djembe workshop


Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Afrikaanse sfeer? Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Djembeworkshop?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Djembe gepeeld moet worden, maar onze workshop Djembe is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Djembe muziekworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop djembe spelen houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland, België, Frankrijk als voor Duitsland.

VGZ_workshop_djembe

Om een ander foto's te bekijken klik op de foto
     


Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Djembe workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktails shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Om een ander film te bekijken klik op de foto
     


Beschrijving workshop Djembe
Ritmisch – passie – toegankelijk – vrolijk

Oorsprong en achtergrond
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.

Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.

Inhoud van de workshop
De workshop percussie (Djembe) wordt gestart met een beknopte uitleg over het ontstaan en het gebruik van de Djembe.

Daarna beginnen we met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden.
Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Djembe docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Djembe workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Djembe workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Djembe workshop:

VGZ_TROMMELEN_DJEMBE

Mini- Djembe workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige muziek stuk

Super- Djembeworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere muziek stuk

Luxe- Percussie workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde muziek stuk

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Djembe en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen


Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Djebe workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

vgz_djembe04

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.

NL_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldansen in Amsterdam, workshop paaldansen in Rotterdam, workshop paaldansen in Den Haag, workshop paaldansen in Utrecht, workshop paaldansen in Eindhoven, workshop paaldansen in Tilburg, workshop paaldansen in Groningen, workshop paaldansen in Almere, workshop paaldansen in Breda, workshop paaldansen in Nijmegen, workshop paaldansen in Enschede, workshop paaldansen in Apeldoorn, workshop paaldansen in Haarlem, workshop paaldansen in Arnhem, workshop paaldansen in Amersfoort, workshop paaldansen in Zaanstad, workshop paaldansen in Zaandam, workshop paaldansen in Haarlemmermeer, workshop paaldansen in Hoofddorp, workshop paaldansen in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_PAALDANSEN
workshop paaldansen in Brussel, workshop paaldansen in Antwerpen, workshop paaldansen in Gent, workshop paaldansen in Charleroi, workshop paaldansen in Luik, workshop paaldansen in Brugge, workshop paaldansen in Namen, workshop paaldansen in Leuven, workshop paaldansen in Bergen, workshop paaldansen in Mechelen, workshop paaldansen in Aalst, workshop paaldansen in La Louvière, workshop paaldansen in Kortrijk, workshop paaldansen in Hasselt, workshop paaldansen in Sint-Niklaas, workshop paaldansen in Oostende, workshop paaldansen in Doornik, workshop paaldansen in Genk, workshop paaldansen in Seraing, workshop paaldansen in Roeselare.

NL_VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST
Paaldansen vrijgezellenfeest in Amsterdam, Paaldansen vrijgezellenfeest in Rotterdam, Paaldansen vrijgezellenfeest in Den Haag, Paaldansen vrijgezellenfeest in Utrecht, Paaldansen vrijgezellenfeest in Eindhoven, Paaldansen vrijgezellenfeest in Tilburg, Paaldansen vrijgezellenfeest in Groningen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Almere, Paaldansen vrijgezellenfeest in Breda, Paaldansen vrijgezellenfeest in Nijmegen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Enschede, Paaldansen vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Paaldansen vrijgezellenfeest in Haarlem, Paaldansen vrijgezellenfeest in Arnhem, Paaldansen vrijgezellenfeest in Amersfoort, Paaldansen vrijgezellenfeest in Zaanstad, Paaldansen vrijgezellenfeest in Zaandam, Paaldansen vrijgezellenfeest in Haarlemmermeer, Paaldansen vrijgezellenfeest in Hoofddorp, Paaldansen vrijgezellenfeest in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_ PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST
Paaldansen vrijgezellenfeest in Brussel, Paaldansen vrijgezellenfeest in Antwerpen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Gent, Paaldansen vrijgezellenfeest in Charleroi, Paaldansen vrijgezellenfeest in Luik, Paaldansen vrijgezellenfeest in Brugge, Paaldansen vrijgezellenfeest in Namen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Leuven, Paaldansen vrijgezellenfeest in Bergen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Mechelen, Paaldansen vrijgezellenfeest in Aalst, Paaldansen vrijgezellenfeest in La Louvière, Paaldansen vrijgezellenfeest in Kortrijk, Paaldansen vrijgezellenfeest in Hasselt, Paaldansen vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Paaldansen vrijgezellenfeest in Oostende, Paaldansen vrijgezellenfeest in Doornik, Paaldansen vrijgezellenfeest in Genk, Paaldansen vrijgezellenfeest in Seraing, Paaldansen vrijgezellenfeest in Roeselare.

NL_VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE
Paaldansen groepsuitje in Amsterdam, Paaldansen groepsuitje in Rotterdam, Paaldansen groepsuitje in Den Haag, Paaldansen groepsuitje in Utrecht, Paaldansen groepsuitje in Eindhoven, Paaldansen groepsuitje in Tilburg, Paaldansen groepsuitje in Groningen, Paaldansen groepsuitje in Almere, Paaldansen groepsuitje in Breda, Paaldansen groepsuitje in Nijmegen, Paaldansen groepsuitje in Enschede, Paaldansen groepsuitje in Apeldoorn, Paaldansen groepsuitje in Haarlem, Paaldansen groepsuitje in Arnhem, Paaldansen groepsuitje in Amersfoort, Paaldansen groepsuitje in Zaanstad, Paaldansen groepsuitje in Zaandam, Paaldansen groepsuitje in Haarlemmermeer, Paaldansen groepsuitje in Hoofddorp, Paaldansen groepsuitje in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE
Paaldansen groepsuitje in Brussel, Paaldansen groepsuitje in Antwerpen, Paaldansen groepsuitje in Gent, Paaldansen groepsuitje in Charleroi, Paaldansen groepsuitje in Luik, Paaldansen groepsuitje in Brugge, Paaldansen groepsuitje in Namen, Paaldansen groepsuitje in Leuven, Paaldansen groepsuitje in Bergen, Paaldansen groepsuitje in Mechelen, Paaldansen groepsuitje in Aalst, Paaldansen groepsuitje in La Louvière, Paaldansen groepsuitje in Kortrijk, Paaldansen groepsuitje in Hasselt, Paaldansen groepsuitje in Sint-Niklaas, Paaldansen groepsuitje in Oostende, Paaldansen groepsuitje in Doornik, Paaldansen groepsuitje in Genk, Paaldansen groepsuitje in Seraing, Paaldansen groepsuitje in Roeselare.

NL_VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND
Paaldansen vrijgezellenavond in Amsterdam, Paaldansen vrijgezellenavond in Rotterdam, Paaldansen vrijgezellenavond in Den Haag, Paaldansen vrijgezellenavond in Utrecht, Paaldansen vrijgezellenavond in Eindhoven, Paaldansen vrijgezellenavond in Tilburg, Paaldansen vrijgezellenavond in Groningen, Paaldansen vrijgezellenavond in Almere, Paaldansen vrijgezellenavond in Breda, Paaldansen vrijgezellenavond in Nijmegen, Paaldansen vrijgezellenavond in Enschede, Paaldansen vrijgezellenavond in Apeldoorn, Paaldansen vrijgezellenavond in Haarlem, Paaldansen vrijgezellenavond in Arnhem, Paaldansen vrijgezellenavond in Amersfoort, Paaldansen vrijgezellenavond in Zaanstad, Paaldansen vrijgezellenavond in Zaandam, Paaldansen vrijgezellenavond in Haarlemmermeer, Paaldansen vrijgezellenavond in Hoofddorp, Paaldansen vrijgezellenavond in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND
Paaldansen vrijgezellenavond in Brussel, Paaldansen vrijgezellenavond in Antwerpen, Paaldansen vrijgezellenavond in Gent, Paaldansen vrijgezellenavond in Charleroi, Paaldansen vrijgezellenavond in Luik, Paaldansen vrijgezellenavond in Brugge, Paaldansen vrijgezellenavond in Namen, Paaldansen vrijgezellenavond in Leuven, Paaldansen vrijgezellenavond in Bergen, Paaldansen vrijgezellenavond in Mechelen, Paaldansen vrijgezellenavond in Aalst, Paaldansen vrijgezellenavond in La Louvière, Paaldansen vrijgezellenavond in Kortrijk, Paaldansen vrijgezellenavond in Hasselt, Paaldansen vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, Paaldansen vrijgezellenavond in Oostende, Paaldansen vrijgezellenavond in Doornik, Paaldansen vrijgezellenavond in Genk, Paaldansen vrijgezellenavond in Seraing, Paaldansen vrijgezellenavond in Roeselare.

NL_VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG
Paaldansen vrijgezellendag in Amsterdam, Paaldansen vrijgezellendag in Rotterdam, Paaldansen vrijgezellendag in Den Haag, Paaldansen vrijgezellendag in Utrecht, Paaldansen vrijgezellendag in Eindhoven, Paaldansen vrijgezellendag in Tilburg, Paaldansen vrijgezellendag in Groningen, Paaldansen vrijgezellendag in Almere, Paaldansen vrijgezellendag in Breda, Paaldansen vrijgezellendag in Nijmegen, Paaldansen vrijgezellendag in Enschede, Paaldansen vrijgezellendag in Apeldoorn, Paaldansen vrijgezellendag in Haarlem, Paaldansen vrijgezellendag in Arnhem, Paaldansen vrijgezellendag in Amersfoort, Paaldansen vrijgezellendag in Zaanstad, Paaldansen vrijgezellendag in Zaandam, Paaldansen vrijgezellendag in Haarlemmermeer, Paaldansen vrijgezellendag in Hoofddorp, Paaldansen vrijgezellendag in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG
Paaldansen vrijgezellendag in Brussel, Paaldansen vrijgezellendag in Antwerpen, Paaldansen vrijgezellendag in Gent, Paaldansen vrijgezellendag in Charleroi, Paaldansen vrijgezellendag in Luik, Paaldansen vrijgezellendag in Brugge, Paaldansen vrijgezellendag in Namen, Paaldansen vrijgezellendag in Leuven, Paaldansen vrijgezellendag in Bergen, Paaldansen vrijgezellendag in Mechelen, Paaldansen vrijgezellendag in Aalst, Paaldansen vrijgezellendag in La Louvière, Paaldansen vrijgezellendag in Kortrijk, Paaldansen vrijgezellendag in Hasselt, Paaldansen vrijgezellendag in Sint-Niklaas, Paaldansen vrijgezellendag in Oostende, Paaldansen vrijgezellendag in Doornik, Paaldansen vrijgezellendag in Genk, Paaldansen vrijgezellendag in Seraing, Paaldansen vrijgezellendag in Roeselare.

NL_VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE
Paaldansen vrijgezellenuitje in Amsterdam, Paaldansen vrijgezellenuitje in Rotterdam, Paaldansen vrijgezellenuitje in Den Haag, Paaldansen vrijgezellenuitje in Utrecht, Paaldansen vrijgezellenuitje in Eindhoven, Paaldansen vrijgezellenuitje in Tilburg, Paaldansen vrijgezellenuitje in Groningen, Paaldansen vrijgezellenuitje in Almere, Paaldansen vrijgezellenuitje in Breda, Paaldansen vrijgezellenuitje in Nijmegen, Paaldansen vrijgezellenuitje in Enschede, Paaldansen vrijgezellenuitje in Apeldoorn, Paaldansen vrijgezellenuitje in Haarlem, Paaldansen vrijgezellenuitje in Arnhem, Paaldansen vrijgezellenuitje in Amersfoort, Paaldansen vrijgezellenuitje in Zaanstad, Paaldansen vrijgezellenuitje in Zaandam, Paaldansen vrijgezellenuitje in Haarlemmermeer, Paaldansen vrijgezellenuitje in Hoofddorp, Paaldansen vrijgezellenuitje in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_ PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE
Paaldansen vrijgezellenuitje in Brussel, Paaldansen vrijgezellenuitje in Antwerpen, Paaldansen vrijgezellenuitje in Gent, Paaldansen vrijgezellenuitje in Charleroi, Paaldansen vrijgezellenuitje in Luik, Paaldansen vrijgezellenuitje in Brugge, Paaldansen vrijgezellenuitje in Namen, Paaldansen vrijgezellenuitje in Leuven, Paaldansen vrijgezellenuitje in Bergen, Paaldansen vrijgezellenuitje in Mechelen, Paaldansen vrijgezellenuitje in Aalst, Paaldansen vrijgezellenuitje in La Louvière, Paaldansen vrijgezellenuitje in Kortrijk, Paaldansen vrijgezellenuitje in Hasselt, Paaldansen vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Paaldansen vrijgezellenuitje in Oostende, Paaldansen vrijgezellenuitje in Doornik, Paaldansen vrijgezellenuitje in Genk, Paaldansen vrijgezellenuitje in Seraing, Paaldansen vrijgezellenuitje in Roeselare.

NL_VGZ_COCKTAILS_MAKEN
workshop cocktails maken in Amsterdam, workshop cocktails maken in Rotterdam, workshop cocktails maken in Den Haag, workshop cocktails maken in Utrecht, workshop cocktails maken in Eindhoven, workshop cocktails maken in Tilburg, workshop cocktails maken in Groningen, workshop cocktails maken in Almere, workshop cocktails maken in Breda, workshop cocktails maken in Nijmegen, workshop cocktails maken in Enschede, workshop cocktails maken in Apeldoorn, workshop cocktails maken in Haarlem, workshop cocktails maken in Arnhem, workshop cocktails maken in Amersfoort, workshop cocktails maken in Zaanstad, workshop cocktails maken in Zaandam, workshop cocktails maken in Haarlemmermeer, workshop cocktails maken in Hoofddorp, workshop cocktails maken in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_COCKTAILS_MAKEN
workshop cocktails maken in Brussel, workshop cocktails maken in Antwerpen, workshop cocktails maken in Gent, workshop cocktails maken in Charleroi, workshop cocktails maken in Luik, workshop cocktails maken in Brugge, workshop cocktails maken in Namen, workshop cocktails maken in Leuven, workshop cocktails maken in Bergen, workshop cocktails maken in Mechelen, workshop cocktails maken in Aalst, workshop cocktails maken in La Louvière, workshop cocktails maken in Kortrijk, workshop cocktails maken in Hasselt, workshop cocktails maken in Sint-Niklaas, workshop cocktails maken in Oostende, workshop cocktails maken in Doornik, workshop cocktails maken in Genk, workshop cocktails maken in Seraing, workshop cocktails maken in Roeselare.

NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST
cocktails maken vrijgezellenfeest in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellenfeest in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellenfeest in Den Haag, cocktails maken vrijgezellenfeest in Utrecht, cocktails maken vrijgezellenfeest in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellenfeest in Tilburg, cocktails maken vrijgezellenfeest in Groningen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Almere, cocktails maken vrijgezellenfeest in Breda, cocktails maken vrijgezellenfeest in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Enschede, cocktails maken vrijgezellenfeest in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellenfeest in Haarlem, cocktails maken vrijgezellenfeest in Arnhem, cocktails maken vrijgezellenfeest in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellenfeest in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellenfeest in Zaandam, cocktails maken vrijgezellenfeest in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellenfeest in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellenfeest in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_COCKTAILS_MAKEN
cocktails maken vrijgezellenfeest in Brussel, cocktails maken vrijgezellenfeest in Antwerpen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Gent, cocktails maken vrijgezellenfeest in Charleroi, cocktails maken vrijgezellenfeest in Luik, cocktails maken vrijgezellenfeest in Brugge, cocktails maken vrijgezellenfeest in Namen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Leuven, cocktails maken vrijgezellenfeest in Bergen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Mechelen, cocktails maken vrijgezellenfeest in Aalst, cocktails maken vrijgezellenfeest in La Louvière, cocktails maken vrijgezellenfeest in Kortrijk, cocktails maken vrijgezellenfeest in Hasselt, cocktails maken vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, cocktails maken vrijgezellenfeest in Oostende, cocktails maken vrijgezellenfeest in Doornik, cocktails maken vrijgezellenfeest in Genk, cocktails maken vrijgezellenfeest in Seraing, cocktails maken vrijgezellenfeest in Roeselare.

NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND
cocktails maken vrijgezellenavond in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellenavond in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellenavond in Den Haag, cocktails maken vrijgezellenavond in Utrecht, cocktails maken vrijgezellenavond in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellenavond in Tilburg, cocktails maken vrijgezellenavond in Groningen, cocktails maken vrijgezellenavond in Almere, cocktails maken vrijgezellenavond in Breda, cocktails maken vrijgezellenavond in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellenavond in Enschede, cocktails maken vrijgezellenavond in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellenavond in Haarlem, cocktails maken vrijgezellenavond in Arnhem, cocktails maken vrijgezellenavond in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellenavond in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellenavond in Zaandam, cocktails maken vrijgezellenavond in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellenavond in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellenavond in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND
cocktails maken vrijgezellenavond in Brussel, cocktails maken vrijgezellenavond in Antwerpen, cocktails maken vrijgezellenavond in Gent, cocktails maken vrijgezellenavond in Charleroi, cocktails maken vrijgezellenavond in Luik, cocktails maken vrijgezellenavond in Brugge, cocktails maken vrijgezellenavond in Namen, cocktails maken vrijgezellenavond in Leuven, cocktails maken vrijgezellenavond in Bergen, cocktails maken vrijgezellenavond in Mechelen, cocktails maken vrijgezellenavond in Aalst, cocktails maken vrijgezellenavond in La Louvière, cocktails maken vrijgezellenavond in Kortrijk, cocktails maken vrijgezellenavond in Hasselt, cocktails maken vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, cocktails maken vrijgezellenavond in Oostende, cocktails maken vrijgezellenavond in Doornik, cocktails maken vrijgezellenavond in Genk, cocktails maken vrijgezellenavond in Seraing, cocktails maken vrijgezellenavond in Roeselare.

NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE
cocktails maken vrijgezellenuitje in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellenuitje in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellenuitje in Den Haag, cocktails maken vrijgezellenuitje in Utrecht, cocktails maken vrijgezellenuitje in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellenuitje in Tilburg, cocktails maken vrijgezellenuitje in Groningen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Almere, cocktails maken vrijgezellenuitje in Breda, cocktails maken vrijgezellenuitje in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Enschede, cocktails maken vrijgezellenuitje in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellenuitje in Haarlem, cocktails maken vrijgezellenuitje in Arnhem, cocktails maken vrijgezellenuitje in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellenuitje in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellenuitje in Zaandam, cocktails maken vrijgezellenuitje in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellenuitje in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellenuitje in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE
cocktails maken vrijgezellenuitje in Brussel, cocktails maken vrijgezellenuitje in Antwerpen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Gent, cocktails maken vrijgezellenuitje in Charleroi, cocktails maken vrijgezellenuitje in Luik, cocktails maken vrijgezellenuitje in Brugge, cocktails maken vrijgezellenuitje in Namen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Leuven, cocktails maken vrijgezellenuitje in Bergen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Mechelen, cocktails maken vrijgezellenuitje in Aalst, cocktails maken vrijgezellenuitje in La Louvière, cocktails maken vrijgezellenuitje in Kortrijk, cocktails maken vrijgezellenuitje in Hasselt, cocktails maken vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken vrijgezellenuitje in Oostende, cocktails maken vrijgezellenuitje in Doornik, cocktails maken vrijgezellenuitje in Genk, cocktails maken vrijgezellenuitje in Seraing, cocktails maken vrijgezellenuitje in Roeselare.

NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE
cocktails maken groepsuitje in Amsterdam, cocktails maken groepsuitje in Rotterdam, cocktails maken groepsuitje in Den Haag, cocktails maken groepsuitje in Utrecht, cocktails maken groepsuitje in Eindhoven, cocktails maken groepsuitje in Tilburg, cocktails maken groepsuitje in Groningen, cocktails maken groepsuitje in Almere, cocktails maken groepsuitje in Breda, cocktails maken groepsuitje in Nijmegen, cocktails maken groepsuitje in Enschede, cocktails maken groepsuitje in Apeldoorn, cocktails maken groepsuitje in Haarlem, cocktails maken groepsuitje in Arnhem, cocktails maken groepsuitje in Amersfoort, cocktails maken groepsuitje in Zaanstad, cocktails maken groepsuitje in Zaandam, cocktails maken groepsuitje in Haarlemmermeer, cocktails maken groepsuitje in Hoofddorp, cocktails maken groepsuitje in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE
cocktails maken groepsuitje in Brussel, cocktails maken groepsuitje in Antwerpen, cocktails maken groepsuitje in Gent, cocktails maken groepsuitje in Charleroi, cocktails maken groepsuitje in Luik, cocktails maken groepsuitje in Brugge, cocktails maken groepsuitje in Namen, cocktails maken groepsuitje in Leuven, cocktails maken groepsuitje in Bergen, cocktails maken groepsuitje in Mechelen, cocktails maken groepsuitje in Aalst, cocktails maken groepsuitje in La Louvière, cocktails maken groepsuitje in Kortrijk, cocktails maken groepsuitje in Hasselt, cocktails maken groepsuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken groepsuitje in Oostende, cocktails maken groepsuitje in Doornik, cocktails maken groepsuitje in Genk, cocktails maken groepsuitje in Seraing, cocktails maken groepsuitje in Roeselare.

NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG
cocktails maken vrijgezellendag in Amsterdam, cocktails maken vrijgezellendag in Rotterdam, cocktails maken vrijgezellendag in Den Haag, cocktails maken vrijgezellendag in Utrecht, cocktails maken vrijgezellendag in Eindhoven, cocktails maken vrijgezellendag in Tilburg, cocktails maken vrijgezellendag in Groningen, cocktails maken vrijgezellendag in Almere, cocktails maken vrijgezellendag in Breda, cocktails maken vrijgezellendag in Nijmegen, cocktails maken vrijgezellendag in Enschede, cocktails maken vrijgezellendag in Apeldoorn, cocktails maken vrijgezellendag in Haarlem, cocktails maken vrijgezellendag in Arnhem, cocktails maken vrijgezellendag in Amersfoort, cocktails maken vrijgezellendag in Zaanstad, cocktails maken vrijgezellendag in Zaandam, cocktails maken vrijgezellendag in Haarlemmermeer, cocktails maken vrijgezellendag in Hoofddorp, cocktails maken vrijgezellendag in 's-Hertogenbosch.

BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG
cocktails maken vrijgezellendag in Brussel, cocktails maken vrijgezellendag in Antwerpen, cocktails maken vrijgezellendag in Gent, cocktails maken vrijgezellendag in Charleroi, cocktails maken vrijgezellendag in Luik, cocktails maken vrijgezellendag in Brugge, cocktails maken vrijgezellendag in Namen, cocktails maken vrijgezellendag in Leuven, cocktails maken vrijgezellendag in Bergen, cocktails maken vrijgezellendag in Mechelen, cocktails maken vrijgezellendag in Aalst, cocktails maken vrijgezellendag in La Louvière, cocktails maken vrijgezellendag in Kortrijk, cocktails maken vrijgezellendag in Hasselt, cocktails maken vrijgezellendag in Sint-Niklaas, cocktails maken vrijgezellendag in Oostende, cocktails maken vrijgezellendag in Doornik, cocktails maken vrijgezellendag in Genk, cocktails maken vrijgezellendag in Seraing, cocktails maken vrijgezellendag in Roeselare.