paaldansen workshop


Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Beringen? Laat Okapi Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Paaldansen workshop in Beringen?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Paaldansen in Beringen gedanst moet worden, maar onze workshop Paaldansen in Beringen is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Paaldansenworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Turnhout en Mol.

maar wil je de workshop Paaldansen houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Om de foto's van de paaldans workshop te bekijken klik op de foto

     

Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Paaldansenworkshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Paaldansen
Niet erotisch, wel sensationeel!

Oorsprong en achtergrond
Het paaldansen zoals wij dat nu kennen vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst in Canadese stripclubs verscheen. Jammer genoeg wordt paaldansen nog veel te vaak geassocieerd met erotiek. Maar paaldansen is vooral anders, uitdagend.

workshop_Paaldansen
Om de paaldans promotiefilm te bekijken klik op de foto

     

Inhoud van de workshop
Als eerste beginnen we met de warming up om de spieren lekker los te maken. De docente doet de verschillend oefeningen voor, waarna je ze zelf mag uitproberen. Op het programma staan verschillende draaien om de paal en aan het einde van de workshop is iedereen in staat om met een beetje hulp, ondersteboven in de paal te hangen.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Paaldansendocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Paaldans workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Paaldans in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Paaldansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Paaldansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Paaldansen workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben.

Diverse mogelijkheden voor de Paaldansen workshop:Mini- Paal dansenworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Paaldansen workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Paaldansenworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop paaldansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
VGZ_PAALDANSEN_BE
workshop paaldansen in Antwerpen, workshop paaldansen in Brussel, workshop paaldansen in Gent, workshop paaldansen in Brugge, workshop paaldansen in Leuven, workshop paaldansen in Mechelen, workshop paaldansen in Aalst, workshop paaldansen in Kortrijk, workshop paaldansen in Hasselt, workshop paaldansen in Turnhout, workshop paaldansen in Lochristi en workshop paaldansen in Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Paaldansen:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Paaldansen in Alblasserdam, Workshop Paaldansen in Albrandswaard, Workshop Paaldansen in Alphen aan den Rijn, Workshop Paaldansen in Barendrecht, Workshop Paaldansen in Bergambacht, Workshop Paaldansen in Bernisse, Workshop Paaldansen in Binnenmaas, Workshop Paaldansen in Bodegraven-Reeuwijk, Workshop Paaldansen in Boskoop, Workshop Paaldansen in Brielle, Workshop Paaldansen in Capelle aan den Ijssel, Workshop Paaldansen in Cromstrijen, Workshop Paaldansen in Delft, Workshop Paaldansen in Dirksland, Workshop Paaldansen in Dordrecht, Workshop Paaldansen in Giessenlanden, Workshop Paaldansen in Goedereede, Workshop Paaldansen in Gorinchem, Workshop Paaldansen in Gouda, Workshop Paaldansen in Graafstroom, Workshop Paaldansen in Den Haag, Workshop Paaldansen in Hardinxveld-Giessendam, Workshop Paaldansen in Hellevoetsluis, Workshop Paaldansen in Hendrik-Ido-Ambacht, Workshop Paaldansen in Hillegom, Workshop Paaldansen in Kaag en Braassem, Workshop Paaldansen in Katwijk, Workshop Paaldansen in Korendijk, Workshop Paaldansen in Krimpen aan den Ijssel, Workshop Paaldansen in Lansingerland, Workshop Paaldansen in Leerdam, Workshop Paaldansen in Leiden, Workshop Paaldansen in Leiderdorp, Workshop Paaldansen in Leidschendam-Voorburg, Workshop Paaldansen in Liesveld, Workshop Paaldansen in Lisse, Workshop Paaldansen in Maassluis, Workshop Paaldansen in Middelharnis, Workshop Paaldansen in Midden-Delfland, Workshop Paaldansen in Nederlek, Workshop Paaldansen in Nieuw-Lekkerland, Workshop Paaldansen in Nieuwkoop, Workshop Paaldansen in Noordwijk, Workshop Paaldansen in Noordwijkerhout, Workshop Paaldansen in Oegstgeest, Workshop Paaldansen in Oostflakkee, Workshop Paaldansen in Oud-Beijerland, Workshop Paaldansen in Ouderkerk, Workshop Paaldansen in Papendrecht, Workshop Paaldansen in Pijnacker-Nootdorp, Workshop Paaldansen in Ridderkerk, Workshop Paaldansen in Rijnwoude, Workshop Paaldansen in Rijswijk, Workshop Paaldansen in Rotterdam, Workshop Paaldansen in Schiedam, Workshop Paaldansen in Schoonhoven, Workshop Paaldansen in Sliedrecht, Workshop Paaldansen in Spijkenisse, Workshop Paaldansen in Strijen, Workshop Paaldansen in Teylingen, Workshop Paaldansen in Vlaardingen, Workshop Paaldansen in Vlist, Workshop Paaldansen in Voorschoten, Workshop Paaldansen in Waddinxveen, Workshop Paaldansen in Wassenaar, Workshop Paaldansen in Westland, Workshop Paaldansen in Westvoorne, Workshop Paaldansen in Zederik, Workshop Paaldansen in Zoetermeer, Workshop Paaldansen in Zoeterwoude, Workshop Paaldansen in Zuidplas, Workshop Paaldansen in Zwijndrecht, Workshop Paaldansen in Aalsmeer, Workshop Paaldansen in Alkmaar, Workshop Paaldansen in Amstelveen, Workshop Paaldansen in Amsterdam, Workshop Paaldansen in Anna Paulowna, Workshop Paaldansen in Beemster, Workshop Paaldansen in Bergen, Workshop Paaldansen in Beverwijk, Workshop Paaldansen in Blaricum, Workshop Paaldansen in Bloemendaal, Workshop Paaldansen in Bussum, Workshop Paaldansen in Castricum, Workshop Paaldansen in Den Helder, Workshop Paaldansen in Diemen, Workshop Paaldansen in Drechterland, Workshop Paaldansen in Edam-Volendam, Workshop Paaldansen in Enkhuizen, Workshop Paaldansen in Graft-De Rijp, Workshop Paaldansen in Haarlem, Workshop Paaldansen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Workshop Paaldansen in Haarlemmermeer, Workshop Paaldansen in Harenkarspel, Workshop Paaldansen in Heemskerk, Workshop Paaldansen in Heemstede, Workshop Paaldansen in Heerhugowaard, Workshop Paaldansen in Heiloo, Workshop Paaldansen in Hilversum, Workshop Paaldansen in Hoorn, Workshop Paaldansen in Huizen, Workshop Paaldansen in Koggenland, Workshop Paaldansen in Landsmeer, Workshop Paaldansen in Langedijk, Workshop Paaldansen in Laren, Workshop Paaldansen in Medemblik, Workshop Paaldansen in Muiden, Workshop Paaldansen in Naarden, Workshop Paaldansen in Niedorp, Workshop Paaldansen in Oostzaan, Workshop Paaldansen in Opmeer, Workshop Paaldansen in Ouder-Amstel, Workshop Paaldansen in Purmerend, Workshop Paaldansen in Schagen, Workshop Paaldansen in Schermer, Workshop Paaldansen in Stede Broec, Workshop Paaldansen in Texel, Workshop Paaldansen in Uitgeest, Workshop Paaldansen in Uithoorn, Workshop Paaldansen in Velsen, Workshop Paaldansen in Waterland, Workshop Paaldansen in Weesp, Workshop Paaldansen in Wieringen, Workshop Paaldansen in Wieringermeer, Workshop Paaldansen in Wijdemeren, Workshop Paaldansen in Wormerland, Workshop Paaldansen in Zaanstad, Workshop Paaldansen in Zandvoort, Workshop Paaldansen in Zeevang, Workshop Paaldansen in Zijpe, Workshop Paaldansen in 's-Hertogenbosch, Workshop Paaldansen in Aalburg, Workshop Paaldansen in Alphen-Chaam, Workshop Paaldansen in Asten, Workshop Paaldansen in Baarle-Nassau, Workshop Paaldansen in Bergeijk, Workshop Paaldansen in Bergen op Zoom, Workshop Paaldansen in Bernheze, Workshop Paaldansen in Best, Workshop Paaldansen in Bladel, Workshop Paaldansen in Boekel, Workshop Paaldansen in Boxmeer, Workshop Paaldansen in Boxtel, Workshop Paaldansen in Breda, Workshop Paaldansen in Cranendonck, Workshop Paaldansen in Cuijk, Workshop Paaldansen in Deurne, Workshop Paaldansen in Dongen, Workshop Paaldansen in Drimmelen, Workshop Paaldansen in Eersel, Workshop Paaldansen in Eindhoven, Workshop Paaldansen in Etten-Leur, Workshop Paaldansen in Geertruidenberg, Workshop Paaldansen in Geldrop-Mierlo, Workshop Paaldansen in Gemert-Bakel, Workshop Paaldansen in Gilze en Rijen, Workshop Paaldansen in Goirle, Workshop Paaldansen in Grave, Workshop Paaldansen in Haaren, Workshop Paaldansen in Halderberge, Workshop Paaldansen in Heeze-Leende, Workshop Paaldansen in Helmond, Workshop Paaldansen in Heusden, Workshop Paaldansen in Hilvarenbeek, Workshop Paaldansen in Laarbeek, Workshop Paaldansen in Landerd, Workshop Paaldansen in Loon op Zand, Workshop Paaldansen in Maasdonk, Workshop Paaldansen in Mill en Sint Hubert, Workshop Paaldansen in Moerdijk, Workshop Paaldansen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Workshop Paaldansen in Oirschot, Workshop Paaldansen in Oisterwijk, Workshop Paaldansen in Oosterhout, Workshop Paaldansen in Oss, Workshop Paaldansen in Reusel-De Mierden, Workshop Paaldansen in Roosendaal, Workshop Paaldansen in Rucphen, Workshop Paaldansen in Schijndel, Workshop Paaldansen in Sint Anthonis, Workshop Paaldansen in Sint-Michielsgestel, Workshop Paaldansen in Sint-Oedenrode, Workshop Paaldansen in Someren, Workshop Paaldansen in Son en Breugel, Workshop Paaldansen in Steenbergen, Workshop Paaldansen in Tilburg, Workshop Paaldansen in Uden, Workshop Paaldansen in Valkenswaard, Workshop Paaldansen in Veghel, Workshop Paaldansen in Veldhoven, Workshop Paaldansen in Vught, Workshop Paaldansen in Waalre, Workshop Paaldansen in Waalwijk, Workshop Paaldansen in Werkendam, Workshop Paaldansen in Woensdrecht, Workshop Paaldansen in Woudrichem, Workshop Paaldansen in Zundert, Workshop Paaldansen in Almelo, Workshop Paaldansen in Borne, Workshop Paaldansen in Dalfsen, Workshop Paaldansen in Dinkelland, Workshop Paaldansen in Deventer, Workshop Paaldansen in Enschede, Workshop Paaldansen in Haaksbergen, Workshop Paaldansen in Hardenberg, Workshop Paaldansen in Hellendoorn, Workshop Paaldansen in Hengelo, Workshop Paaldansen in Hof van Twente, Workshop Paaldansen in Kampen, Workshop Paaldansen in Losser, Workshop Paaldansen in Oldenzaal, Workshop Paaldansen in Olst-Wijhe, Workshop Paaldansen in Ommen, Workshop Paaldansen in Raalte, Workshop Paaldansen in Rijssen-Holten, Workshop Paaldansen in Staphorst, Workshop Paaldansen in Steenwijkerland, Workshop Paaldansen in Tubbergen, Workshop Paaldansen in Twenterand, Workshop Paaldansen in Wierden, Workshop Paaldansen in Zwartewaterland, Workshop Paaldansen in Zwolle, Workshop Paaldansen in Almere, Workshop Paaldansen in Dronten, Workshop Paaldansen in Lelystad, Workshop Paaldansen in Noordoostpolder, Workshop Paaldansen in Urk, Workshop Paaldansen in Zeewolde, Workshop Paaldansen in Axel, Workshop Paaldansen in Borsele, Workshop Paaldansen in Goes, Workshop Paaldansen in Hulst, Workshop Paaldansen in Kapelle, Workshop Paaldansen in Middelburg, Workshop Paaldansen in Noord-Beveland, Workshop Paaldansen in Oost-Souburg, Workshop Paaldansen in Reimerswaal, Workshop Paaldansen in Schouwen-Duiveland, Workshop Paaldansen in Sluis, Workshop Paaldansen in Terneuzen, Workshop Paaldansen in Tholen, Workshop Paaldansen in Veere, Workshop Paaldansen in Vlissingen, Workshop Paaldansen in Zierikzee, Workshop Paaldansen in Beek, Workshop Paaldansen in Beesel, Workshop Paaldansen in Bergen, Workshop Paaldansen in Brunssum, Workshop Paaldansen in Echt-Susteren, Workshop Paaldansen in Eijsden-Margraten, Workshop Paaldansen in Gennep, Workshop Paaldansen in Gulpen-Wittem, Workshop Paaldansen in Heerlen, Workshop Paaldansen in Horst aan de Maas, Workshop Paaldansen in Kerkrade, Workshop Paaldansen in Landgraaf, Workshop Paaldansen in Leudal, Workshop Paaldansen in Maasgouw, Workshop Paaldansen in Maastricht, Workshop Paaldansen in Meerssen, Workshop Paaldansen in Mook en Middelaar, Workshop Paaldansen in Nederweert, Workshop Paaldansen in Nuth, Workshop Paaldansen in Onderbanken, Workshop Paaldansen in Peel en Maas, Workshop Paaldansen in Roerdalen, Workshop Paaldansen in Roermond, Workshop Paaldansen in Schinnen, Workshop Paaldansen in Simpelveld, Workshop Paaldansen in Sittard-Geleen, Workshop Paaldansen in Stein, Workshop Paaldansen in Vaals, Workshop Paaldansen in Valkenburg aan de Geul, Workshop Paaldansen in Venlo, Workshop Paaldansen in Venray, Workshop Paaldansen in Voerendaal, Workshop Paaldansen in Weert, Workshop Paaldansen in Abcoude, Workshop Paaldansen in Amersfoort, Workshop Paaldansen in Bunnik, Workshop Paaldansen in Bunschoten, Workshop Paaldansen in De Bilt, Workshop Paaldansen in De Ronde Venen, Workshop Paaldansen in Eemnes, Workshop Paaldansen in Renswoude, Workshop Paaldansen in Rhenen, Workshop Paaldansen in Soest, Workshop Paaldansen in Stichtse Vecht, Workshop Paaldansen in Utrecht, Workshop Paaldansen in Utrechtse Heuvelrug, Workshop Paaldansen in Houten, Workshop Paaldansen in Ijsselstein, Workshop Paaldansen in Leusden, Workshop Paaldansen in Lopik, Workshop Paaldansen in Montfoort, Workshop Paaldansen in Nieuwegein, Workshop Paaldansen in Oudewater, Workshop Paaldansen in Veenendaal, Workshop Paaldansen in Vianen, Workshop Paaldansen in Wijk bij Duurstede, Workshop Paaldansen in Woerden, Workshop Paaldansen in Woudenberg, Workshop Paaldansen in Zeist, Workshop Paaldansen in Achterberg, Workshop Paaldansen in Achterwetering, Workshop Paaldansen in Achthoven, Workshop Paaldansen in Amerongen, Workshop Paaldansen in Austerlitz, Workshop Paaldansen in Baambrugge, Workshop Paaldansen in Baarn, Workshop Paaldansen in Benschop, Workshop Paaldansen in Spakenburg, Workshop Paaldansen in De Birkt, Workshop Paaldansen in Bilthoven, Workshop Paaldansen in Blokland, Workshop Paaldansen in Bosch en Duin, Workshop Paaldansen in Breudijk, Workshop Paaldansen in Breukelen, Workshop Paaldansen in Buurtsdijk, Workshop Paaldansen in Cabauw, Workshop Paaldansen in Cattenbroek, Workshop Paaldansen in Cothen, Workshop Paaldansen in Den Dolder, Workshop Paaldansen in Diemerbroek, Workshop Paaldansen in Doorn, Workshop Paaldansen in Driebergen, Workshop Paaldansen in Rijsenburg, Workshop Paaldansen in Achtkarspelen, Workshop Paaldansen in Ameland, Workshop Paaldansen in Het Bildt, Workshop Paaldansen in Boornsterhem, Workshop Paaldansen in Dantumadeel, Workshop Paaldansen in Dongeradeel, Workshop Paaldansen in Ferwerderadeel, Workshop Paaldansen in Franekeradeel, Workshop Paaldansen in Gaasterland-Sloten, Workshop Paaldansen in Harlingen, Workshop Paaldansen in Heerenveen, Workshop Paaldansen in Kollumerland en Nieuwkruisland, Workshop Paaldansen in Leeuwarden, Workshop Paaldansen in Leeuwarderadeel, Workshop Paaldansen in Lemsterland, Workshop Paaldansen in Littenseradeel, Workshop Paaldansen in Menaldumadeel, Workshop Paaldansen in Ooststellingwerf, Workshop Paaldansen in Opsterland, Workshop Paaldansen in Schiermonnikoog, Workshop Paaldansen in Skarsterlân, Workshop Paaldansen in Smallingerland, Workshop Paaldansen in Súdwest-Fryslân, Workshop Paaldansen in Terschelling, Workshop Paaldansen in Tietjerksteradeel, Workshop Paaldansen in Vlieland, Workshop Paaldansen in Weststellingwerf, Workshop Paaldansen in Aalten, Workshop Paaldansen in Apeldoorn, Workshop Paaldansen in Arnhem, Workshop Paaldansen in Barneveld, Workshop Paaldansen in Berkelland, Workshop Paaldansen in Beuningen, Workshop Paaldansen in Bronckhorst, Workshop Paaldansen in Brummen, Workshop Paaldansen in Buren, Workshop Paaldansen in Culemborg, Workshop Paaldansen in Doesburg, Workshop Paaldansen in Doetinchem, Workshop Paaldansen in Druten, Workshop Paaldansen in Duiven, Workshop Paaldansen in Ede, Workshop Paaldansen in Elburg, Workshop Paaldansen in Epe, Workshop Paaldansen in Ermelo, Workshop Paaldansen in Geldermalsen, Workshop Paaldansen in Groesbeek, Workshop Paaldansen in Harderwijk, Workshop Paaldansen in Hattem, Workshop Paaldansen in Heerde, Workshop Paaldansen in Heumen, Workshop Paaldansen in Lingewaal, Workshop Paaldansen in Lingewaard, Workshop Paaldansen in Lochem, Workshop Paaldansen in Maasdriel, Workshop Paaldansen in Millingen aan de Rijn, Workshop Paaldansen in Montferland, Workshop Paaldansen in Neder-Betuwe, Workshop Paaldansen in Neerijnen, Workshop Paaldansen in Nijkerk, Workshop Paaldansen in Nijmegen, Workshop Paaldansen in Nunspeet, Workshop Paaldansen in Oldebroek, Workshop Paaldansen in Oost Gelre, Workshop Paaldansen in Oude Ijsselstreek, Workshop Paaldansen in Overbetuwe, Workshop Paaldansen in Putten, Workshop Paaldansen in Renkum, Workshop Paaldansen in Rheden, Workshop Paaldansen in Rijnwaarden, Workshop Paaldansen in Rozendaal, Workshop Paaldansen in Scherpenzeel, Workshop Paaldansen in Tiel, Workshop Paaldansen in Ubbergen, Workshop Paaldansen in Voorst, Workshop Paaldansen in Wageningen, Workshop Paaldansen in West Maas en Waal, Workshop Paaldansen in Westervoort, Workshop Paaldansen in Wijchen, Workshop Paaldansen in Winterswijk, Workshop Paaldansen in Zaltbommel, Workshop Paaldansen in Zevenaar, Workshop Paaldansen in Zutphen, Workshop Paaldansen in Aa en Hunze, Workshop Paaldansen in Assen, Workshop Paaldansen in Borger-Odoorn, Workshop Paaldansen in Coevorden, Workshop Paaldansen in Emmen, Workshop Paaldansen in Hoogeveen, Workshop Paaldansen in Meppel, Workshop Paaldansen in Midden-Drenthe, Workshop Paaldansen in Noordenveld, Workshop Paaldansen in Tynaarlo, Workshop Paaldansen in Westerveld, Workshop Paaldansen in De Wolden.

Workshop Paaldansen in Brussel, Workshop Paaldansen in Gent, Workshop Paaldansen in Brugge, Workshop Paaldansen in Bergen, Workshop Paaldansen in Leuven, Workshop Paaldansen in Mechelen, Workshop Paaldansen in Aalst, Workshop Paaldansen in Kortrijk, Workshop Paaldansen in Hasselt, Workshop Paaldansen in Sint-Niklaas, Workshop Paaldansen in Oostende, Workshop Paaldansen in Genk, Workshop Paaldansen in Doornik, Workshop Paaldansen in Turnhout, Workshop Paaldansen in Geel, Workshop Paaldansen in Roeselare, Workshop Paaldansen in Moeskroen, Workshop Paaldansen in Lokeren, Workshop Paaldansen in Sint-Truiden, Workshop Paaldansen in Herentals, Workshop Paaldansen in Hoogstraten, Workshop Paaldansen in Lier, Workshop Paaldansen in Mechelen, Workshop Paaldansen in Mortsel, Workshop Paaldansen in Turnhout, Workshop Paaldansen in Aartselaar, Workshop Paaldansen in Antwerpen, Workshop Paaldansen in Arendonk, Workshop Paaldansen in Baarle-Hertog, Workshop Paaldansen in Balen, Workshop Paaldansen in Beerse, Workshop Paaldansen in Berlaar, Workshop Paaldansen in Boechout, Workshop Paaldansen in Bonheiden, Workshop Paaldansen in Boom, Workshop Paaldansen in Bornem, Workshop Paaldansen in Borsbeek, Workshop Paaldansen in Brasschaat, Workshop Paaldansen in Brecht, Workshop Paaldansen in Dessel, Workshop Paaldansen in Duffel, Workshop Paaldansen in Edegem, Workshop Paaldansen in Essen, Workshop Paaldansen in Geel, Workshop Paaldansen in Grobbendonk, Workshop Paaldansen in Heist-op-den-Berg, Workshop Paaldansen in Hemiksem, Workshop Paaldansen in Herentals, Workshop Paaldansen in Herenthout, Workshop Paaldansen in Herselt, Workshop Paaldansen in Hoogstraten, Workshop Paaldansen in Hove, Workshop Paaldansen in Hulshout, Workshop Paaldansen in Kalmthout, Workshop Paaldansen in Kapellen, Workshop Paaldansen in Kasterlee, Workshop Paaldansen in Kontich, Workshop Paaldansen in Laakdal, Workshop Paaldansen in Lier, Workshop Paaldansen in Lille, Workshop Paaldansen in Lint, Workshop Paaldansen in Malle, Workshop Paaldansen in Mechelen, Workshop Paaldansen in Meerhout, Workshop Paaldansen in Merksplas, Workshop Paaldansen in Mol, Workshop Paaldansen in Mortsel, Workshop Paaldansen in Niel, Workshop Paaldansen in Nijlen, Workshop Paaldansen in Olen, Workshop Paaldansen in Oud-Turnhout, Workshop Paaldansen in Putte, Workshop Paaldansen in Puurs, Workshop Paaldansen in Ranst, Workshop Paaldansen in Ravels, Workshop Paaldansen in Retie, Workshop Paaldansen in Rijkevorsel, Workshop Paaldansen in Rumst, Workshop Paaldansen in Schelle, Workshop Paaldansen in Schilde, Workshop Paaldansen in Schoten, Workshop Paaldansen in Sint-Amands, Workshop Paaldansen in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Paaldansen in Stabroek, Workshop Paaldansen in Turnhout, Workshop Paaldansen in Vorselaar, Workshop Paaldansen in Vosselaar, Workshop Paaldansen in Westerlo, Workshop Paaldansen in Wijnegem, Workshop Paaldansen in Willebroek, Workshop Paaldansen in Wommelgem, Workshop Paaldansen in Wuustwezel, Workshop Paaldansen in Zandhoven, Workshop Paaldansen in Zoersel, Workshop Paaldansen in Zwijndrecht, Workshop Paaldansen in Gent, Workshop Paaldansen in Brussel, Workshop Paaldansen in Brugge, Workshop Paaldansen in Leuven, Workshop Paaldansen in Aalst, Workshop Paaldansen in Kortrijk, Workshop Paaldansen in Hasselt, Workshop Paaldansen in Sint-Niklaas, Workshop Paaldansen in Oostende, Workshop Paaldansen in Genk, Workshop Paaldansen in Doornik, Workshop Paaldansen in Roeselare, Workshop Paaldansen in Moeskroen, Workshop Paaldansen in Lokeren, Workshop Paaldansen in Sint-Truiden, Workshop Paaldansen in Mariakerke, Workshop Paaldansen in Drongen, Workshop Paaldansen in Wondelgem, Workshop Paaldansen in Sint-Amandsberg, Workshop Paaldansen in Oostakker, Workshop Paaldansen in Ledeberg, Workshop Paaldansen in Gentbrugge, Workshop Paaldansen in Afsnee, Workshop Paaldansen in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Paaldansen in Zwijnaarde, Workshop Paaldansen in Wachtebeke, Workshop Paaldansen in Lochristi, Workshop Paaldansen in Destelbergen, Workshop Paaldansen in Melle, Workshop Paaldansen in Merelbeke, Workshop Paaldansen in Heusden, Workshop Paaldansen in Zevergem, Workshop Paaldansen in De Pinte, Workshop Paaldansen in Sint-Martens-Latem, Workshop Paaldansen in Sint-Martens-Leerne, Workshop Paaldansen in Deinze, Workshop Paaldansen in Vosselare, Workshop Paaldansen in Nevele, Workshop Paaldansen in Landegem, Workshop Paaldansen in Merendree, Workshop Paaldansen in Alken, Workshop Paaldansen in As, Workshop Paaldansen in Beringen, Workshop Paaldansen in Bilzen, Workshop Paaldansen in Bocholt, Workshop Paaldansen in Borgloon, Workshop Paaldansen in Bree, Workshop Paaldansen in Diepenbeek, Workshop Paaldansen in Dilsen-Stokkem, Workshop Paaldansen in Genk, Workshop Paaldansen in Gingelom, Workshop Paaldansen in Halen, Workshop Paaldansen in Ham, Workshop Paaldansen in Hamont-Achel, Workshop Paaldansen in Hechtel-Eksel, Workshop Paaldansen in Heers, Workshop Paaldansen in Herk-de-Stad, Workshop Paaldansen in Herstappe, Workshop Paaldansen in Heusden-Zolder, Workshop Paaldansen in Hoeselt, Workshop Paaldansen in Houthalen-Helchteren, Workshop Paaldansen in Kinrooi, Workshop Paaldansen in Kortessem, Workshop Paaldansen in Lanaken, Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in , Workshop Paaldansen in Leopoldsburg, Workshop Paaldansen in Lommel, Workshop Paaldansen in Lummen, Workshop Paaldansen in Maaseik, Workshop Paaldansen in Maasmechelen, Workshop Paaldansen in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Paaldansen in Neerpelt, Workshop Paaldansen in Nieuwerkerken, Workshop Paaldansen in Opglabbeek, Workshop Paaldansen in Overpelt, Workshop Paaldansen in Peer, Workshop Paaldansen in Riemst, Workshop Paaldansen in Sint-Truiden, Workshop Paaldansen in Tessenderlo, Workshop Paaldansen in Tongeren, Workshop Paaldansen in Voeren, Workshop Paaldansen in Wellen, Workshop Paaldansen in Zonhoven, Workshop Paaldansen in Zutendaal, Workshop Paaldansen in Aarschot, Workshop Paaldansen in Affligem, Workshop Paaldansen in Asse, Workshop Paaldansen in Beersel, Workshop Paaldansen in Begijnendijk, Workshop Paaldansen in Bekkevoort, Workshop Paaldansen in Bertem, Workshop Paaldansen in Bever, Workshop Paaldansen in Bierbeek, Workshop Paaldansen in Boortmeerbeek, Workshop Paaldansen in Boutersem, Workshop Paaldansen in Diest, Workshop Paaldansen in Dilbeek, Workshop Paaldansen in Drogenbos, Workshop Paaldansen in Galmaarden, Workshop Paaldansen in Geetbets, Workshop Paaldansen in Glabbeek, Workshop Paaldansen in Gooik, Workshop Paaldansen in Grimbergen, Workshop Paaldansen in Haacht, Workshop Paaldansen in Halle, Workshop Paaldansen in Herent, Workshop Paaldansen in Herne, Workshop Paaldansen in Hoegaarden, Workshop Paaldansen in Hoeilaart, Workshop Paaldansen in Holsbeek, Workshop Paaldansen in Huldenberg, Workshop Paaldansen in Kampenhout, Workshop Paaldansen in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Paaldansen in Keerbergen, Workshop Paaldansen in Kortenaken, Workshop Paaldansen in Kortenberg, Workshop Paaldansen in Kraainem, Workshop Paaldansen in Landen, Workshop Paaldansen in Lennik, Workshop Paaldansen in Liedekerke, Workshop Paaldansen in Linkebeek, Workshop Paaldansen in Linter, Workshop Paaldansen in Londerzeel, Workshop Paaldansen in Lubbeek, Workshop Paaldansen in Machelen, Workshop Paaldansen in Meise, Workshop Paaldansen in Merchtem, Workshop Paaldansen in Opwijk, Workshop Paaldansen in Oud-Heverlee, Workshop Paaldansen in Overijse, Workshop Paaldansen in Pepingen, Workshop Paaldansen in Roosdaal, Workshop Paaldansen in Rotselaar, Workshop Paaldansen in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Paaldansen in Sint-Genesius-Rode, Workshop Paaldansen in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Paaldansen in Steenokkerzeel, Workshop Paaldansen in Ternat, Workshop Paaldansen in Tervuren, Workshop Paaldansen in Tielt-Winge, Workshop Paaldansen in Tienen, Workshop Paaldansen in Tremelo, Workshop Paaldansen in Vilvoorde, Workshop Paaldansen in Wemmel, Workshop Paaldansen in Wezembeek-Oppem, Workshop Paaldansen in Zaventem, Workshop Paaldansen in Zemst, Workshop Paaldansen in Zoutleeuw, Workshop Paaldansen in Alveringem, Workshop Paaldansen in Anzegem, Workshop Paaldansen in Ardooie, Workshop Paaldansen in Avelgem, Workshop Paaldansen in Beernem, Workshop Paaldansen in Blankenberge, Workshop Paaldansen in Bredene, Workshop Paaldansen in Damme, Workshop Paaldansen in De Haan, Workshop Paaldansen in De Panne, Workshop Paaldansen in Deerlijk, Workshop Paaldansen in Dentergem, Workshop Paaldansen in Diksmuide, Workshop Paaldansen in Gistel, Workshop Paaldansen in Harelbeke, Workshop Paaldansen in Heuvelland, Workshop Paaldansen in Hooglede, Workshop Paaldansen in Houthulst, Workshop Paaldansen in Ichtegem, Workshop Paaldansen in Ieper, Workshop Paaldansen in Ingelmunster, Workshop Paaldansen in Izegem, Workshop Paaldansen in Jabbeke, Workshop Paaldansen in Knokke-Heist, Workshop Paaldansen in Koekelare, Workshop Paaldansen in Koksijde, Workshop Paaldansen in Kortemark, Workshop Paaldansen in Kortrijk, Workshop Paaldansen in Kuurne, Workshop Paaldansen in Langemark-Poelkapelle, Workshop Paaldansen in Ledegem, Workshop Paaldansen in Lendelede, Workshop Paaldansen in Lichtervelde, Workshop Paaldansen in Lo-Reninge, Workshop Paaldansen in Menen, Workshop Paaldansen in Mesen, Workshop Paaldansen in Meulebeke, Workshop Paaldansen in Middelkerke, Workshop Paaldansen in Moorslede, Workshop Paaldansen in Nieuwpoort, Workshop Paaldansen in Oostende, Workshop Paaldansen in Oostkamp, Workshop Paaldansen in Oostrozebeke, Workshop Paaldansen in Oudenburg, Workshop Paaldansen in Pittem, Workshop Paaldansen in Poperinge, Workshop Paaldansen in Roeselare, Workshop Paaldansen in Ruiselede, Workshop Paaldansen in Spiere-Helkijn, Workshop Paaldansen in Staden, Workshop Paaldansen in Tielt, Workshop Paaldansen in Torhout, Workshop Paaldansen in Veurne, Workshop Paaldansen in Vleteren, Workshop Paaldansen in Waregem, Workshop Paaldansen in Wervik, Workshop Paaldansen in Wevelgem, Workshop Paaldansen in Wielsbeke, Workshop Paaldansen in Wingene, Workshop Paaldansen in Zedelgem, Workshop Paaldansen in Zonnebeke, Workshop Paaldansen in Zuienkerke, Workshop Paaldansen in Zwevegem, Workshop Paaldansen in Aarlen, Workshop Paaldansen in Attert, Workshop Paaldansen in Aubange, Workshop Paaldansen in Bastenaken, Workshop Paaldansen in Bertogne, Workshop Paaldansen in Bertrix, Workshop Paaldansen in Bouillon, Workshop Paaldansen in Chiny, Workshop Paaldansen in Daverdisse, Workshop Paaldansen in Durbuy, Workshop Paaldansen in Érezée, Workshop Paaldansen in Étalle, Workshop Paaldansen in Fauvillers, Workshop Paaldansen in Florenville, Workshop Paaldansen in Gouvy, Workshop Paaldansen in Habay, Workshop Paaldansen in Herbeumont, Workshop Paaldansen in Hotton, Workshop Paaldansen in Houffalize, Workshop Paaldansen in La Roche-en-Ardenne, Workshop Paaldansen in Léglise, Workshop Paaldansen in Libin, Workshop Paaldansen in Libramont-Chevigny, Workshop Paaldansen in Manhay, Workshop Paaldansen in Marche-en-Famenne, Workshop Paaldansen in Martelange, Workshop Paaldansen in Meix-devant-Virton, Workshop Paaldansen in Messancy, Workshop Paaldansen in Musson, Workshop Paaldansen in Nassogne, Workshop Paaldansen in Neufchâteau, Workshop Paaldansen in Paliseul, Workshop Paaldansen in Rendeux, Workshop Paaldansen in Rouvroy, Workshop Paaldansen in Sainte-Ode, Workshop Paaldansen in Saint-Hubert, Workshop Paaldansen in Saint-Léger, Workshop Paaldansen in Tellin, Workshop Paaldansen in Tenneville, Workshop Paaldansen in Tintigny, Workshop Paaldansen in Vaux-sur-Sûre, Workshop Paaldansen in Vielsalm, Workshop Paaldansen in Virton, Workshop Paaldansen in Wellin.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VGZ_PAALDANSEN_BE
workshop paaldansen in Antwerpen, workshop paaldansen in Brussel, workshop paaldansen in Gent, workshop paaldansen in Brugge, workshop paaldansen in Leuven, workshop paaldansen in Mechelen, workshop paaldansen in Aalst, workshop paaldansen in Kortrijk, workshop paaldansen in Hasselt, workshop paaldansen in Turnhout, workshop paaldansen in Lochristi en workshop paaldansen in Mol. workshop paaldansen in Beringen, workshop paaldansen in Bilzen, workshop paaldansen in Bocholt, workshop paaldansen in Borgloon, workshop paaldansen in Bree, workshop paaldansen in Diepenbeek, workshop paaldansen in Dilsen, workshop paaldansen in Genk,