Utrechtse Heuvelrug, workshop salsa in Houten, workshop salsa in Ijsselstein, workshop salsa in Leusden, workshop salsa in Lopik, workshop salsa in Montfoort, workshop salsa in Nieuwegein, workshop salsa in Oudewater, workshop salsa in Veenendaal, workshop salsa in Vianen, workshop salsa in Wijk bij Duurstede, workshop salsa in Woerden, workshop salsa in Woudenberg, workshop salsa in Zeist, workshop salsa in Achterberg, workshop salsa in Achterwetering, workshop salsa in Achthoven, workshop salsa in Amerongen, workshop salsa in Austerlitz, workshop salsa in Baambrugge, workshop salsa in Baarn, workshop salsa in Benschop, workshop salsa in Spakenburg, workshop salsa in De Birkt, workshop salsa in Bilthoven, workshop salsa in Blokland, workshop salsa in Bosch en Duin, workshop salsa in Breudijk, workshop salsa in Breukelen, workshop salsa in Buurtsdijk, workshop salsa in Cabauw, workshop salsa in Cattenbroek, workshop salsa in Cothen, workshop salsa in Den Dolder, workshop salsa in Diemerbroek, workshop salsa in Doorn, workshop salsa in Driebergen, workshop salsa in Rijsenburg, workshop salsa in Achtkarspelen, workshop salsa in Ameland, workshop salsa in Het Bildt, workshop salsa in Boornsterhem, workshop salsa in Dantumadeel, workshop salsa in Dongeradeel, workshop salsa in Ferwerderadeel, workshop salsa in Franekeradeel, workshop salsa in Gaasterland-Sloten, workshop salsa in Harlingen, workshop salsa in Heerenveen, workshop salsa in Kollumerland en Nieuwkruisland, workshop salsa in Leeuwarden, workshop salsa in Leeuwarderadeel, workshop salsa in Lemsterland, workshop salsa in Littenseradeel, workshop salsa in Menaldumadeel, workshop salsa in Ooststellingwerf, workshop salsa in Opsterland, workshop salsa in Schiermonnikoog, workshop salsa in Skarsterlân, workshop salsa in Smallingerland, workshop salsa in Súdwest-Fryslân, workshop salsa in Terschelling, workshop salsa in Tietjerksteradeel, workshop salsa in Vlieland, workshop salsa in Weststellingwerf, workshop salsa in Aalten, workshop salsa in Apeldoorn, workshop salsa in Arnhem, workshop salsa in Barneveld, workshop salsa in Berkelland, workshop salsa in Beuningen, workshop salsa in Bronckhorst, workshop salsa in Brummen, workshop salsa in Buren, workshop salsa in Culemborg, workshop salsa in Doesburg, workshop salsa in Doetinchem, workshop salsa in Druten, workshop salsa in Duiven, workshop salsa in Ede, workshop salsa in Elburg, workshop salsa in Ermelo, workshop salsa in Geldermalsen, workshop salsa in Groesbeek, workshop salsa in Harderwijk, workshop salsa in Hattem, workshop salsa in Heerde, workshop salsa in Heumen, workshop salsa in Lingewaal, workshop salsa in Lingewaard, workshop salsa in Lochem, workshop salsa in Maasdriel, workshop salsa in Millingen aan de Rijn, workshop salsa in Montferland, workshop salsa in Neder-Betuwe, workshop salsa in Neerijnen, workshop salsa in Nijkerk, workshop salsa in Nijmegen, workshop salsa in Nunspeet, workshop salsa in Oldebroek, workshop salsa in Oost Gelre, workshop salsa in Oude Ijsselstreek, workshop salsa in Overbetuwe, workshop salsa in Putten, workshop salsa in Renkum, workshop salsa in Rheden, workshop salsa in Rijnwaarden, workshop salsa in Rozendaal, workshop salsa in Scherpenzeel, workshop salsa in Tiel, workshop salsa in Ubbergen, workshop salsa in Voorst, workshop salsa in Wageningen, workshop salsa in West Maas en Waal, workshop salsa in Westervoort, workshop salsa in Wijchen, workshop salsa in Winterswijk, workshop salsa in Zaltbommel, workshop salsa in Zevenaar, workshop salsa in Zutphen, workshop salsa in Aa en Hunze, workshop salsa in Assen, workshop salsa in Borger-Odoorn, workshop salsa in Coevorden, workshop salsa in Emmen, workshop salsa in Hoogeveen, workshop salsa in Meppel, workshop salsa in Midden-Drenthe, workshop salsa in Noordenveld, workshop salsa in Tynaarlo, workshop salsa in Westerveld, workshop salsa in De Wolden.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA
workshop salsa in Brussel, workshop salsa in Antwerpen, workshop salsa in Gent, workshop salsa in Charleroi, workshop salsa in Luik, workshop salsa in Brugge, workshop salsa in Namen, workshop salsa in Leuven, workshop salsa in Bergen, workshop salsa in Mechelen, workshop salsa in Aalst, workshop salsa in La Louvière, workshop salsa in Kortrijk, workshop salsa in Hasselt, workshop salsa in Sint-Niklaas, workshop salsa in Oostende, workshop salsa in Doornik, workshop salsa in Genk, workshop salsa in Seraing, workshop salsa in Roeselare, workshop salsa in Moeskroen, workshop salsa in Verviers, workshop salsa in Dendermonde, workshop salsa in Beringen, workshop salsa in Turnhout, workshop salsa in Vilvoorde, workshop salsa in Lokeren, workshop salsa in Sint-Truiden, workshop salsa in Herstal, workshop salsa in Geel, workshop salsa in Ninove, workshop salsa in Halle, workshop salsa in Waregem, workshop salsa in Châtelet, workshop salsa in Ieper, workshop salsa in Lier, workshop salsa in Lommel, workshop salsa in Waver, workshop salsa in Binche, workshop salsa in Tienen, workshop salsa in Menen, workshop salsa in Geraardsbergen, workshop salsa in Bilzen, workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop salsa in Tongeren, workshop salsa in Oudenaarde, workshop salsa in Deinze, workshop salsa in Aarschot, workshop salsa in Aat, workshop salsa in Aarlen, workshop salsa in Herentals, workshop salsa in Izegem, workshop salsa in Harelbeke, workshop salsa in Nijvel, workshop salsa in Zinnik, workshop salsa in Andenne, workshop salsa in Ronse, workshop salsa in Zottegem, workshop salsa in Mortsel, workshop salsa in Maaseik, workshop salsa in Gembloers, workshop salsa in Diest, workshop salsa in Saint-Ghislain, workshop salsa in Fleurus, workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, workshop salsa in 's-Gravenbrakel, workshop salsa in Hoei, workshop salsa in Hoogstraten, workshop salsa in Eeklo, workshop salsa in Torhout, workshop salsa in Poperinge, workshop salsa in Dilsen-Stokkem, workshop salsa in Tielt, workshop salsa in Blankenberge, workshop salsa in Eupen, workshop salsa in Lessen, workshop salsa in Wervik, workshop salsa in Walcourt, workshop salsa in Komen-Waasten, workshop salsa in Marche-en-Famenne, workshop salsa in Aartselaar, workshop salsa in Antwerpen, workshop salsa in Arendonk, workshop salsa in Baarle-Hertog, workshop salsa in Balen, workshop salsa in Beerse, workshop salsa in Berlaar, workshop salsa in Boechout, workshop salsa in Bonheiden, workshop salsa in Boom, workshop salsa in Bornem, workshop salsa in Borsbeek, workshop salsa in Brasschaat, workshop salsa in Brecht, workshop salsa in Dessel, workshop salsa in Duffel, workshop salsa in Edegem, workshop salsa in Essen, workshop salsa in Geel, workshop salsa in Grobbendonk, workshop salsa in Heist-op-den-Berg, workshop salsa in Hemiksem, workshop salsa in Herentals, workshop salsa in Herenthout, workshop salsa in Herselt, workshop salsa in Hoogstraten, workshop salsa in Hove, workshop salsa in Hulshout, workshop salsa in Kalmthout, workshop salsa in Kapellen, workshop salsa in Kasterlee, workshop salsa in Kontich, workshop salsa in Laakdal, workshop salsa in Lier, workshop salsa in Lille, workshop salsa in Lint, workshop salsa in Malle, workshop salsa in Mechelen, workshop salsa in Meerhout, workshop salsa in Merksplas, workshop salsa in Mol, workshop salsa in Mortsel, workshop salsa in Niel, workshop salsa in Nijlen, workshop salsa in Olen, workshop salsa in Oud-Turnhout, workshop salsa in Putte, workshop salsa in Puurs, workshop salsa in Ranst, workshop salsa in Ravels, workshop salsa in Retie, workshop salsa in Rijkevorsel, workshop salsa in Rijkevorsel, workshop salsa in Rumst, workshop salsa in Schelle, workshop salsa in Schilde, workshop salsa in Schoten, workshop salsa in Sint-Amands, workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, workshop salsa in Stabroek, workshop salsa in Turnhout, workshop salsa in Vorselaar, workshop salsa in Vosselaar, workshop salsa in Westerlo, workshop salsa in Wijnegem, workshop salsa in Willebroek, workshop salsa in Wommelgem, workshop salsa in Wuustwezel, workshop salsa in Zandhoven, workshop salsa in Zoersel, workshop salsa in Zwijndrecht.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
workshop salsa groepsuitje in Amsterdam, workshop salsa groepsuitje in Rotterdam, workshop salsa groepsuitje in Den Haag, workshop salsa groepsuitje in Utrecht, workshop salsa groepsuitje in Eindhoven, workshop salsa groepsuitje in Tilburg, workshop salsa groepsuitje in Groningen, workshop salsa groepsuitje in Almere, workshop salsa groepsuitje in Breda, workshop salsa groepsuitje in Nijmegen, workshop salsa groepsuitje in Enschede, workshop salsa groepsuitje in Apeldoorn, workshop salsa groepsuitje in Haarlem, workshop salsa groepsuitje in Arnhem, workshop salsa groepsuitje in Amersfoort, workshop salsa groepsuitje in Zaanstad, workshop salsa groepsuitje in Zaandam, workshop salsa groepsuitje in Haarlemmermeer, workshop salsa groepsuitje in Hoofddorp, workshop salsa groepsuitje in 's-Hertogenbosch, workshop salsa groepsuitje in Zoetermeer, workshop salsa groepsuitje in Zwolle, workshop salsa groepsuitje in Maastricht, workshop salsa groepsuitje in Leiden, workshop salsa groepsuitje in Dordrecht, workshop salsa groepsuitje in Ede, workshop salsa groepsuitje in Emmen, workshop salsa groepsuitje in Westland, workshop salsa groepsuitje in Naaldwijk, workshop salsa groepsuitje in Venlo, workshop salsa groepsuitje in Delft, workshop salsa groepsuitje in Deventer, workshop salsa groepsuitje in Leeuwarden, workshop salsa groepsuitje in Alkmaar, workshop salsa groepsuitje in Sittard-Geleen, workshop salsa groepsuitje in Helmond, workshop salsa groepsuitje in Heerlen, workshop salsa groepsuitje in Hilversum, workshop salsa groepsuitje in Oss, workshop salsa groepsuitje in Amstelveen, workshop salsa groepsuitje in Súdwest-Fryslân, workshop salsa groepsuitje in Sneek, workshop salsa groepsuitje in Hengelo, workshop salsa groepsuitje in Purmerend, workshop salsa groepsuitje in Roosendaal, workshop salsa groepsuitje in Schiedam, workshop salsa groepsuitje in Lelystad, workshop salsa groepsuitje in Alphen aan den Rijn, workshop salsa groepsuitje in Almelo, workshop salsa groepsuitje in Leidschendam, workshop salsa groepsuitje in Voorburg, workshop salsa groepsuitje in Spijkenisse, workshop salsa groepsuitje in Hoorn, workshop salsa groepsuitje in Gouda, workshop salsa groepsuitje in Vlaardingen, workshop salsa groepsuitje in Alblasserdam, workshop salsa groepsuitje in Albrandswaard, workshop salsa groepsuitje in Alphen aan den Rijn, workshop salsa groepsuitje in Barendrecht, workshop salsa groepsuitje in Bergambacht, workshop salsa groepsuitje in Bernisse, workshop salsa groepsuitje in Binnenmaas, workshop salsa groepsuitje in Bodegraven-Reeuwijk, workshop salsa groepsuitje in Boskoop, workshop salsa groepsuitje in Brielle, workshop salsa groepsuitje in Capelle aan den Ijssel, workshop salsa groepsuitje in Cromstrijen, workshop salsa groepsuitje in Delft, workshop salsa groepsuitje in Dirksland, workshop salsa groepsuitje in Dordrecht, workshop salsa groepsuitje in Giessenlanden, workshop salsa groepsuitje in Goedereede, workshop salsa groepsuitje in Gorinchem, workshop salsa groepsuitje in Gouda, workshop salsa groepsuitje in Graafstroom, workshop salsa groepsuitje in Den Haag, workshop salsa groepsuitje in Hardinxveld-Giessendam, workshop salsa groepsuitje in Hellevoetsluis, workshop salsa groepsuitje in Hendrik-Ido-Ambacht, workshop salsa groepsuitje in Hillegom, workshop salsa groepsuitje in Kaag en Braassem, workshop salsa groepsuitje in Katwijk, workshop salsa groepsuitje in Korendijk, workshop salsa groepsuitje in Krimpen aan den Ijssel, workshop salsa groepsuitje in Lansingerland, workshop salsa groepsuitje in Leerdam, workshop salsa groepsuitje in Leiden, workshop salsa groepsuitje in Leiderdorp, workshop salsa groepsuitje in Leidschendam-Voorburg, workshop salsa groepsuitje in Liesveld, workshop salsa groepsuitje in Lisse, workshop salsa groepsuitje in Maassluis, workshop salsa groepsuitje in Middelharnis, workshop salsa groepsuitje in Midden-Delfland, workshop salsa groepsuitje in Nederlek, workshop salsa groepsuitje in Nieuw-Lekkerland, workshop salsa groepsuitje in Nieuwkoop, workshop salsa groepsuitje in Noordwijk, workshop salsa groepsuitje in Noordwijkerhout, workshop salsa groepsuitje in Oegstgeest, workshop salsa groepsuitje in Oostflakkee, workshop salsa groepsuitje in Oud-Beijerland, workshop salsa groepsuitje in Ouderkerk, workshop salsa groepsuitje in Papendrecht, workshop salsa groepsuitje in Pijnacker-Nootdorp, workshop salsa groepsuitje in Ridderkerk, workshop salsa groepsuitje in Rijnwoude, workshop salsa groepsuitje in Rijswijk, workshop salsa groepsuitje in Rotterdam, workshop salsa groepsuitje in Schiedam, workshop salsa groepsuitje in Schoonhoven, workshop salsa groepsuitje in Sliedrecht, workshop salsa groepsuitje in Spijkenisse, workshop salsa groepsuitje in Strijen, workshop salsa groepsuitje in Teylingen, workshop salsa groepsuitje in Vlaardingen, workshop salsa groepsuitje in Vlist, workshop salsa groepsuitje in Voorschoten, workshop salsa groepsuitje in Waddinxveen, workshop salsa groepsuitje in Wassenaar, workshop salsa groepsuitje in Westland, workshop salsa groepsuitje in Westvoorne, workshop salsa groepsuitje in Zederik, workshop salsa groepsuitje in Zoetermeer, workshop salsa groepsuitje in Zoeterwoude, workshop salsa groepsuitje in Zuidplas, workshop salsa groepsuitje in Zwijndrecht, workshop salsa groepsuitje in Aalsmeer, workshop salsa groepsuitje in Alkmaar, workshop salsa groepsuitje in Amstelveen, workshop salsa groepsuitje in Amsterdam, workshop salsa groepsuitje in Anna Paulowna, workshop salsa groepsuitje in Beemster, workshop salsa groepsuitje in Bergen, workshop salsa groepsuitje in Beverwijk, workshop salsa groepsuitje in Blaricum, workshop salsa groepsuitje in Bloemendaal, workshop salsa groepsuitje in Bussum, workshop salsa groepsuitje in Castricum, workshop salsa groepsuitje in Den Helder, workshop salsa groepsuitje in Diemen, workshop salsa groepsuitje in Drechterland, workshop salsa groepsuitje in Edam-Volendam, workshop salsa groepsuitje in Enkhuizen, workshop salsa groepsuitje in Graft-De Rijp, workshop salsa groepsuitje in Haarlem, workshop salsa groepsuitje in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, workshop salsa groepsuitje in Haarlemmermeer, workshop salsa groepsuitje in Harenkarspel, workshop salsa groepsuitje in Heemskerk, workshop salsa groepsuitje in Heemstede, workshop salsa groepsuitje in Heerhugowaard, workshop salsa groepsuitje in Heiloo, workshop salsa groepsuitje in Hilversum, workshop salsa groepsuitje in Hoorn, workshop salsa groepsuitje in Huizen, workshop salsa groepsuitje in Koggenland, workshop salsa groepsuitje in Landsmeer, workshop salsa groepsuitje in Langedijk, workshop salsa groepsuitje in Laren, workshop salsa groepsuitje in Medemblik, workshop salsa groepsuitje in Muiden, workshop salsa groepsuitje in Naarden, workshop salsa groepsuitje in Niedorp, workshop salsa groepsuitje in Oostzaan, workshop salsa groepsuitje in Opmeer, workshop salsa groepsuitje in Ouder-Amstel, workshop salsa groepsuitje in Purmerend, workshop salsa groepsuitje in Schagen, workshop salsa groepsuitje in Schermer, workshop salsa groepsuitje in Stede Broec, workshop salsa groepsuitje in Texel, workshop salsa groepsuitje in Uitgeest, workshop salsa groepsuitje in Uithoorn, workshop salsa groepsuitje in Velsen, workshop salsa groepsuitje in Waterland, workshop salsa groepsuitje in Weesp, workshop salsa groepsuitje in Wieringen, workshop salsa groepsuitje in Wieringermeer, workshop salsa groepsuitje in Wijdemeren, workshop salsa groepsuitje in Wormerland, workshop salsa groepsuitje in Zaanstad, workshop salsa groepsuitje in Zandvoort, workshop salsa groepsuitje in Zeevang, workshop salsa groepsuitje in Zijpe, workshop salsa groepsuitje in 's-Hertogenbosch, workshop salsa groepsuitje in Aalburg, workshop salsa groepsuitje in Alphen-Chaam, workshop salsa groepsuitje in Asten, workshop salsa groepsuitje in Baarle-Nassau, workshop salsa groepsuitje in Bergeijk, workshop salsa groepsuitje in Bergen op Zoom, workshop salsa groepsuitje in Bernheze, workshop salsa groepsuitje in Best, workshop salsa groepsuitje in Bladel, workshop salsa groepsuitje in Boekel, workshop salsa groepsuitje in Boxmeer, workshop salsa groepsuitje in Boxtel, workshop salsa groepsuitje in Breda, workshop salsa groepsuitje in Cranendonck, workshop salsa groepsuitje in Cuijk, workshop salsa groepsuitje in Deurne, workshop salsa groepsuitje in Dongen, workshop salsa groepsuitje in Drimmelen, workshop salsa groepsuitje in Eersel, workshop salsa groepsuitje in Eindhoven, workshop salsa groepsuitje in Etten-Leur, workshop salsa groepsuitje in Geertruidenberg, workshop salsa groepsuitje in Geldrop-Mierlo, workshop salsa groepsuitje in Gemert-Bakel, workshop salsa groepsuitje in Gilze en Rijen, workshop salsa groepsuitje in Goirle, workshop salsa groepsuitje in Grave, workshop salsa groepsuitje in Haaren, workshop salsa groepsuitje in Halderberge, workshop salsa groepsuitje in Heeze-Leende, workshop salsa groepsuitje in Helmond, workshop salsa groepsuitje in Heusden, workshop salsa groepsuitje in Hilvarenbeek, workshop salsa groepsuitje in Laarbeek, workshop salsa groepsuitje in Landerd, workshop salsa groepsuitje in Loon op Zand, workshop salsa groepsuitje in Maasdonk, workshop salsa groepsuitje in Mill en Sint Hubert, workshop salsa groepsuitje in Moerdijk, workshop salsa groepsuitje in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, workshop salsa groepsuitje in Oirschot, workshop salsa groepsuitje in Oisterwijk, workshop salsa groepsuitje in Oosterhout, workshop salsa groepsuitje in Oss, workshop salsa groepsuitje in Reusel-De Mierden, workshop salsa groepsuitje in Roosendaal, workshop salsa groepsuitje in Rucphen, workshop salsa groepsuitje in Schijndel, workshop salsa groepsuitje in Sint Anthonis, workshop salsa groepsuitje in Sint-Michielsgestel, workshop salsa groepsuitje in Sint-Oedenrode, workshop salsa groepsuitje in Someren, workshop salsa groepsuitje in Son en Breugel, workshop salsa groepsuitje in Steenbergen, workshop salsa groepsuitje in Tilburg, workshop salsa groepsuitje in Uden, workshop salsa groepsuitje in Valkenswaard, workshop salsa groepsuitje in Veghel, workshop salsa groepsuitje in Veldhoven, workshop salsa groepsuitje in Vught, workshop salsa groepsuitje in Waalre, workshop salsa groepsuitje in Waalwijk, workshop salsa groepsuitje in Werkendam, workshop salsa groepsuitje in Woensdrecht, workshop salsa groepsuitje in Woudrichem, workshop salsa groepsuitje in Zundert, workshop salsa groepsuitje in Almelo, workshop salsa groepsuitje in Borne, workshop salsa groepsuitje in Dalfsen, workshop salsa groepsuitje in Dinkelland, workshop salsa groepsuitje in Deventer, workshop salsa groepsuitje in Enschede, workshop salsa groepsuitje in Haaksbergen, workshop salsa groepsuitje in Hardenberg, workshop salsa groepsuitje in Hellendoorn, workshop salsa groepsuitje in Hengelo, workshop salsa groepsuitje in Hof van Twente, workshop salsa groepsuitje in Kampen, workshop salsa groepsuitje in Losser, workshop salsa groepsuitje in Oldenzaal, workshop salsa groepsuitje in Olst-Wijhe, workshop salsa groepsuitje in Ommen, workshop salsa groepsuitje in Raalte, workshop salsa groepsuitje in Rijssen-Holten, workshop salsa groepsuitje in Staphorst, workshop salsa groepsuitje in Steenwijkerland, workshop salsa groepsuitje in Tubbergen, workshop salsa groepsuitje in Twenterand, workshop salsa groepsuitje in Wierden, workshop salsa groepsuitje in Zwartewaterland, workshop salsa groepsuitje in Zwolle, workshop salsa groepsuitje in Almere, workshop salsa groepsuitje in Dronten, workshop salsa groepsuitje in Lelystad, workshop salsa groepsuitje in Noordoostpolder, workshop salsa groepsuitje in Urk, workshop salsa groepsuitje in Zeewolde, workshop salsa groepsuitje in Axel, workshop salsa groepsuitje in Borsele, workshop salsa groepsuitje in Goes, workshop salsa groepsuitje in Hulst, workshop salsa groepsuitje in Kapelle, workshop salsa groepsuitje in Middelburg, workshop salsa groepsuitje in Noord-Beveland, workshop salsa groepsuitje in Oost-Souburg, workshop salsa groepsuitje in Reimerswaal, workshop salsa groepsuitje in Schouwen-Duiveland, workshop salsa groepsuitje in Sluis, workshop salsa groepsuitje in Terneuzen, workshop salsa groepsuitje in Tholen, workshop salsa groepsuitje in Veere, workshop salsa groepsuitje in Vlissingen, workshop salsa groepsuitje in Zierikzee, workshop salsa groepsuitje in Beek, workshop salsa groepsuitje in Beesel, workshop salsa groepsuitje in Bergen, workshop salsa groepsuitje in Brunssum, workshop salsa groepsuitje in Echt-Susteren, workshop salsa groepsuitje in Eijsden-Margraten, workshop salsa groepsuitje in Gennep, workshop salsa groepsuitje in Gulpen-Wittem, workshop salsa groepsuitje in Heerlen, workshop salsa groepsuitje in Horst aan de Maas, workshop salsa groepsuitje in Kerkrade, workshop salsa groepsuitje in Landgraaf, workshop salsa groepsuitje in Leudal, workshop salsa groepsuitje in Maasgouw, workshop salsa groepsuitje in Maastricht, workshop salsa groepsuitje in Meerssen, workshop salsa groepsuitje in Mook en Middelaar, workshop salsa groepsuitje in Nederweert, workshop salsa groepsuitje in Nuth, workshop salsa groepsuitje in Onderbanken, workshop salsa groepsuitje in Peel en Maas, workshop salsa groepsuitje in Roerdalen, workshop salsa groepsuitje in Roermond, workshop salsa groepsuitje in Schinnen, workshop salsa groepsuitje in Simpelveld, workshop salsa groepsuitje in Sittard-Geleen, workshop salsa groepsuitje in Stein, workshop salsa groepsuitje in Vaals, workshop salsa groepsuitje in Valkenburg aan de Geul, workshop salsa groepsuitje in Venlo, workshop salsa groepsuitje in Venray, workshop salsa groepsuitje in Voerendaal, workshop salsa groepsuitje in Weert, workshop salsa groepsuitje in Abcoude, workshop salsa groepsuitje in Amersfoort, workshop salsa groepsuitje in Bunnik, workshop salsa groepsuitje in Bunschoten, workshop salsa groepsuitje in De Bilt, workshop salsa groepsuitje in De Ronde Venen, workshop salsa groepsuitje in Eemnes, workshop salsa groepsuitje in Renswoude, workshop salsa groepsuitje in Rhenen, workshop salsa groepsuitje in Soest, workshop salsa groepsuitje in Stichtse Vecht, workshop salsa groepsuitje in Utrecht, workshop salsa groepsuitje in Utrechtse Heuvelrug, workshop salsa groepsuitje in Houten, workshop salsa groepsuitje in Ijsselstein, workshop salsa groepsuitje in Leusden, workshop salsa groepsuitje in Lopik, workshop salsa groepsuitje in Montfoort, workshop salsa groepsuitje in Nieuwegein, workshop salsa groepsuitje in Oudewater, workshop salsa groepsuitje in Veenendaal, workshop salsa groepsuitje in Vianen, workshop salsa groepsuitje in Wijk bij Duurstede, workshop salsa groepsuitje in Woerden, workshop salsa groepsuitje in Woudenberg, workshop salsa groepsuitje in Zeist, workshop salsa groepsuitje in Achterberg, workshop salsa groepsuitje in Achterwetering, workshop salsa groepsuitje in Achthoven, workshop salsa groepsuitje in Amerongen, workshop salsa groepsuitje in Austerlitz, workshop salsa groepsuitje in Baambrugge, workshop salsa groepsuitje in Baarn, workshop salsa groepsuitje in Benschop, workshop salsa groepsuitje in Spakenburg, workshop salsa groepsuitje in De Birkt, workshop salsa groepsuitje in Bilthoven, workshop salsa groepsuitje in Blokland, workshop salsa groepsuitje in Bosch en Duin, workshop salsa groepsuitje in Breudijk, workshop salsa groepsuitje in Breukelen, workshop salsa groepsuitje in Buurtsdijk, workshop salsa groepsuitje in Cabauw, workshop salsa groepsuitje in Cattenbroek, workshop salsa groepsuitje in Cothen, workshop salsa groepsuitje in Den Dolder, workshop salsa groepsuitje in Diemerbroek, workshop salsa groepsuitje in Doorn, workshop salsa groepsuitje in Driebergen, workshop salsa groepsuitje in Rijsenburg, workshop salsa groepsuitje in Achtkarspelen, workshop salsa groepsuitje in Ameland, workshop salsa groepsuitje in Het Bildt, workshop salsa groepsuitje in Boornsterhem, workshop salsa groepsuitje in Dantumadeel, workshop salsa groepsuitje in Dongeradeel, workshop salsa groepsuitje in Ferwerderadeel, workshop salsa groepsuitje in Franekeradeel, workshop salsa groepsuitje in Gaasterland-Sloten, workshop salsa groepsuitje in Harlingen, workshop salsa groepsuitje in Heerenveen, workshop salsa groepsuitje in Kollumerland en Nieuwkruisland, workshop salsa groepsuitje in Leeuwarden, workshop salsa groepsuitje in Leeuwarderadeel, workshop salsa groepsuitje in Lemsterland, workshop salsa groepsuitje in Littenseradeel, workshop salsa groepsuitje in Menaldumadeel, workshop salsa groepsuitje in Ooststellingwerf, workshop salsa groepsuitje in Opsterland, workshop salsa groepsuitje in Schiermonnikoog, workshop salsa groepsuitje in Skarsterlân, workshop salsa groepsuitje in Smallingerland, workshop salsa groepsuitje in Súdwest-Fryslân, workshop salsa groepsuitje in Terschelling, workshop salsa groepsuitje in Tietjerksteradeel, workshop salsa groepsuitje in Vlieland, workshop salsa groepsuitje in Weststellingwerf, workshop salsa groepsuitje in Aalten, workshop salsa groepsuitje in Apeldoorn, workshop salsa groepsuitje in Arnhem, workshop salsa groepsuitje in Barneveld, workshop salsa groepsuitje in Berkelland, workshop salsa groepsuitje in Beuningen, workshop salsa groepsuitje in Bronckhorst, workshop salsa groepsuitje in Brummen, workshop salsa groepsuitje in Buren, workshop salsa groepsuitje in Culemborg, workshop salsa groepsuitje in Doesburg, workshop salsa groepsuitje in Doetinchem, workshop salsa groepsuitje in Druten, workshop salsa groepsuitje in Duiven, workshop salsa groepsuitje in Ede, workshop salsa groepsuitje in Elburg, workshop salsa groepsuitje in Ermelo, workshop salsa groepsuitje in Geldermalsen, workshop salsa groepsuitje in Groesbeek, workshop salsa groepsuitje in Harderwijk, workshop salsa groepsuitje in Hattem, workshop salsa groepsuitje in Heerde, workshop salsa groepsuitje in Heumen, workshop salsa groepsuitje in Lingewaal, workshop salsa groepsuitje in Lingewaard, workshop salsa groepsuitje in Lochem, workshop salsa groepsuitje in Maasdriel, workshop salsa groepsuitje in Millingen aan de Rijn, workshop salsa groepsuitje in Montferland, workshop salsa groepsuitje in Neder-Betuwe, workshop salsa groepsuitje in Neerijnen, workshop salsa groepsuitje in Nijkerk, workshop salsa groepsuitje in Nijmegen, workshop salsa groepsuitje in Nunspeet, workshop salsa groepsuitje in Oldebroek, workshop salsa groepsuitje in Oost Gelre, workshop salsa groepsuitje in Oude Ijsselstreek, workshop salsa groepsuitje in Overbetuwe, workshop salsa groepsuitje in Putten, workshop salsa groepsuitje in Renkum, workshop salsa groepsuitje in Rheden, workshop salsa groepsuitje in Rijnwaarden, workshop salsa groepsuitje in Rozendaal, workshop salsa groepsuitje in Scherpenzeel, workshop salsa groepsuitje in Tiel, workshop salsa groepsuitje in Ubbergen, workshop salsa groepsuitje in Voorst, workshop salsa groepsuitje in Wageningen, workshop salsa groepsuitje in West Maas en Waal, workshop salsa groepsuitje in Westervoort, workshop salsa groepsuitje in Wijchen, workshop salsa groepsuitje in Winterswijk, workshop salsa groepsuitje in Zaltbommel, workshop salsa groepsuitje in Zevenaar, workshop salsa groepsuitje in Zutphen, workshop salsa groepsuitje in Aa en Hunze, workshop salsa groepsuitje in Assen, workshop salsa groepsuitje in Borger-Odoorn, workshop salsa groepsuitje in Coevorden, workshop salsa groepsuitje in Emmen, workshop salsa groepsuitje in Hoogeveen, workshop salsa groepsuitje in Meppel, workshop salsa groepsuitje in Midden-Drenthe, workshop salsa groepsuitje in Noordenveld, workshop salsa groepsuitje in Tynaarlo, workshop salsa groepsuitje in Westerveld, workshop salsa groepsuitje in De Wolden.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
workshop salsa groepsuitje in Brussel, workshop salsa groepsuitje in Antwerpen, workshop salsa groepsuitje in Gent, workshop salsa groepsuitje in Charleroi, workshop salsa groepsuitje in Luik, workshop salsa groepsuitje in Brugge, workshop salsa groepsuitje in Namen, workshop salsa groepsuitje in Leuven, workshop salsa groepsuitje in Bergen, workshop salsa groepsuitje in Mechelen, workshop salsa groepsuitje in Aalst, workshop salsa groepsuitje in La Louvière, workshop salsa groepsuitje in Kortrijk, workshop salsa groepsuitje in Hasselt, workshop salsa groepsuitje in Sint-Niklaas, workshop salsa groepsuitje in Oostende, workshop salsa groepsuitje in Doornik, workshop salsa groepsuitje in Genk, workshop salsa groepsuitje in Seraing, workshop salsa groepsuitje in Roeselare, workshop salsa groepsuitje in Moeskroen, workshop salsa groepsuitje in Verviers, workshop salsa groepsuitje in Dendermonde, workshop salsa groepsuitje in Beringen, workshop salsa groepsuitje in Turnhout, workshop salsa groepsuitje in Vilvoorde, workshop salsa groepsuitje in Lokeren, workshop salsa groepsuitje in Sint-Truiden, workshop salsa groepsuitje in Herstal, workshop salsa groepsuitje in Geel, workshop salsa groepsuitje in Ninove, workshop salsa groepsuitje in Halle, workshop salsa groepsuitje in Waregem, workshop salsa groepsuitje in Châtelet, workshop salsa groepsuitje in Ieper, workshop salsa groepsuitje in Lier, workshop salsa groepsuitje in Lommel, workshop salsa groepsuitje in Waver, workshop salsa groepsuitje in Binche, workshop salsa groepsuitje in Tienen, workshop salsa groepsuitje in Menen, workshop salsa groepsuitje in Geraardsbergen, workshop salsa groepsuitje in Geraardsbergen, workshop salsa groepsuitje in Bilzen, workshop salsa groepsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop salsa groepsuitje in Tongeren, workshop salsa groepsuitje in Oudenaarde, workshop salsa groepsuitje in Deinze, workshop salsa groepsuitje in Aarschot, workshop salsa groepsuitje in Aat, workshop salsa groepsuitje in Aarlen, workshop salsa groepsuitje in Herentals, workshop salsa groepsuitje in Izegem, workshop salsa groepsuitje in Harelbeke, workshop salsa groepsuitje in Nijvel, workshop salsa groepsuitje in Zinnik, workshop salsa groepsuitje in Andenne, workshop salsa groepsuitje in Ronse, workshop salsa groepsuitje in Zottegem, workshop salsa groepsuitje in Mortsel, workshop salsa groepsuitje in Maaseik, workshop salsa groepsuitje in Gembloers, workshop salsa groepsuitje in Diest, workshop salsa groepsuitje in Saint-Ghislain, workshop salsa groepsuitje in Fleurus, workshop salsa groepsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, workshop salsa groepsuitje in 's-Gravenbrakel, workshop salsa groepsuitje in Hoei, workshop salsa groepsuitje in Hoogstraten, workshop salsa groepsuitje in Eeklo, workshop salsa groepsuitje in Torhout, workshop salsa groepsuitje in Poperinge, workshop salsa groepsuitje in Dilsen-Stokkem, workshop salsa groepsuitje in Tielt, workshop salsa groepsuitje in Blankenberge, workshop salsa groepsuitje in Eupen, workshop salsa groepsuitje in Lessen, workshop salsa groepsuitje in Wervik, workshop salsa groepsuitje in Walcourt, workshop salsa groepsuitje in Komen-Waasten, workshop salsa groepsuitje in Marche-en-Famenne, workshop salsa groepsuitje in Aartselaar, workshop salsa groepsuitje in Antwerpen, workshop salsa groepsuitje in Arendonk, workshop salsa groepsuitje in Baarle-Hertog, workshop salsa groepsuitje in Balen, workshop salsa groepsuitje in Beerse, workshop salsa groepsuitje in Berlaar, workshop salsa groepsuitje in Boechout, workshop salsa groepsuitje in Bonheiden, workshop salsa groepsuitje in Boom, workshop salsa groepsuitje in Bornem, workshop salsa groepsuitje in Borsbeek, workshop salsa groepsuitje in Brasschaat, workshop salsa groepsuitje in Brecht, workshop salsa groepsuitje in Dessel, workshop salsa groepsuitje in Duffel, workshop salsa groepsuitje in Edegem, workshop salsa groepsuitje in Essen, workshop salsa groepsuitje in Geel, workshop salsa groepsuitje in Grobbendonk, workshop salsa groepsuitje in Heist-op-den-Berg, workshop salsa groepsuitje in Hemiksem, workshop salsa groepsuitje in Herentals, workshop salsa groepsuitje in Herenthout, workshop salsa groepsuitje in Herselt, workshop salsa groepsuitje in Hoogstraten, workshop salsa groepsuitje in Hove, workshop salsa groepsuitje in Hulshout, workshop salsa groepsuitje in Kalmthout, workshop salsa groepsuitje in Kapellen, workshop salsa groepsuitje in Kasterlee, workshop salsa groepsuitje in Kontich, workshop salsa groepsuitje in Laakdal, workshop salsa groepsuitje in Lier, workshop salsa groepsuitje in Lille, workshop salsa groepsuitje in Lint, workshop salsa groepsuitje in Malle, workshop salsa groepsuitje in Mechelen, workshop salsa groepsuitje in Meerhout, workshop salsa groepsuitje in Merksplas, workshop salsa groepsuitje in Mol, workshop salsa groepsuitje in Mortsel, workshop salsa groepsuitje in Niel, workshop salsa groepsuitje in Nijlen, workshop salsa groepsuitje in Olen, workshop salsa groepsuitje in Oud-Turnhout, workshop salsa groepsuitje in Putte, workshop salsa groepsuitje in Puurs, workshop salsa groepsuitje in Ranst, workshop salsa groepsuitje in Ravels, workshop salsa groepsuitje in Retie, workshop salsa groepsuitje in Rijkevorsel, workshop salsa groepsuitje in Rijkevorsel, workshop salsa groepsuitje in Rumst, workshop salsa groepsuitje in Schelle, workshop salsa groepsuitje in Schilde, workshop salsa groepsuitje in Schoten, workshop salsa groepsuitje in Sint-Amands, workshop salsa groepsuitje in Sint-Katelijne-Waver, workshop salsa groepsuitje in Stabroek, workshop salsa groepsuitje in Turnhout, workshop salsa groepsuitje in Vorselaar, workshop salsa groepsuitje in Vosselaar, workshop salsa groepsuitje in Westerlo, workshop salsa groepsuitje in Wijnegem, workshop salsa groepsuitje in Willebroek, workshop salsa groepsuitje in Wommelgem, workshop salsa groepsuitje in Wuustwezel, workshop salsa groepsuitje in Zandhoven, workshop salsa groepsuitje in Zoersel, workshop salsa groepsuitje in Zwijndrecht.