buikdans workshop


Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Okapi Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Okapi Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Buikdans?

Met onze Buikdans workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Buikdans.

Onze Buikdans dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol.

maar wil je de workshop Oriëntaalse buikdans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België.Wil je iets echt origineels, dan heeft Okapi Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Oriëntaalse buikdans workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.


Beschrijving workshop Buikdans dans
Sensuele heupbewegingen–Sierlijkheid– Verleidelijk–Body isolation-Expressief

Oorsprong en achtergrond
Wie aan oosterse dans denkt, denkt aan buikdansen! In het Midden-Oosten is een dans die niet alleen door vrouwen maar ook door mannen wordt gedanst. Vijfduizend jaar geleden werden deze dansen al beoefend in het oude Egypte. Eerst werd er alleen bij gezongen en met de handen geklapt, later kwamen er meer instrumenten bij, zoals trommels en fluiten. Van origine waren deze oosterse dansen religieuze tempeldansen. Later verloren ze hun religieuze connectie en werden ze vooral gebruikt om feesten op te vrolijken. Ook waren er in iedere harem buikdanseressen. Deze vrouwen dansten naakt, met alleen een heupgordel met houten kralen.
Buikdansen is een isolatiedans: het is een dans die bestaat uit het onafhankelijk bewegen van lichaamsdelen. Je hoofd beweegt los van je schouders, en je heupen afgezonderd van je bovenlijf. Bij ons in het Westen is de Egyptische stijl het bekendst. Het Arabische woord voor buikdans is ‘raqs sharki’ en is verdeeld in drie groepen: de sha’abi, de baladi en de klassieke dans. De basisheupbewegingen lijken op elkaar en improvisatie is altijd een belangrijk onderdeel. De buikdanseressen worden begeleid door muzikanten met fluiten, trommels en luiten, en dragen prachtige kostuums met flonkerende pailletten en parelkettingen.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Buikdans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van orientalmuziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Een danspartner is niet nodig.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Buikdans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Buikdans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Buikdans met evt een heerlijk diner naar keuze:
Het vrijgezellenfeest is pas compleet als je de workshop Buikdans afrondt met een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf 50 euro,- . Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Buikdans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Buikdans workshop:
Mini- Buikdans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een kleine eenvoudige Buikdans choreografie.

Super- Buikdans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een wat uitgebreid Buikdans choreografie.

Luxe- Buikdans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een complexe Buikdans choreografie.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Buikdans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in Nederland en België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

In Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Okapi Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Buikdans:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Buikdans in Alblasserdam, Workshop Buikdans in Albrandswaard, Workshop Buikdans in Alphen aan den Rijn, Workshop Buikdans in Barendrecht, Workshop Buikdans in Bergambacht, Workshop Buikdans in Bernisse, Workshop Buikdans in Binnenmaas, Workshop Buikdans in Bodegraven-Reeuwijk, Workshop Buikdans in Boskoop, Workshop Buikdans in Brielle, Workshop Buikdans in Capelle aan den Ijssel, Workshop Buikdans in Cromstrijen, Workshop Buikdans in Delft, Workshop Buikdans in Dirksland, Workshop Buikdans in Dordrecht, Workshop Buikdans in Giessenlanden, Workshop Buikdans in Goedereede, Workshop Buikdans in Gorinchem, Workshop Buikdans in Gouda, Workshop Buikdans in Graafstroom, Workshop Buikdans in Den Haag, Workshop Buikdans in Hardinxveld-Giessendam, Workshop Buikdans in Hellevoetsluis, Workshop Buikdans in Hendrik-Ido-Ambacht, Workshop Buikdans in Hillegom, Workshop Buikdans in Kaag en Braassem, Workshop Buikdans in Katwijk, Workshop Buikdans in Korendijk, Workshop Buikdans in Krimpen aan den Ijssel, Workshop Buikdans in Lansingerland, Workshop Buikdans in Leerdam, Workshop Buikdans in Leiden, Workshop Buikdans in Leiderdorp, Workshop Buikdans in Leidschendam-Voorburg, Workshop Buikdans in Liesveld, Workshop Buikdans in Lisse, Workshop Buikdans in Maassluis, Workshop Buikdans in Middelharnis, Workshop Buikdans in Midden-Delfland, Workshop Buikdans in Nederlek, Workshop Buikdans in Nieuw-Lekkerland, Workshop Buikdans in Nieuwkoop, Workshop Buikdans in Noordwijk, Workshop Buikdans in Noordwijkerhout, Workshop Buikdans in Oegstgeest, Workshop Buikdans in Oostflakkee, Workshop Buikdans in Oud-Beijerland, Workshop Buikdans in Ouderkerk, Workshop Buikdans in Papendrecht, Workshop Buikdans in Pijnacker-Nootdorp, Workshop Buikdans in Ridderkerk, Workshop Buikdans in Rijnwoude, Workshop Buikdans in Rijswijk, Workshop Buikdans in Rotterdam, Workshop Buikdans in Schiedam, Workshop Buikdans in Schoonhoven, Workshop Buikdans in Sliedrecht, Workshop Buikdans in Spijkenisse, Workshop Buikdans in Strijen, Workshop Buikdans in Teylingen, Workshop Buikdans in Vlaardingen, Workshop Buikdans in Vlist, Workshop Buikdans in Voorschoten, Workshop Buikdans in Waddinxveen, Workshop Buikdans in Wassenaar, Workshop Buikdans in Westland, Workshop Buikdans in Westvoorne, Workshop Buikdans in Zederik, Workshop Buikdans in Zoetermeer, Workshop Buikdans in Zoeterwoude, Workshop Buikdans in Zuidplas, Workshop Buikdans in Zwijndrecht, Workshop Buikdans in Aalsmeer, Workshop Buikdans in Alkmaar, Workshop Buikdans in Amstelveen, Workshop Buikdans in Amsterdam, Workshop Buikdans in Anna Paulowna, Workshop Buikdans in Beemster, Workshop Buikdans in Bergen, Workshop Buikdans in Beverwijk, Workshop Buikdans in Blaricum, Workshop Buikdans in Bloemendaal, Workshop Buikdans in Bussum, Workshop Buikdans in Castricum, Workshop Buikdans in Den Helder, Workshop Buikdans in Diemen, Workshop Buikdans in Drechterland, Workshop Buikdans in Edam-Volendam, Workshop Buikdans in Enkhuizen, Workshop Buikdans in Graft-De Rijp, Workshop Buikdans in Haarlem, Workshop Buikdans in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Workshop Buikdans in Haarlemmermeer, Workshop Buikdans in Harenkarspel, Workshop Buikdans in Heemskerk, Workshop Buikdans in Heemstede, Workshop Buikdans in Heerhugowaard, Workshop Buikdans in Heiloo, Workshop Buikdans in Hilversum, Workshop Buikdans in Hoorn, Workshop Buikdans in Huizen, Workshop Buikdans in Koggenland, Workshop Buikdans in Landsmeer, Workshop Buikdans in Langedijk, Workshop Buikdans in Laren, Workshop Buikdans in Medemblik, Workshop Buikdans in Muiden, Workshop Buikdans in Naarden, Workshop Buikdans in Niedorp, Workshop Buikdans in Oostzaan, Workshop Buikdans in Opmeer, Workshop Buikdans in Ouder-Amstel, Workshop Buikdans in Purmerend, Workshop Buikdans in Schagen, Workshop Buikdans in Schermer, Workshop Buikdans in Stede Broec, Workshop Buikdans in Texel, Workshop Buikdans in Uitgeest, Workshop Buikdans in Uithoorn, Workshop Buikdans in Velsen, Workshop Buikdans in Waterland, Workshop Buikdans in Weesp, Workshop Buikdans in Wieringen, Workshop Buikdans in Wieringermeer, Workshop Buikdans in Wijdemeren, Workshop Buikdans in Wormerland, Workshop Buikdans in Zaanstad, Workshop Buikdans in Zandvoort, Workshop Buikdans in Zeevang, Workshop Buikdans in Zijpe, Workshop Buikdans in 's-Hertogenbosch, Workshop Buikdans in Aalburg, Workshop Buikdans in Alphen-Chaam, Workshop Buikdans in Asten, Workshop Buikdans in Baarle-Nassau, Workshop Buikdans in Bergeijk, Workshop Buikdans in Bergen op Zoom, Workshop Buikdans in Bernheze, Workshop Buikdans in Best, Workshop Buikdans in Bladel, Workshop Buikdans in Boekel, Workshop Buikdans in Boxmeer, Workshop Buikdans in Boxtel, Workshop Buikdans in Breda, Workshop Buikdans in Cranendonck, Workshop Buikdans in Cuijk, Workshop Buikdans in Deurne, Workshop Buikdans in Dongen, Workshop Buikdans in Drimmelen, Workshop Buikdans in Eersel, Workshop Buikdans in Eindhoven, Workshop Buikdans in Etten-Leur, Workshop Buikdans in Geertruidenberg, Workshop Buikdans in Geldrop-Mierlo, Workshop Buikdans in Gemert-Bakel, Workshop Buikdans in Gilze en Rijen, Workshop Buikdans in Goirle, Workshop Buikdans in Grave, Workshop Buikdans in Haaren, Workshop Buikdans in Halderberge, Workshop Buikdans in Heeze-Leende, Workshop Buikdans in Helmond, Workshop Buikdans in Heusden, Workshop Buikdans in Hilvarenbeek, Workshop Buikdans in Laarbeek, Workshop Buikdans in Landerd, Workshop Buikdans in Loon op Zand, Workshop Buikdans in Maasdonk, Workshop Buikdans in Mill en Sint Hubert, Workshop Buikdans in Moerdijk, Workshop Buikdans in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Workshop Buikdans in Oirschot, Workshop Buikdans in Oisterwijk, Workshop Buikdans in Oosterhout, Workshop Buikdans in Oss, Workshop Buikdans in Reusel-De Mierden, Workshop Buikdans in Roosendaal, Workshop Buikdans in Rucphen, Workshop Buikdans in Schijndel, Workshop Buikdans in Sint Anthonis, Workshop Buikdans in Sint-Michielsgestel, Workshop Buikdans in Sint-Oedenrode, Workshop Buikdans in Someren, Workshop Buikdans in Son en Breugel, Workshop Buikdans in Steenbergen, Workshop Buikdans in Tilburg, Workshop Buikdans in Uden, Workshop Buikdans in Valkenswaard, Workshop Buikdans in Veghel, Workshop Buikdans in Veldhoven, Workshop Buikdans in Vught, Workshop Buikdans in Waalre, Workshop Buikdans in Waalwijk, Workshop Buikdans in Werkendam, Workshop Buikdans in Woensdrecht, Workshop Buikdans in Woudrichem, Workshop Buikdans in Zundert, Workshop Buikdans in Almelo, Workshop Buikdans in Borne, Workshop Buikdans in Dalfsen, Workshop Buikdans in Dinkelland, Workshop Buikdans in Deventer, Workshop Buikdans in Enschede, Workshop Buikdans in Haaksbergen, Workshop Buikdans in Hardenberg, Workshop Buikdans in Hellendoorn, Workshop Buikdans in Hengelo, Workshop Buikdans in Hof van Twente, Workshop Buikdans in Kampen, Workshop Buikdans in Losser, Workshop Buikdans in Oldenzaal, Workshop Buikdans in Olst-Wijhe, Workshop Buikdans in Ommen, Workshop Buikdans in Raalte, Workshop Buikdans in Rijssen-Holten, Workshop Buikdans in Staphorst, Workshop Buikdans in Steenwijkerland, Workshop Buikdans in Tubbergen, Workshop Buikdans in Twenterand, Workshop Buikdans in Wierden, Workshop Buikdans in Zwartewaterland, Workshop Buikdans in Zwolle, Workshop Buikdans in Almere, Workshop Buikdans in Dronten, Workshop Buikdans in Lelystad, Workshop Buikdans in Noordoostpolder, Workshop Buikdans in Urk, Workshop Buikdans in Zeewolde, Workshop Buikdans in Axel, Workshop Buikdans in Borsele, Workshop Buikdans in Goes, Workshop Buikdans in Hulst, Workshop Buikdans in Kapelle, Workshop Buikdans in Middelburg, Workshop Buikdans in Noord-Beveland, Workshop Buikdans in Oost-Souburg, Workshop Buikdans in Reimerswaal, Workshop Buikdans in Schouwen-Duiveland, Workshop Buikdans in Sluis, Workshop Buikdans in Terneuzen, Workshop Buikdans in Tholen, Workshop Buikdans in Veere, Workshop Buikdans in Vlissingen, Workshop Buikdans in Zierikzee, Workshop Buikdans in Beek, Workshop Buikdans in Beesel, Workshop Buikdans in Bergen, Workshop Buikdans in Brunssum, Workshop Buikdans in Echt-Susteren, Workshop Buikdans in Eijsden-Margraten, Workshop Buikdans in Gennep, Workshop Buikdans in Gulpen-Wittem, Workshop Buikdans in Heerlen, Workshop Buikdans in Horst aan de Maas, Workshop Buikdans in Kerkrade, Workshop Buikdans in Landgraaf, Workshop Buikdans in Leudal, Workshop Buikdans in Maasgouw, Workshop Buikdans in Maastricht, Workshop Buikdans in Meerssen, Workshop Buikdans in Mook en Middelaar, Workshop Buikdans in Nederweert, Workshop Buikdans in Nuth, Workshop Buikdans in Onderbanken, Workshop Buikdans in Peel en Maas, Workshop Buikdans in Roerdalen, Workshop Buikdans in Roermond, Workshop Buikdans in Schinnen, Workshop Buikdans in Simpelveld, Workshop Buikdans in Sittard-Geleen, Workshop Buikdans in Stein, Workshop Buikdans in Vaals, Workshop Buikdans in Valkenburg aan de Geul, Workshop Buikdans in Venlo, Workshop Buikdans in Venray, Workshop Buikdans in Voerendaal, Workshop Buikdans in Weert, Workshop Buikdans in Abcoude, Workshop Buikdans in Amersfoort, Workshop Buikdans in Bunnik, Workshop Buikdans in Bunschoten, Workshop Buikdans in De Bilt, Workshop Buikdans in De Ronde Venen, Workshop Buikdans in Eemnes, Workshop Buikdans in Renswoude, Workshop Buikdans in Rhenen, Workshop Buikdans in Soest, Workshop Buikdans in Stichtse Vecht, Workshop Buikdans in Utrecht, Workshop Buikdans in Utrechtse Heuvelrug, Workshop Buikdans in Houten, Workshop Buikdans in Ijsselstein, Workshop Buikdans in Leusden, Workshop Buikdans in Lopik, Workshop Buikdans in Montfoort, Workshop Buikdans in Nieuwegein, Workshop Buikdans in Oudewater, Workshop Buikdans in Veenendaal, Workshop Buikdans in Vianen, Workshop Buikdans in Wijk bij Duurstede, Workshop Buikdans in Woerden, Workshop Buikdans in Woudenberg, Workshop Buikdans in Zeist, Workshop Buikdans in Achterberg, Workshop Buikdans in Achterwetering, Workshop Buikdans in Achthoven, Workshop Buikdans in Amerongen, Workshop Buikdans in Austerlitz, Workshop Buikdans in Baambrugge, Workshop Buikdans in Baarn, Workshop Buikdans in Benschop, Workshop Buikdans in Spakenburg, Workshop Buikdans in De Birkt, Workshop Buikdans in Bilthoven, Workshop Buikdans in Blokland, Workshop Buikdans in Bosch en Duin, Workshop Buikdans in Breudijk, Workshop Buikdans in Breukelen, Workshop Buikdans in Buurtsdijk, Workshop Buikdans in Cabauw, Workshop Buikdans in Cattenbroek, Workshop Buikdans in Cothen, Workshop Buikdans in Den Dolder, Workshop Buikdans in Diemerbroek, Workshop Buikdans in Doorn, Workshop Buikdans in Driebergen, Workshop Buikdans in Rijsenburg, Workshop Buikdans in Achtkarspelen, Workshop Buikdans in Ameland, Workshop Buikdans in Het Bildt, Workshop Buikdans in Boornsterhem, Workshop Buikdans in Dantumadeel, Workshop Buikdans in Dongeradeel, Workshop Buikdans in Ferwerderadeel, Workshop Buikdans in Franekeradeel, Workshop Buikdans in Gaasterland-Sloten, Workshop Buikdans in Harlingen, Workshop Buikdans in Heerenveen, Workshop Buikdans in Kollumerland en Nieuwkruisland, Workshop Buikdans in Leeuwarden, Workshop Buikdans in Leeuwarderadeel, Workshop Buikdans in Lemsterland, Workshop Buikdans in Littenseradeel, Workshop Buikdans in Menaldumadeel, Workshop Buikdans in Ooststellingwerf, Workshop Buikdans in Opsterland, Workshop Buikdans in Schiermonnikoog, Workshop Buikdans in Skarsterlân, Workshop Buikdans in Smallingerland, Workshop Buikdans in Súdwest-Fryslân, Workshop Buikdans in Terschelling, Workshop Buikdans in Tietjerksteradeel, Workshop Buikdans in Vlieland, Workshop Buikdans in Weststellingwerf, Workshop Buikdans in Aalten, Workshop Buikdans in Apeldoorn, Workshop Buikdans in Arnhem, Workshop Buikdans in Barneveld, Workshop Buikdans in Berkelland, Workshop Buikdans in Beuningen, Workshop Buikdans in Bronckhorst, Workshop Buikdans in Brummen, Workshop Buikdans in Buren, Workshop Buikdans in Culemborg, Workshop Buikdans in Doesburg, Workshop Buikdans in Doetinchem, Workshop Buikdans in Druten, Workshop Buikdans in Duiven, Workshop Buikdans in Ede, Workshop Buikdans in Elburg, Workshop Buikdans in Epe, Workshop Buikdans in Ermelo, Workshop Buikdans in Geldermalsen, Workshop Buikdans in Groesbeek, Workshop Buikdans in Harderwijk, Workshop Buikdans in Hattem, Workshop Buikdans in Heerde, Workshop Buikdans in Heumen, Workshop Buikdans in Lingewaal, Workshop Buikdans in Lingewaard, Workshop Buikdans in Lochem, Workshop Buikdans in Maasdriel, Workshop Buikdans in Millingen aan de Rijn, Workshop Buikdans in Montferland, Workshop Buikdans in Neder-Betuwe, Workshop Buikdans in Neerijnen, Workshop Buikdans in Nijkerk, Workshop Buikdans in Nijmegen, Workshop Buikdans in Nunspeet, Workshop Buikdans in Oldebroek, Workshop Buikdans in Oost Gelre, Workshop Buikdans in Oude Ijsselstreek, Workshop Buikdans in Overbetuwe, Workshop Buikdans in Putten, Workshop Buikdans in Renkum, Workshop Buikdans in Rheden, Workshop Buikdans in Rijnwaarden, Workshop Buikdans in Rozendaal, Workshop Buikdans in Scherpenzeel, Workshop Buikdans in Tiel, Workshop Buikdans in Ubbergen, Workshop Buikdans in Voorst, Workshop Buikdans in Wageningen, Workshop Buikdans in West Maas en Waal, Workshop Buikdans in Westervoort, Workshop Buikdans in Wijchen, Workshop Buikdans in Winterswijk, Workshop Buikdans in Zaltbommel, Workshop Buikdans in Zevenaar, Workshop Buikdans in Zutphen, Workshop Buikdans in Aa en Hunze, Workshop Buikdans in Assen, Workshop Buikdans in Borger-Odoorn, Workshop Buikdans in Coevorden, Workshop Buikdans in Emmen, Workshop Buikdans in Hoogeveen, Workshop Buikdans in Meppel, Workshop Buikdans in Midden-Drenthe, Workshop Buikdans in Noordenveld, Workshop Buikdans in Tynaarlo, Workshop Buikdans in Westerveld, Workshop Buikdans in De Wolden.

Workshop Buikdans in Brussel, Workshop Buikdans in Gent, Workshop Buikdans in Brugge, Workshop Buikdans in Bergen, Workshop Buikdans in Leuven, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Aalst, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Hasselt, Workshop Buikdans in Sint-Niklaas, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Doornik, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Geel, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Moeskroen, Workshop Buikdans in Lokeren, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Herentals, Workshop Buikdans in Hoogstraten, Workshop Buikdans in Lier, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Mortsel, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Aartselaar, Workshop Buikdans in Antwerpen, Workshop Buikdans in Arendonk, Workshop Buikdans in Baarle-Hertog, Workshop Buikdans in Balen, Workshop Buikdans in Beerse, Workshop Buikdans in Berlaar, Workshop Buikdans in Boechout, Workshop Buikdans in Bonheiden, Workshop Buikdans in Boom, Workshop Buikdans in Bornem, Workshop Buikdans in Borsbeek, Workshop Buikdans in Brasschaat, Workshop Buikdans in Brecht, Workshop Buikdans in Dessel, Workshop Buikdans in Duffel, Workshop Buikdans in Edegem, Workshop Buikdans in Essen, Workshop Buikdans in Geel, Workshop Buikdans in Grobbendonk, Workshop Buikdans in Heist-op-den-Berg, Workshop Buikdans in Hemiksem, Workshop Buikdans in Herentals, Workshop Buikdans in Herenthout, Workshop Buikdans in Herselt, Workshop Buikdans in Hoogstraten, Workshop Buikdans in Hove, Workshop Buikdans in Hulshout, Workshop Buikdans in Kalmthout, Workshop Buikdans in Kapellen, Workshop Buikdans in Kasterlee, Workshop Buikdans in Kontich, Workshop Buikdans in Laakdal, Workshop Buikdans in Lier, Workshop Buikdans in Lille, Workshop Buikdans in Lint, Workshop Buikdans in Malle, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Meerhout, Workshop Buikdans in Merksplas, Workshop Buikdans in Mol, Workshop Buikdans in Mortsel, Workshop Buikdans in Niel, Workshop Buikdans in Nijlen, Workshop Buikdans in Olen, Workshop Buikdans in Oud-Turnhout, Workshop Buikdans in Putte, Workshop Buikdans in Puurs, Workshop Buikdans in Ranst, Workshop Buikdans in Ravels, Workshop Buikdans in Retie, Workshop Buikdans in Rijkevorsel, Workshop Buikdans in Rumst, Workshop Buikdans in Schelle, Workshop Buikdans in Schilde, Workshop Buikdans in Schoten, Workshop Buikdans in Sint-Amands, Workshop Buikdans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Buikdans in Stabroek, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Vorselaar, Workshop Buikdans in Vosselaar, Workshop Buikdans in Westerlo, Workshop Buikdans in Wijnegem, Workshop Buikdans in Willebroek, Workshop Buikdans in Wommelgem, Workshop Buikdans in Wuustwezel, Workshop Buikdans in Zandhoven, Workshop Buikdans in Zoersel, Workshop Buikdans in Zwijndrecht, Workshop Buikdans in Gent, Workshop Buikdans in Brussel, Workshop Buikdans in Brugge, Workshop Buikdans in Leuven, Workshop Buikdans in Aalst, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Hasselt, Workshop Buikdans in Sint-Niklaas, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Doornik, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Moeskroen, Workshop Buikdans in Lokeren, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Mariakerke, Workshop Buikdans in Drongen, Workshop Buikdans in Wondelgem, Workshop Buikdans in Sint-Amandsberg, Workshop Buikdans in Oostakker, Workshop Buikdans in Ledeberg, Workshop Buikdans in Gentbrugge, Workshop Buikdans in Afsnee, Workshop Buikdans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Buikdans in Zwijnaarde, Workshop Buikdans in Wachtebeke, Workshop Buikdans in Lochristi, Workshop Buikdans in Destelbergen, Workshop Buikdans in Melle, Workshop Buikdans in Merelbeke, Workshop Buikdans in Heusden, Workshop Buikdans in Zevergem, Workshop Buikdans in De Pinte, Workshop Buikdans in Sint-Martens-Latem, Workshop Buikdans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Buikdans in Deinze, Workshop Buikdans in Vosselare, Workshop Buikdans in Nevele, Workshop Buikdans in Landegem, Workshop Buikdans in Merendree, Workshop Buikdans in Alken, Workshop Buikdans in As, Workshop Buikdans in Beringen, Workshop Buikdans in Bilzen, Workshop Buikdans in Bocholt, Workshop Buikdans in Borgloon, Workshop Buikdans in Bree, Workshop Buikdans in Diepenbeek, Workshop Buikdans in Dilsen-Stokkem, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Gingelom, Workshop Buikdans in Halen, Workshop Buikdans in Ham, Workshop Buikdans in Hamont-Achel, Workshop Buikdans in Hechtel-Eksel, Workshop Buikdans in Heers, Workshop Buikdans in Herk-de-Stad, Workshop Buikdans in Herstappe, Workshop Buikdans in Heusden-Zolder, Workshop Buikdans in Hoeselt, Workshop Buikdans in Houthalen-Helchteren, Workshop Buikdans in Kinrooi, Workshop Buikdans in Kortessem, Workshop Buikdans in Lanaken, Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in Leopoldsburg, Workshop Buikdans in Lommel, Workshop Buikdans in Lummen, Workshop Buikdans in Maaseik, Workshop Buikdans in Maasmechelen, Workshop Buikdans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Buikdans in Neerpelt, Workshop Buikdans in Nieuwerkerken, Workshop Buikdans in Opglabbeek, Workshop Buikdans in Overpelt, Workshop Buikdans in Peer, Workshop Buikdans in Riemst, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Tessenderlo, Workshop Buikdans in Tongeren, Workshop Buikdans in Voeren, Workshop Buikdans in Wellen, Workshop Buikdans in Zonhoven, Workshop Buikdans in Zutendaal, Workshop Buikdans in Aarschot, Workshop Buikdans in Affligem, Workshop Buikdans in Asse, Workshop Buikdans in Beersel, Workshop Buikdans in Begijnendijk, Workshop Buikdans in Bekkevoort, Workshop Buikdans in Bertem, Workshop Buikdans in Bever, Workshop Buikdans in Bierbeek, Workshop Buikdans in Boortmeerbeek, Workshop Buikdans in Boutersem, Workshop Buikdans in Diest, Workshop Buikdans in Dilbeek, Workshop Buikdans in Drogenbos, Workshop Buikdans in Galmaarden, Workshop Buikdans in Geetbets, Workshop Buikdans in Glabbeek, Workshop Buikdans in Gooik, Workshop Buikdans in Grimbergen, Workshop Buikdans in Haacht, Workshop Buikdans in Halle, Workshop Buikdans in Herent, Workshop Buikdans in Herne, Workshop Buikdans in Hoegaarden, Workshop Buikdans in Hoeilaart, Workshop Buikdans in Holsbeek, Workshop Buikdans in Huldenberg, Workshop Buikdans in Kampenhout, Workshop Buikdans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Buikdans in Keerbergen, Workshop Buikdans in Kortenaken, Workshop Buikdans in Kortenberg, Workshop Buikdans in Kraainem, Workshop Buikdans in Landen, Workshop Buikdans in Lennik, Workshop Buikdans in Liedekerke, Workshop Buikdans in Linkebeek, Workshop Buikdans in Linter, Workshop Buikdans in Londerzeel, Workshop Buikdans in Lubbeek, Workshop Buikdans in Machelen, Workshop Buikdans in Meise, Workshop Buikdans in Merchtem, Workshop Buikdans in Opwijk, Workshop Buikdans in Oud-Heverlee, Workshop Buikdans in Overijse, Workshop Buikdans in Pepingen, Workshop Buikdans in Roosdaal, Workshop Buikdans in Rotselaar, Workshop Buikdans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Buikdans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Buikdans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Buikdans in Steenokkerzeel, Workshop Buikdans in Ternat, Workshop Buikdans in Tervuren, Workshop Buikdans in Tielt-Winge, Workshop Buikdans in Tienen, Workshop Buikdans in Tremelo, Workshop Buikdans in Vilvoorde, Workshop Buikdans in Wemmel, Workshop Buikdans in Wezembeek-Oppem, Workshop Buikdans in Zaventem, Workshop Buikdans in Zemst, Workshop Buikdans in Zoutleeuw, Workshop Buikdans in Alveringem, Workshop Buikdans in Anzegem, Workshop Buikdans in Ardooie, Workshop Buikdans in Avelgem, Workshop Buikdans in Beernem, Workshop Buikdans in Blankenberge, Workshop Buikdans in Bredene, Workshop Buikdans in Damme, Workshop Buikdans in De Haan, Workshop Buikdans in De Panne, Workshop Buikdans in Deerlijk, Workshop Buikdans in Dentergem, Workshop Buikdans in Diksmuide, Workshop Buikdans in Gistel, Workshop Buikdans in Harelbeke, Workshop Buikdans in Heuvelland, Workshop Buikdans in Hooglede, Workshop Buikdans in Houthulst, Workshop Buikdans in Ichtegem, Workshop Buikdans in Ieper, Workshop Buikdans in Ingelmunster, Workshop Buikdans in Izegem, Workshop Buikdans in Jabbeke, Workshop Buikdans in Knokke-Heist, Workshop Buikdans in Koekelare, Workshop Buikdans in Koksijde, Workshop Buikdans in Kortemark, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Kuurne, Workshop Buikdans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Buikdans in Ledegem, Workshop Buikdans in Lendelede, Workshop Buikdans in Lichtervelde, Workshop Buikdans in Lo-Reninge, Workshop Buikdans in Menen, Workshop Buikdans in Mesen, Workshop Buikdans in Meulebeke, Workshop Buikdans in Middelkerke, Workshop Buikdans in Moorslede, Workshop Buikdans in Nieuwpoort, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Oostkamp, Workshop Buikdans in Oostrozebeke, Workshop Buikdans in Oudenburg, Workshop Buikdans in Pittem, Workshop Buikdans in Poperinge, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Ruiselede, Workshop Buikdans in Spiere-Helkijn, Workshop Buikdans in Staden, Workshop Buikdans in Tielt, Workshop Buikdans in Torhout, Workshop Buikdans in Veurne, Workshop Buikdans in Vleteren, Workshop Buikdans in Waregem, Workshop Buikdans in Wervik, Workshop Buikdans in Wevelgem, Workshop Buikdans in Wielsbeke, Workshop Buikdans in Wingene, Workshop Buikdans in Zedelgem, Workshop Buikdans in Zonnebeke, Workshop Buikdans in Zuienkerke, Workshop Buikdans in Zwevegem, Workshop Buikdans in Aarlen, Workshop Buikdans in Attert, Workshop Buikdans in Aubange, Workshop Buikdans in Bastenaken, Workshop Buikdans in Bertogne, Workshop Buikdans in Bertrix, Workshop Buikdans in Bouillon, Workshop Buikdans in Chiny, Workshop Buikdans in Daverdisse, Workshop Buikdans in Durbuy, Workshop Buikdans in Érezée, Workshop Buikdans in Étalle, Workshop Buikdans in Fauvillers, Workshop Buikdans in Florenville, Workshop Buikdans in Gouvy, Workshop Buikdans in Habay, Workshop Buikdans in Herbeumont, Workshop Buikdans in Hotton, Workshop Buikdans in Houffalize, Workshop Buikdans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Buikdans in Léglise, Workshop Buikdans in Libin, Workshop Buikdans in Libramont-Chevigny, Workshop Buikdans in Manhay, Workshop Buikdans in Marche-en-Famenne, Workshop Buikdans in Martelange, Workshop Buikdans in Meix-devant-Virton, Workshop Buikdans in Messancy, Workshop Buikdans in Musson, Workshop Buikdans in Nassogne, Workshop Buikdans in Neufchâteau, Workshop Buikdans in Paliseul, Workshop Buikdans in Rendeux, Workshop Buikdans in Rouvroy, Workshop Buikdans in Sainte-Ode, Workshop Buikdans in Saint-Hubert, Workshop Buikdans in Saint-Léger, Workshop Buikdans in Tellin, Workshop Buikdans in Tenneville, Workshop Buikdans in Tintigny, Workshop Buikdans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Buikdans in Vielsalm, Workshop Buikdans in Virton, Workshop Buikdans in Wellin.

EDUCATIE|
ED_PERCUSSIE_LESSEN|ED_DANSLESSEN|

COCKTAIL_WORKSHOPS|COCKTAIL_RECEPTEN|COCKTAIL_CATERING|
WS_COCKTAIL_SHAKEN|WS_COCKTAIL_MAKEN|

WS_DJEMBE|WS_DANS_WORKSHOPS|WS_AFRIKAANSE_DANS|
WS_ARGENTIJNSE_TANGO|WS_AXE_BAHIA|WS_BACHATA|
WS_BOLLYWOOD_DANCE|WS_BREAKDANCE|WS_BUIKDANS|
WS_CAPOEIRA
|WS_CHA_CHA_CHA|WS_COUNTRY_LINE_DANCE|
WS_FLAMENCO|WS_LIMBO_DANCE|WS_MERENGUE|
WS_PAALDANSEN
|WS_REGGAETON|WS_SALSA|WS_SAMBA_DANCE|
WS_STREETDANCE|WS_STRIPTEASE_DANCE|WS_ZOUK|

VRIJGEZELLENFEESTEN|
VGZ_AFRIKAANSE_DANS|VGZ_AXE|VGZ_BOLLYWOOD_DANCE|
VGZ_BUIKDANS|VGZ_COCKTAIL_SHAKEN|VGZ_LINE_DANCE|
VGZ_DJEMBE_TROMMELEN|VGZ_LIMBO_DANCE|VGZ_MERENGUE|
VGZ_PAALDANSEN|VGZ_REGGAETON|VGZ_SALSA|
VGZ_SAMBA_DANCE|VGZ_STREETDANCE|VGZ_STRIPTEASE_DANCE|

WS_NL_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.

WS_BE_COCKTAIL_WORKSHOP
Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Lochristi en Cocktail workshop in Mol.

WS_NL_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Amsterdam, Workshop cocktail shaken in Arnhem, Workshop cocktail shaken in Assen, Workshop cocktail shaken in Den Haag, Workshop cocktail shaken in Dordrecht, Workshop cocktail shaken in Eindhoven, Workshop cocktail shaken in Haarlem, Workshop cocktail shaken in Leiden, Workshop cocktail shaken in Maastricht, Workshop cocktail shaken in Rotterdam, Workshop cocktail shaken in Tilburg, Workshop cocktail shaken in Utrecht en Workshop cocktail shaken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILSHAKEN
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.

WS_NL_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Amsterdam, Workshop Cocktails maken in Arnhem, Workshop Cocktails maken in Assen, Workshop Cocktails maken in Den Haag, Workshop Cocktails maken in Dordrecht, Workshop Cocktails maken in Eindhoven, Workshop Cocktails maken in Haarlem, Workshop Cocktails maken in Leiden, Workshop Cocktails maken in Maastricht, Workshop Cocktails maken in Rotterdam, Workshop Cocktails maken in Tilburg, Workshop Cocktails maken in Utrecht en Workshop Cocktails maken in Zwolle.

WS_BE_COCKTAILS_MAKEN
Workshop Cocktails maken in Antwerpen, Workshop Cocktails maken in Brussel, Workshop Cocktails maken in Gent, Workshop Cocktails maken in Brugge, Workshop Cocktails maken in Leuven, Workshop Cocktails maken in Mechelen, Workshop Cocktails maken in Aalst, Workshop Cocktails maken in Kortrijk, Workshop Cocktails maken in Hasselt, Workshop Cocktails maken in Lochristi en Workshop Cocktails maken in Mol.

NL_COCKTAIL_CATERING
Cocktail Catering in Amsterdam, Cocktail Catering in Arnhem, Cocktail Catering in Assen, Cocktail Catering in Den Haag, Cocktail Catering in Dordrecht, Cocktail Catering in Eindhoven, Cocktail Catering in Haarlem, Cocktail Catering in Leiden, Cocktail Catering in Maastricht, Cocktail Catering in Rotterdam, Cocktail Catering in Tilburg, Cocktail Catering in Utrecht en Cocktail Catering in Zwolle.

BE_COCKTAIL_CATERING
Antwerpen, Cocktail Catering in Brussel, Cocktail Catering in Gent, Cocktail Catering in Brugge, Cocktail Catering in Leuven, Cocktail Catering in Mechelen, Cocktail Catering in Aalst, Cocktail Catering in Kortrijk, Cocktail Catering in Hasselt, Cocktail Catering in Lochristi en Cocktail Catering in Mol.


NL_COCKTAIL_RECEPTEN
Amsterdam cocktails recepten, Arnhem cocktails recepten, Assen cocktails recepten, Den Haag cocktails recepten, Dordrecht cocktails recepten, Eindhoven cocktails recepten, Haarlem cocktails recepten, Leiden cocktails recepten, Maastricht cocktails recepten, Rotterdam cocktails recepten, Tilburg cocktails recepten, Utrecht cocktails recepten en Zwolle cocktails recepten.

BE_COCKTAIL_RECEPTEN
Antwerpen cocktails recepten, Brussel cocktails recepten, Gent cocktails recepten, Brugge cocktails recepten, Leuven cocktails recepten, Mechelen cocktails recepten, Aalst cocktails recepten, Kortrijk cocktails recepten, Hasselt cocktails recepten, Sint-Niklaas cocktails recepten, Lochristi cocktails recepten en Mol cocktails recepten.

NL_WS_DJEMBE_WORKSHOP
Djembe workshop in Amsterdam, Djembe workshop in Arnhem, Djembe workshop in Assen, Djembe workshop in Den Haag, Djembe workshop in Dordrecht, Djembe workshop in Eindhoven, Djembe workshop in Haarlem, Djembe workshop in Leiden, Djembe workshop in Maastricht, Djembe workshop in Rotterdam, Djembe workshop in Tilburg, Djembe workshop in Utrecht en Djembe workshop in Zwolle. , Djembe workshop in Stichtse Vecht, Djembe workshop in Utrechtse Heuvelrug, Djembe workshop in Houten, Djembe workshop in Ijsselstein Djembe workshop in Leusden, Djembe workshop in Lopik, Djembe workshop in Montfoort, Djembe workshop in Nieuwegein, Djembe workshop in Oudewater, Djembe workshop in Veenendaal, Djembe workshop in Vianen,